Zoeken naar mak*

Uw zoekactie voor mak* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jari 29 jaar Antwerpen - Balen
Boy next door (in relatie)
Deze 28 jarige ‘boy next door’ zit in een relatie en wil dat ook zo houden. Maar door mijn enorm libido zoek ik (bij voorkeur vast) een ‘speeltje’. Alles kan, niks moet. 1m83, normaal gebouwd, bruin haar, groene ogen en steeds klassevol gekleed, op werkdagen in pak. Wie heeft er zin? Of welke vrouw herkent zich in deze situatie?! Daten kan op eender welke locatie, heb jij een leuk voorstel? Geef een seintje en we werken samen zonder twijfel iets geils uit ;-) PS: ik ben zeer viriel en kan makkelijk een gaatje in mn agenda vrijmaken.. Kik / Whatsapp en herkenbare foto volgen bij reply.  

Boy next door (in relatie)
Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Zondag 2 juni jarig
Ik ben zondag 2 Juni 34 jaar en vroeg mij af of er een vrouw is die deze verjaardag samen eens wil vieren. Er na de middag een leuke dag van maken. Kunnen de komende dagen al eens kennis maken en zien wat we kunnen doen samen. Ben zelf een lieve en rustige man die geniet van het leven. Heb hiernaast nog 3 fantasieën die ik eens wil zien uitkomen ooit. Zou super zijn deze eens op mijn verjaardag waar te maken indien mogelijk. Sta jij hiervoor open kunnen we alvast even kennis maken. Alles met respect voor elkaar.  

Zondag 2 juni jarig
Ward 45 jaar Limburg - HASSELT
Morgen zin in intimiteit en oraal
Slanke hoger opgeleide man op zoek naar intimiteit en oraal (likken). Ik heb enkele zware weken achter de rug. Morgen verlof genomen en op zoek naar een lieve dame die net zoals mij op zoek is naar intimiteit (knuffelen, voorspel) en optioneel orale seks. Ik kan me makkelijk verplaatsen. Hotel kosten neem ik voor mijn rekening natuurlijk. Iedere leeftijd en lichaamstype welkom. Een spontane persoonlijkheid is een plus.  
Johan 42 jaar Antwerpen - Mechelen
Friends with Benefits
Welke vrouw wil fijne afspraakjes maken met een niet onknappe man? Misschien kunnen we deze samen invullen...Met respect voor jou noden en verlangens zou ik je graag ontmoeten..Ik ben een sportieve, casual geklede verzorgde man: 1m80,72 kg,niet roker Ben discreet! Ik hou ervan om naar de sauna te gaan,massage te geven en te ontvangen. Knuffelen, likken,enz...Ik verlang al naar jou...Oudere volslanke of verlegen vrouwen aarzel niet om te reageren....ik zie uit naar jou reactie! Kan me verplaatsen en ontvangen bij de juiste klik...  
nudistje 39 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Man van 39 zoekt dame die ook eens naar het naaktstrand wil.
Ben man van 39 en single. Ik hou ervan om naakt te zijn. Eind juli ben ik 2 weken aan de Belgische kust, en zou ik heel graag eens naar het naaktstrand gaan. Echter heb ik dit nog nooit gedaan en de drempel om alleen te gaan is toch best groot vind ik. Kan ik hier een dame vinden die ook eens naar het naaktstrand wil? (Misschien ook voor jou de eerste keer, maar hoeft niet). Ik zoek geen seks.Je leeftijd en uiterlijk maken me weinig uit. Zelf ben ik 1m77,donkerblond kort haar,groene ogen,normaal gebouwd. Een (normale) foto kan ik sturen als je interesse hebt. Tot snel xxx  
kennismaker 60 jaar West-Vlaanderen - Brugge
kennismaken ... het begin van...
Galante charmante man uit de buurt van Brugge is op zoek naar een dame (single, in relatie,.. of 2 vriendinnen,..) om elkaar op regelmatige basis te ontmoeten voor zalige genotvolle uurtjes waar alle zinnen bevredigd worden. Liefst een vast contact, een verleidelijke lady of een stel waar haar genot primeert kan ook. Niet op zoek naar extremen maar mensen met een open geest en zin om te ontdekken. Levensgenieters met het nodige savoir vivre, die iets te vertellen hebben en houden van het spel van verleiden, uitdagen, opwinden... Geen boem boem maar zachte verleiding... Deze respectvolle, discrete, Intiem geschoren en verzorgde man kan ontvangen en verplaatsen.  
Enrico 54 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
vaste partner gezocht
Ben op zoek naar een dame vanaf 40 j voor een vaste sexrelatie. Ik ben alleenstaande man, niet onknap, en kan ontvangen en verplaatsen. Wie wil er een aangename tijd van maken? Zie jullie berichtjes tegemoet.  
Peter 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
gebonden man op zoek naar ( liefst gebonden) vrouw
Hoi , zit jij ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail , en misschien vinden wij elkaar ?  

gebonden man op zoek naar ( liefst gebonden) vrouw
ckc 49 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Lieve oudere (60+) dame gezocht
Zoek jij een zachtaardige, verzorgde en niet onknappe man? Ben je op zoek naar dat heerlijke lichamelijke contact? Zoek je iemand waarmee de klik er is om samen intens te genieten van aan te raken en aangeraakt te worden? Wel, misschien kan ik je hierbij helpen... ik ben 1m80, normaal gebouwd, niet-roker. Respect, hygiëne en discretie zijn heel belangrijk - leeftijd en gewicht minder (een maatje meer is zelfs een plus!). Ik kan het makkelijkst afspreken tijdens de week overdag.  

Lieve oudere (60+) dame gezocht
Wilfried 63 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Op zoek naar speld in hooiberg
Bij deze zoek ik een vrouw voor vriendschap, intimiteit en gezelligheid (rang of stand, religie, etnische afkomst, leeftijd, al dan niet in relatie zijn allemaal ondergeschikt) Wat ik zoek is een dame voor vast contact. Ik heb niet een specifieke type waar ik op val. Je hoeft echt geen babe te zijn, ook een maatje meer mag. Wel val ik op vrouwen die er verzorgd en vrouwelijk uitzien. Ben je het zoeken zat, wil je eindelijk je eigen FWB/Lover hebben? Aarzel niet en stuur aub een bericht voor een vrijblijvende kennismaking. Ik ben 100 % discreet.  

Op zoek naar speld in hooiberg
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10