Zoeken naar leuke vandaag

Uw zoekactie voor leuke vandaag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 35 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Middag fantasietje - CFNM of meer?
Ik heb een fantasietje. Ik zou graag masturberen voor een vrouw en klaarkomen. Jij mag aangekleed blijven. Jij zegt me waar en wanneer ik moet masturberen. Dus eigenlijk een soort CFNM. Maar als je wil of geil ervan wordt mag er ook meer. Alles hangt af van de situatie en hoe we ons beiden voelen. Leeftijd en uiterlijk vind ik niet zo belangrijk. Laten we samen gewoon een leuke en spannende tijd hebben. Discretie is wel belangrijk! Ik ben 1m82 groot, weeg 79kg en heb kort haar en ben verzorgd. Geef snel een seintje! Zeker als je uit de regio bent!  
Marc 51 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Leuke date
Dag dames, Ik ben man 50 + en vaak vrij overdag. Ben jij één van de dames die nood heeft aan een lekkere sexdate met ervaren en respectvolle man? Ik verwen je graag intens, lekker lange befbeurt en indien gewenst nog veel meer.... Ik kan verplaatsen en ben super discreet. Als je interesse hebt, schrijf me dan snel voor verder contact...afspreken in carhotel lijkt me ideaal. Ik ben zeer discreet...wie stuurt me mailtje ?  
passionx 39 jaar Vlaams-Brabant - Meise
fwb uit de ruime omgeving
Hey! Toffe en stijlvolle dertiger hier. Zou graag een toffe dame vinden uit de ruime omgeving om nu en dan even samen stoom af te laten. Een leuke babbel, eens goed lachen maar evenzeer volledig los gaan tussen de laken: graag! Je kan rekenen op mijn discretie en privacy, ik ben zelf verzorgd en sportief, graag ook een match op dat vlak. Verder zijn leeftijd of speciale wensen niet belangrijk, die van jou hoor ik graag per mail bij interesse!  
cgr 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
lover for a lady
Sportieve en stijlvolle 30er houdt er van om een innige, passionele band op te bouwen met dame(s) van leeftijd ouder dan mezelf. Alles in vetrouwen,stijlvol en discreet. Volledig in het teken van haar genot. Bij een innige en leuke band hoort uiteraard een luisterend oor, een toffe babbel maar eveneens een stoute tong. Hiervoor wil ik gerust even in de auto zitten. Klinkt je dit spannend? Laat zeker wat horen  
Michel 52 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Leuke Friend With Benefits gezocht van het vrouwelijke geslacht!
Ben jij een fijne FWB. Getrouwd of vrijgezel maakt niet uit. Net zoals leeftijd en lichaamstype. Passie staat bij jou hoog in het vaandel, Je bent openminded en je houdt van knuffelen en zoenen. Ik ben een gehuwde, verzorgde man van 90kg en ben 1m75 groot. Aarschot-Leuven of daar in de buurt. Je hebt de mogelijkheid om je overdag vrij te maken. Hopelijk tot gauw!  
Jeno 59 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Sexmaatje
Verzorgde 59 j man zoekt lieve dame voor een leuke date ,intiem ,ero massage, beffen, of jouw fantasietje enz....met respect voor discr en hyg leeftijd geen belang, Kan enkel tijdens de week overdag, maar kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Eenmalig of indien klik..meermaals.. Sta open voor veel.. groetjes x  
Bas 42 jaar Limburg - Bilzen
Minnares gezocht.
Dag dames, ik ben een niet onknappe man van 42 uit Bilzen. Ik ben op zoek naar een leuke gebonden/gehuwde vrouw om samen spanende tijden te beleven. Leeftijd is niet belangrijk. Ben je de sleur van het dagelijkse leven ook beu? Verlang je ook naar spanning en passie? Laat me dan snel iets weten. Discretie verzekerd.  
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
JnE 29 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
2 sportieve mannen ontvangen
2 sportieve mannen ontvangen zaterdagvm/ middag. Op zoek naar leuke dame of koppel voor plezier met 3/4, veel is mogelijk. Plezier dame staat centraal Indien er nog een extra man meekomt extra mogelijkheden (1 vd 2 hier is bi). Reageren met foto dame en beschikbare uren. Tot snel? GEEN MANNEN ALLEEN WELKOM, gelieve ook niet te reageren.  
Mike 35 jaar West-Vlaanderen - Ieper 0476065354
We zien wel .
Hallo, Ik ben een sociale,sportieve verzorgde man van 35.1m75 80kg bruine ogen bruin haar licht baardje kan natuurlijk geschoren worden. Ik zou graag een jongedame,huismama of wat oudere dame willen leren kennen om mee aftespreken en leuke zwoele momenten mee te beleven en meerdere malen mee aftespreken.alles gebeurt discreet en met alle respect .ik kan mij gemakkelijk verplaatsen. Interesse stuur gerust een mailtje of WhatsApp en we kunnen elkaar al wat leren kennen en ontdekken x  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10