Zoeken naar veel open

Uw zoekactie voor veel open leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Zondag 2 juni jarig
Ik ben zondag 2 Juni 34 jaar en vroeg mij af of er een vrouw is die deze verjaardag samen eens wil vieren. Er na de middag een leuke dag van maken. Kunnen de komende dagen al eens kennis maken en zien wat we kunnen doen samen. Ben zelf een lieve en rustige man die geniet van het leven. Heb hiernaast nog 3 fantasieën die ik eens wil zien uitkomen ooit. Zou super zijn deze eens op mijn verjaardag waar te maken indien mogelijk. Sta jij hiervoor open kunnen we alvast even kennis maken. Alles met respect voor elkaar.  

Zondag 2 juni jarig
AtYourService 57 jaar West-Vlaanderen - Sint-Andries
Genieter zoekt dame of koppel.... voor erotische verleiding
Zijn jullie dat verfijnde stelletje (of die leuke dame) dat naast opwinding ook wel enige klasse en niveau zoeken? Genieten van sensuele verleiding en het langzaam opdrijven van de spanning om op het juiste moment over te gaan tot de verkenning van die contouren onder het textiel.. een vingertop die speels langs een hals of open rug de grenzen van dat kleedje opzoekt.... spelend langs die rand tot aan dat ene plaatsje dat uitnodigt om ook wat onder het textiel zit te verkennen zonder daarom het sensuele en verleidelijke te verliezen... Zelf een hoger opgeleide, stijlvolle, respectvolle en verzorgde genieter die graag een vast contact zou vinden voor regelmatig en voor langere tijd. Deze goed gebouwde, intiem geschoren niet-roker stuurt steeds een antwoordje... de zoektocht kan lang zijn...maar ik zoek niks vulgair maar verfijnde speelse erotische verleiding zonder direct alles te ... Voel jij/jullie je aangesproken reageer gerust  
Jeno 59 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Sexmaatje
Verzorgde 59 j man zoekt lieve dame voor een leuke date ,intiem ,ero massage, beffen, of jouw fantasietje enz....met respect voor discr en hyg leeftijd geen belang, Kan enkel tijdens de week overdag, maar kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Eenmalig of indien klik..meermaals.. Sta open voor veel.. groetjes x  
Franky 51 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Dagje welnessen, massage, sex..... of doe zelf een voorstel!
Welke openmindende vrijgezel/getrouwde dame(35-65) heeft zin om te genieten van zalige momenten met 51-jarige ongebonden man. Zeer veel is mogelijk zolang er wederzijds respect is en mijn motto is 'go with the flow'. Ik hou van een dagje welnessen daarnaast hou ik van massages. Heb een massagetafel lekker masseren met warme olie in een sfeer met kaarsjes en relaxmuziek. Hou ook zeer veel van knuffelen, zoenen, erotiek en sex. Op sexueel vlak sta ik voor zeer veel open. Elkaar verwennen elkaar laten genieten is het allermooiste wat er is in het leven. Liefs xxx  

Dagje welnessen, massage, sex..... of doe zelf een voorstel!
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
kennismaker 60 jaar West-Vlaanderen - Brugge
kennismaken ... het begin van...
Galante charmante man uit de buurt van Brugge is op zoek naar een dame (single, in relatie,.. of 2 vriendinnen,..) om elkaar op regelmatige basis te ontmoeten voor zalige genotvolle uurtjes waar alle zinnen bevredigd worden. Liefst een vast contact, een verleidelijke lady of een stel waar haar genot primeert kan ook. Niet op zoek naar extremen maar mensen met een open geest en zin om te ontdekken. Levensgenieters met het nodige savoir vivre, die iets te vertellen hebben en houden van het spel van verleiden, uitdagen, opwinden... Geen boem boem maar zachte verleiding... Deze respectvolle, discrete, Intiem geschoren en verzorgde man kan ontvangen en verplaatsen.  
Discreet 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ben jij een vrouw met verlangens?
Ben jij een vrouw met verlangens? Met mij kan je discreet en vrijblijvend veilig dingen uitproberen. In mijn sfeervol ingericht modern appartement je wensen verkennen en ondervinden waar je van geniet. Ik ben een nette respectvolle man met een rustig karakter van eind veertig. Normaal postuur en goed in vorm. Geen bril baard of snor. Haartjes overal netjes getrimd en een fris en verzorgd gebit en nagels. Ik verzorg mezelf goed en hygiëne is voor mij een vanzelfsprekende gewoonte. Ik rook niet en ik drink geen alcohol. Waar denk je aan? Mail vrijblijvend je gedachten en jouw voorstel. In goed overleg met duidelijke afspraken vooraf in praktijk je wensen vervullen. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel dingen open. Geef gerust aan wat je proberen wil. Ik ben begripvol en vind het leuk om dit te doen. Ik reageer alleen op mail van vrouwen met duidelijke serieuze voorstellen. Geen reacties van mannen gewenst. Discretie verzekerd.  
Peter 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
gebonden man op zoek naar ( liefst gebonden) vrouw
Hoi , zit jij ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail , en misschien vinden wij elkaar ?  

gebonden man op zoek naar ( liefst gebonden) vrouw
Mr squirt 41 jaar Limburg - Lummen
To squirt or not to squirt ;)
Gezocht: verzorgde niet onknappe dame, die zich graag laat verwennen en kan genieten van wilde stomende vrijpartijen. Iemand die reeds weet wat squirten inhoudt of hier voor openstaat! Wat krijg je in de plaats: Een knappe sportieve man van 41j, verzorgd en geschoren die redelijk geschapen is (18cm), niet roker die weet van aanpakken en het zalig vind om een vrouw lekker te beffen tot ze spuitend klaarkomt van genot. Herken jij jezelf hierin of spreekt dit jou wel aan, laat dan gerust een berichtje achter met wat meer info over jezelf, Je zal het je niet beklagen! Reacties met foto worden altijd beantwoord en krijgen een foto terug.  
SPEELKAMERAADJE 56 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
IK DENK NIET ALLEEN MET MIJN ..., HIJ BESTAAT DUS NOG ... :-)
Hoi, als klasse dame schuilt er achter die mooie onschuldige glimlach van jou een wereld van fantasie en verlangen die wachten om ontdekt te worden... Ik zoek die ééne dame (single of met medeweten van) die er voor open staat om met mij op avontuur te gaan, zonder enige vorm van verplichtingen, gewoon pure opwinding en genot, maar steeds met alle respect naar elkaar toe ! Elkaar ontdekken op alle vlakken, hmmmm ... Ik ben niet de man die bij het eerste afspraakje met mijn broek op mijn enkels zal staan, en ik denk niet alleen met mijn ... (hij bestaat dus nog !). Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Ik heb Kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73 en ongeveer 78 kg, sportief, soa vrij en gesteriliseerd. Als je denkt dat er voldoende raakvlakken zijn, geef dan gerust een seintje en we spreken verder af om te zien of de spreekwoordelijke klik er zou zijn !? Fijne dag nog,(jou) Speelkameraadje x  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10