Zoeken naar massage te

Uw zoekactie voor massage te leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

raf 47 jaar Antwerpen - Retie
Voor single vrouwen of weduwe dames. Niet rokers.
Hoi ben jij die ene welgestelde mooie vrouw waar iedereen bang van is , ik verwen jouw van kop tot teen . Zoenen ,knuffelen , wederzijds oraal, zachtjes neuken of iets ruwer, hou je van speeltjes die heb ik ja ook massagetafel is er .Dus vele mogelijkheden. Ikzelf hetero , lichtje bi. Wie mag reageren , een vrouw , meerdere vriendinnen, koppeltje met onderdanige man , man voor wederzijds pijpen 25a30j slank onbehaard jij bottom. Wat ik echt wil is een toffe vrouw om lat relatie of fwb op te bouwen met interesse om samen leuke dingen te beleven zoals ik hier op noem. Jij zit hier ergens, ik rook ook niet ,nen besneden met harde xl penis. Kan ontvangen of verplaatsen na 19h.  
Verwenner 42 jaar Antwerpen - Edegem
Massage en meer?
Welke vrouw houdt er van een erotische massage? Ik ben een man die jou graag eens zou verwennen...ik ben 1m80,72kg en 17x5 ben benieuwd wie dat jij bent..? Overdag ook mogelijk..  
Tom 61 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Sensuele massage aan huis
Wil jij genieten van een heerlijke massage waarbij elk deeltje van je lichaam wordt verwend, aarzel dan niet en maak een afspraak. Wil je hierbij ook een hoogtepunt bereiken dan zorgen we daarvoor. Alles gebeurt met respect, hygiëne en wederzijds vertrouwen en jij bepaalt wat je juist wil. Zelf ben ik een jonge zestiger die al meer dan 30 jaar massage geeft en nu anderen wil laten profiteren. Massage kan vanaf 9u30 tot 20 uur op weekdagen, uitzonderlijk eens op een zaterdag/zondag in de voormiddag. Gewoon doen!  

Sensuele massage aan huis
Rik 41 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Massage/daten
Aangename discrete sportieve XXL geschapen man zoekt een spannende fun date. Ik kan ontvangen op een mooie locatie met een ingerichte massage ruimte. Verplaatsen is geen probleem. Ik sta open voor verschillende scenario's.  

Massage/daten
Jokke 22 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Leuke vriendschap!
Hey, Ik ben Jokke. Een jonge sociale man van 22 jaar oud en ben op zoek naar een leuke dame om samen gezellige afspraakjes mee te beleven. Heb je nood aan wat ontspanning en wil je graag samen gezellige tijd beleven? Ik hou ervan om jou te verwennen met bijvoorbeeld een drankje, een heerlijke massage, ... Ik ben geen veel dater en ben daarom op zoek naar een vaste dame om af en toe mee af te spreken en een leuke vriendschap mee op te bouwen. Voel jij je aan gesproken en wil je me graag beter leren kennen? Stuur me dan gerust een berichtje en wie weet beleven we vele leuke momenten met elkaar.. Groetjes Jokke  

Leuke vriendschap!
Discreet 55 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Erotische massage voor dames
Wie op zoek is naar een discrete erotische massage, heeft het hier gevonden. Contacteer mij voor meer info met jouw verlangens en voorkeuren.  
Jeno 59 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Sexmaatje
Verzorgde 59 j man zoekt lieve dame voor een leuke date ,intiem ,ero massage, beffen, of jouw fantasietje enz....met respect voor discr en hyg leeftijd geen belang, Kan enkel tijdens de week overdag, maar kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Eenmalig of indien klik..meermaals.. Sta open voor veel.. groetjes x  
Geert 52 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Sportieve verzorgde man zoekt rijpere dame.
Sportieve niet onknappe man zoek rijpere(oudere) volslanke / vollere dame die ik een sensuele massage mag geven.we maken er een leuk moment van en dit met respect!  
A. 24 jaar Limburg - HASSELT
Jongeman zoekt 'ervaren' dame
Dag dames, ik ben A. en ik ben 24 jaar oud. Ik ben 1,91m en slank/sportief gebouwd. Al enige tijd fantaseer ik erover om mijn grenzen te verleggen samen met een (iets) oudere vrouw (30+, milf, gilf,...). Daarbij denk ik aan een lekkere massage voor jou om mee te beginnen en we zien wel waar het eindigt. Met andere woorden zoek ik iemand die graag geniet maar mij ook wil laten genieten. Discretie en een goede hygiëne zijn vanzelfsprekend, en respect voor elkaars grenzen ook. Een drankje doen op elkaar beter te leren kennen, kan zeker. Ik ben niet op zoek naar iets extreems, gewoon fun. Eventueel kan ik ontvangen en ik kan me ook makkelijk verplaatsen. Geile groetjes  
Gentleman 42 jaar Antwerpen - Hove
Een fijne erotische vriendschap
Hee hallo leuk dat je dit leest. Ik ben een niet onknappe sportieve man en zou graag kennis maken met een vrouw ( leeftijd onbelangrijk ) die mij op regelmatige basis wil ontmoeten bij een wederzijdse klik. Ik ben normaal gebouwd, sportief en in goede conditie om jou lekker te verwennen...Ik geef jou graag een massage en hou ervan lekker lang jou te likken. Samen elkaar wat opwinden en wie weet wat er volgt...ik kan me gemakkelijk vrij maken en eventueel ontvangen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10