Zoeken naar tot laten

Uw zoekactie voor tot laten leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

David 56 jaar Antwerpen - Westerlo
Vrouw-Fwb gezocht
Goeiemorgen, man van 57j, 1m86 en +-82kg is op zoek naar een vrouw die af en toe op een maandag of woensdag zin en tijd heeft om af te spreken om ons dan lekker samen te amuseren. Alles rustig aan, genieten en laten genieten... Wie heeft er zin en tijd ? Grtjs en tot... D.  
Chris 50 jaar Limburg - HASSELT
Sexvriendin gezocht
Single man zoekt leuke lieve sexvriendin ... Gewoon goed met elkaar opschieten, etentjes, terrasjes, maar ook al je lusten laten uitkomen en vooral veel genieten en veel lekker klarkomen. Blank, zwart, latina, turks, jonger, ouder, .... allemaal onbelangrijk als je maar ruimdenkend bent. Ik heb speeltjes, een neukmachine, ....  
Lexor 44 jaar Antwerpen - Geel
Grenzen verkennen en verleggen ??
Is er nog een vrouw of meid in de Kempen die haar grenzen wil verkennen en verleggen met een Dominant en de touwen is wil proberen in nauw overleg en vertrouwen met duidelijke afspraken waar genot centraal staat om lekker lang(uren) te genieten en de controle los te laten ? En zo je verlangens en fantasieën waar te maken.  
Tom 28 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Mijn ultieme fantasie
Dag dames, al enkele jaren is mijn ultieme fantasie om eens een erotisch avontuur te hebben met een rijpere ervaren dame, hoe ouder hoe liever. Sta jij ervoor open om mijn fantasie werkelijkheid te laten worden? Je zal het je zeker niet beklagen. Ikzelf ben een alledaagse blanke man met bruin kort haar, 1m80 en +- 70kg. Hopelijk tot snel, groetjes tom  
Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Leuke kennismaking en date, eventueel met een fantasie
Ben een lieve man die geniet van het leven. Had graag eens op een leuke en respectvolle manier kennis willen maken met een toffe vrouw. Iemand die openstaat voor een leuke babbel en die open ingesteld is. Een vrouw waar er toch een bepaalde klik mee kan opgebouwd worden. Al dan niet om eens een fantasie van mij te laten uitkomen. Een date moet leuk en ontspannend zijn en waar je allebei van geniet. Zoek je beetje hetzelfde kunnen we zeker contact houden en het allemaal samen bekijken.  

Leuke kennismaking en date, eventueel met een fantasie
Johan 35 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Veelzijdige avontuurtjes
Zijn er spannende activiteiten die je wilt beleven of is het vooral passie dat je verlangd? Wat mij onderscheidt van andere mannen is veelzijdigheid. Van zijdezacht en sensueel tot lekker speels maar kinky. Mss verlangd jouw lichaam een tantra massage of wil je net de dierlijke lusten laten botvieren. Heb ook (zowel als dominant en onderdanige) ervaring met lustgerichte bdsm. Beginnen we met gewone seks of mag het meteen iets speciaals zijn? Als slanke en goed geschapen man van 1m84 en 70kg zoek ik een slanke/normaal gebouwde vrouw tot 40 jaar. Ben al benieuwd naar welke kant ons samenzijn zal evolueren  
norton 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
wederzijds plezier
goede middag iedereen. zoals de titel van de advertentie vermeld ben ik opzoek naar iemand dat geïnteresseerd is in wederzijds plezier. ik heb tijd en kan ontvangen bij mij thuis maar kan me ook verplaatsen moest dit je voorkeur zijn. zelf sta ik voor veel open maar waar mijn specialiteit ligt is oraal geven. dit kan ik lang en je orgasme is vrijwel gegarandeerd. verder kan ik zowel dominant als submissief zijn moest je een wat meer kinky kant hebben maar uiteraard mag het gewoon casual zonder veel extra zijn ook. wie komt in aanmerking? iedere vrouw dat interesse heeft is welkom een mailtje achter te laten. leeftijd, uiterlijk, gewicht,... is niet van belang voor mij. zolang je plezier wenst sta ik voor je open. om mezelf kort samen te vatten ben ik 1m77, 80kg, donkerblond haar en bruine ogen. een foto is verkrijgbaar bij interesse. ik hoop alvast een mailtje van je te mogen ontvangen en ik wil je alvast nog een fijne dag toewensen.  
Stijn 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekker praten over fantasieën en mss meer
Wil jij ook als ik eens kunnen praten over je fantasie? Dan ben je altijd welkom om te sturen. Ik heb er ook nog eenbpaar die ik wil delen. Als het klikt kunnen we misschien deze laten uitkomen. Sta voor veel open en heb geen vooroordelen. Gewoon geil chatten.  
ForFun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Wie ziet dit zitten..., lees verder...
Hallo, lang geleden dat ik nog een blote borst of poesje zag, laat staan voelde... Ik wil graag 's langs komen bij een dame, liefst +45, die graag eens haar borsten wil laten betasten, strelen, likken en die graag gebeft wilt worden, meer hoeft niet, maar mag...;-). Verplaatsen geen probleem. Wie zin..., voorstel ?  
Gert 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Anale seksdate
Ik hou er enorm van Om vrouwen anaal te nemen en ben er zeer ervaren in. Langs deze weg zoek in een meisje of vrouw die ik eenmalig of op regelmatige basis anaal mag neuken. Kan me zowel verplaatsen als ontvangen. Wil je dit doen maar heb je geen ervaring om in je kontgaatje genomen te worden dan heb ik genoeg ervaring om je anale ontmaagding aangenaam te laten verlopen zodat dit voor herhaling vatbaar kan zijn. Indien interesse... stuur gerust een mail.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10