Zoeken naar leeftijd uit

Uw zoekactie voor leeftijd uit leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Zoek dame voor spannende boswandeling
Zomer is in aantocht, dus.... Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame die zodra het weer het toelaat samen met mij sliploos en in losse kledij overdag een boswandeling wil maken. Buiten zicht laat je je graag bekijken en betasten. Je word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd (G-spot stimulatie). Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring (ruimte en respect voor je eigen fantasietjes, deze primeren) . Je bent aangenaam gezelschap, je weet wat je wil, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Affligem en omgeving. Kies voor je genot en reageer snel (reactie met fotootje als het kan). Meer info na je eerste reactie.Tot snel. Fakers niet welkom.  
ward 45 jaar Limburg - HASSELT
Morgen of vrijdag zin in intimiteit en oraal
Slanke hoger opgeleide man op zoek naar intimiteit en oraal (likken). Ik heb enkele zware weken achter de rug. Morgen verlof genomen en op zoek naar een lieve dame die net zoals mij op zoek is naar intimiteit (knuffelen, voorspel) en optioneel orale seks. Ik kan me makkelijk verplaatsen. Hotel kosten neem ik voor mijn rekening natuurlijk. Iedere leeftijd en lichaamstype welkom. Een spontane persoonlijkheid is een plus.  
Dieter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe gebonden dertiger zkt knappe fwb voor discrete dates
Hallo dames! Hier een knappe, sportieve dertiger in relatie met torenhoog libido die via deze weg een goed uitziende, sportieve fwb zoekt voor discrete dates overdag tijdens de week. Fysieke en mentale klik essentieel, leeftijd en status (single of relatie) minder van tel. Tot binnenkort? ;)  

Knappe gebonden dertiger zkt knappe fwb voor discrete dates
Maxim 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spannend contact
Ik ben op zoek naar een extra spannende en ondeugende date, hopelijk met een klik voor leuk no strings attached regelmatig contact. Een hele leuke sexvriendin dus waar heel veel kan en niks moet. Leeftijd minder van belang, wel fysieke aantrekkingskracht. Gewoon genieten van elkaar en van de ander te zien genieten in een openminded setting. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige, passionele sex vol vonken, voorspel en afwisseling tot gevolg. Ik ben een intelligente man met deftig voorkomen, single, slank, 188cm, bruin haar, groene ogen, niet roker, intiem geschoren, en heel groot en dik geschapen (22x6cm). Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor, liefst met foto. Wie weet tot snel... -X-  

Spannend contact
Jan 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw mist dit
Welke vrouw mist zoals ik spanning. Wie houd er van om beetje uit te dagen. Welke vrouw zou het fijn vinden om samen mannen uit te dagen en wetende dat ze je niks kunnen maken omdat ik erbij bij. Dan denk ik aan sliploos naast me zitten en dat mannen het zien. Of koppels. En dan de gezichten van mannen zien. Of naar een sauna en daar samen mannen plagen. Dat we erna zo opgewonden zijn en dan samen Heerlijke sex hebben. En erna gaan we voldaan naar huis en niemand komt dit te weten. Ben je single of getrouwd. Je geheim is veilig. Ik ben discreet en ik verlang iemand discreet. Welke vrouw zit dit zitten om samen dit langdurig te doen. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Wie is serieus. Heb afgelopen maanden genoeg fakers gehad  
Toner 62 jaar Antwerpen - Brecht
Welke dame bekijkt en betast graag een onbesneden penis?
Ik zoek een dame die eens graag een onbesneden penis zou willen bekijken en betasten. Leeftijd en burgerlijke stand maakt niet uit, zolang je het maar zelf ook wil. Zelf uit de kleren gaan hoeft ook niet perse maar ik zou het wel leuk vinden...  

Welke dame bekijkt en betast graag een onbesneden penis?
ryder 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
opzoek naar een friends with benefits
goede avond iedereen. simpel gezegd ben ik opzoek naar een friends with benefits. heb al verschillende apps geprobeerd, en hoewel ik er succes vind wilt zo goed als iedereen een relatie beginnen. nu ben ik daar niet per se op tegen, maar is niet iets wat ik op dit moment zoek. dit gezegd zijnde hoop ik via deze weg iemand te leren kennen dat hetzelfde zoek dan ik. ben niet naar iemand specifiek opzoek, leeftijd, gewicht, lengte,... is niet echt van belang. zolang je ook een FWB wil zou ik graag een mailtje van je ontvangen. ik ben zelf in bezit van een locatie waar we het bed kunnen delen en beschik ook over vervoer moest je liever hebben dat ik mij verplaats. allesinds zijn er genoeg mogelijkheden waar we ons toe kunnen wenden. als laatste wil ik je bedanken de tijd te nemen mijn oproep te lezen en wil ik u alvast nog een fijne avond toewensen.  
Ward 45 jaar Limburg - HASSELT
Morgen zin in intimiteit en oraal
Slanke hoger opgeleide man op zoek naar intimiteit en oraal (likken). Ik heb enkele zware weken achter de rug. Morgen verlof genomen en op zoek naar een lieve dame die net zoals mij op zoek is naar intimiteit (knuffelen, voorspel) en optioneel orale seks. Ik kan me makkelijk verplaatsen. Hotel kosten neem ik voor mijn rekening natuurlijk. Iedere leeftijd en lichaamstype welkom. Een spontane persoonlijkheid is een plus.  
Fifty 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar plezier!
Dag iedereen! Ik ben een man van 37 die opzoek naar wat plezier vanavond of de komende avonden… Dit is mijn eerste advertentie hier dus benieuwd wat het oplevert… Ben opzoek naar een vrouw of koppel die me wilt meenemen op avontuur! Heb zelf nog geen ervaring met koppels maar wel razend benieuwd! Leeftijd tussen 25 en 45 jaar ergens, beetje meer mag, beetje minder ook.. Ben zelf 1m76 en weeg tussen de 75 en 80 kilogram. Bruine ogen en donker blonde haren, intiem geschoren en weinig tot geen lichaamsbeharing. Verder een normale 17cm plezier maar wat aan de dikkere kant 😉 Indien interesse gelieve een foto bij te voegen! Benieuwd naar de reacties en tot snel!  

Opzoek naar plezier!
Jeno 59 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Sexmaatje
Verzorgde 59 j man zoekt lieve dame voor een leuke date ,intiem ,ero massage, beffen, of jouw fantasietje enz....met respect voor discr en hyg leeftijd geen belang, Kan enkel tijdens de week overdag, maar kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Eenmalig of indien klik..meermaals.. Sta open voor veel.. groetjes x  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10