Zoeken naar mag geen

Uw zoekactie voor mag geen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Wilfried 63 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Op zoek naar speld in hooiberg
Bij deze zoek ik een vrouw voor vriendschap, intimiteit en gezelligheid (rang of stand, religie, etnische afkomst, leeftijd, al dan niet in relatie zijn allemaal ondergeschikt) Wat ik zoek is een dame voor vast contact. Ik heb niet een specifieke type waar ik op val. Je hoeft echt geen babe te zijn, ook een maatje meer mag. Wel val ik op vrouwen die er verzorgd en vrouwelijk uitzien. Ben je het zoeken zat, wil je eindelijk je eigen FWB/Lover hebben? Aarzel niet en stuur aub een bericht voor een vrijblijvende kennismaking. Ik ben 100 % discreet.  

Op zoek naar speld in hooiberg
Gert 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Anale seksdate
Ik hou er enorm van Om vrouwen anaal te nemen en ben er zeer ervaren in. Langs deze weg zoek in een meisje of vrouw die ik eenmalig of op regelmatige basis anaal mag neuken. Kan me zowel verplaatsen als ontvangen. Wil je dit doen maar heb je geen ervaring om in je kontgaatje genomen te worden dan heb ik genoeg ervaring om je anale ontmaagding aangenaam te laten verlopen zodat dit voor herhaling vatbaar kan zijn. Indien interesse... stuur gerust een mail.  
Meester Steve 42 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
Gewillige en onderdanige neukslet/zaadslet als privé-hoer gezocht voor vast contact
Hallo sletjes tussen 18 en 50jr, wil je gelikt worden? Stevig genomen worden? Porno naspelen? Geile fantasmes beleven? Ik: slanke, verzorgde en ervaren man, 1.75m, pik 17 x 4,5, intiem kaal, gn snor/bril/baard, hou van oraal verwennen en verwend worden.Ik bespeel je met mijn vingers, tong en pik! Ik zoek de duistere kantjes van je op, die niemand van je kent en laat jouw innerlijke sloerie ontwaken. Tongen, pzc, likken, slikken, rimmen, anaal (kan stap voor stap opgebouwd worden), en meer kinky sex. Binnenkort zal je me smeken om je als neukslet te gebruiken zoals ik het wil. Sta je nat van dit te lezen? Solliciteer als privé neukslet met korte voorstelling van jezelf, waar en wanneer je kan afspreken. Stuur een geile foto van jezelf (onherkenbaar mag). Vertel me jouw meest perverse fantasieën. Enkel vrouwen tussen 18 en 50, geen man/trans/cd. Word jij mijn privé-hoer? Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Geen vlug vlug toestanden maar langdurige actie. Geen an  

Gewillige en onderdanige neukslet/zaadslet als privé-hoer gezocht voor vast contact
Ward 58 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Borsten om te betasten
Lieve verzorgde man zoekt vrouwen waar ik hun borsten mag betasten , knuffelen , kussen ,,niets meer , geen seks, eventueel ook een massage , leeftijd geen belang, ik hou me aan de afspraken ,,enkel overdag ..wie heeft er zin in ?  
Peter 53 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Stiekem in de garage
Jij komt binnen langs de garage,je slipje uit,je neemt plaats op m'n werkbankje,en ik bef je lekker klaar,is voor volgende week in de voormiddag ergens tussen 8.30 en 10.30 te Neigem Ninove, koppel mag ook als hij graag toekijkt of meedoet  
Beau 47 jaar Antwerpen - Westerlo
Hallokes allemaal
Goedendag, Ik ben op zoek naar een vrouw, mag in een relatie zitten, die net als ik zoekt naar aandacht en tederheid. Ik ben getrouwd, 27jaar ondertussen maar de laatste 7 jaar is compleet sexloos, ik ben niet op zoek naar sex persee, maar is welkom natuurlijk, ikzelf ben een lieve man, al zeg ik het zelf,😂, soms grappig en zacht van aard. Ik ben 47 jaar, iets zwaarder gebouwd ook wel, en zoek dus een vrouw, die discreet is , voor de rest heb ik geen eisen qua uiterlijk of leeftijd Moest je daar zin in hebben, stuur me dan een berichtje en dan praten we verder. Groetjes en mss tot hoors x  
Marc 58 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Beffen en likken
Welke jonge meid of vrouw,leeftijd en uiterlijk niet van belang 18- 99j mag ik langdurig en uitgebreid beffen en likken. Ik kan je makkelijk ontvangen en verplaatsen is ook geen probleem.kan ook op regelmatige basis.  
P.. 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Leuk vrouwtje voor spannende dingen...
Hey! Op zoek naar een warmbloedig, sociaal en leuk vrouwtje voor spannende date(s). Liefst gebonden aangezien ik zelf ook gebonden ben, vrijgezel mag uiteraard ook! Wie ben ik: Spontaan, sportief, niet roker, 1m91, slank tot normale bouw...openminded en vooral ruimdenkend. Humor ---> heel belangrijk, maar ook wederzijds respect, leuke babbels. Lijkt dit iets voor jou? Let me know! Warme groetjes, P..  
Rvdb 37 jaar Antwerpen - Sint-Amands
Lieve, verlegen, hete meid gezocht.
Hallo, ik ben een deftige, verzorgde, licht gespierde man van 36. Ik ben zeker geen macho, maar ben een rustig persoon. Ik hou er van om een dame te plezieren. Ik zoek vooral brave verlegen dames die wat aandacht nodig hebben en eens leuke seks willen of eerst wat rustig aandoen. Ik bef graag en heb wat uithouding. Je mag ook gebonden zijn, en je vleugels eens willen uitslaan, ik kan zeker discreet zijn. Laat me gerust iets weten. Groeten  
Frans 37 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Oudere vrouw
Hallo ben frans en zou graag afspreken met een ouder vrouw mag zeker 60+ zijn om elkaar te verwennen! Zou leuk zijn om iemand hier te vinden. Moest je skype hebben kunnen we elkaar wat beter leren kennen en foto uitwisselen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10