Zoeken naar vrouw

Uw zoekactie voor vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
David 56 jaar Antwerpen - Westerlo
Vrouw-Fwb gezocht
Goeiemorgen, man van 57j, 1m86 en +-82kg is op zoek naar een single vrouw die af en toe op een maandag of woensdag zin en tijd heeft om af te spreken om ons dan lekker samen te amuseren. Alles rustig aan, genieten en laten genieten... Wie heeft er zin en tijd ? Grtjs en tot... D.  
gisteren
Marc 58 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Beffen en likken
Hallo ik ben op zoek naar een jonge meid of vrouw die ik op regelmatige basis langdurig en uitgebreid mag beffen en likken, jij hoeft niets te doen bij mij.ik kan je makkelijk ontvangen bij me thuis en kan ook verplaatsen. Ik kan me makkelijk vrijmaken.  
Patrick 63 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
op zoek naar een kussende, ontdekende vrouw
Hallo, ik hou van kussen, strelen kortom een echte knuffelbeer, ben verzorgd,baardje, borsthaar kortom een echte man en zoek dan ook een dame om elkaar irl te ontmoeten en indien de klik er is te kussen en elkaar te ontdekken. zowel ervaren of beginners welkom. Graag omgeving kust, voor een snelle afspraak stuur een berichtje met foto en eventueel tel  

op zoek naar een kussende, ontdekende vrouw
gisteren
Lange 48 jaar Antwerpen - Aartselaar
Welke vrouw wil genieten
Welke vrouw wil mee naar een sexcinema? Jij bepaalt het scenario en we genieten samen van een geile namiddag. Durf je te genieten of blijft het een fantasie? Ik ben een zeer verzorgde, grote man 48/195/90  
mathis 19 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
man opzoek naar mooie vrouw tussen de 18-40
hey ben jij vrij en zin om langs te komen stuur gerust een mailtje x zie je snel x  

man opzoek naar mooie vrouw tussen de 18-40
gisteren
Angelo 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar een oudere vrouw
Goede morgen dames. Ik, een man van 30 ben opzoek naar een vrouw met net wat meer lentes dan mij achter de rug om samen het bed te delen. Nu hoeft er niet enkel spanning in het bed te zijn maar kan ik ook genieten van je gezelschap waar we samen verhalen kunnen delen onder een glaasje wijn. Ben er ook van hoogte dat de meeste dames niet echt vallen voor mannen die jonger zijn dan hen en heb ik daar ook het begrip voor. Maar moest je toch interesse hebben zou ik graag wat van je horen. Verdere informatie en eventueel een foto wil ik gerust met je delen bij interesse. Bij deze wil ik u alvast bedanken de tijd te nemen mijn advertentie te lezen, en hopelijk word ik verrast door een mailtje in mijn inbox van u.  
gisteren
Alleen CV 50 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Welke kinky vrouw wil samen plezier hebben
Enkele dagen aan de zee om tot rust te komen. Maar welke geile vrouw heeft zin om lekker stout te zijn ? Ik kan ontvangen en verplaatsen.  
blotevoetjes 55 jaar Antwerpen - Ekeren
voet, foot, feet, tenen, heels, ekeren,
Op zoek naar een vrouw die het heerlijk vindt om haar voetjes te laten verwennen, masseren, kussen, likken. Liefst omgeving ekeren. Eerste contact kan in een cafe, bij een tas koffie of een biertje.  

voet, foot, feet, tenen, heels, ekeren,
Angelo 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar een oudere vrouw
Goede avond dames. Ik, een man van 30 ben opzoek naar een vrouw met net wat meer lentes dan mij achter de rug om samen het bed te delen. Nu hoeft er niet enkel spanning in het bed te zijn maar kan ik ook genieten van je gezelschap waar we samen verhalen kunnen delen onder een glaasje wijn. Ben er ook van hoogte dat de meeste dames niet echt vallen voor mannen die jonger zijn dan hen en heb ik daar ook het begrip voor. Maar moest je toch interesse hebben zou ik graag wat van je horen. Verdere informatie en eventueel een foto wil ik gerust met je delen bij interesse. Bij deze wil ik u alvast bedanken de tijd te nemen mijn advertentie te lezen, en hopelijk word ik verrast door een mailtje in mijn inbox van u.  
genieter 36 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
een echte geile hete 20x6 cm
beste vrienden geen gezicht foto vragen wegens discretie en ik vraag ook geen gezicht foto enkel body foto naakt ik zoek niet om te trouwen of voor een relatie enkel voor de fun en gratis je komt 1 keer in leven dus geniet er van ik ben 35 jaar uit merelbeke 1.75 groot en 80 kg schoon gebouwd van lichaam en groot geschapen 20x6 cm met veel zaad besneden geschoren ik zal al u wensen en gaten vullen met plezier en genot met respect en discretie bij een reactie graag een body foto naakt bij voegen anders geen antwoord terug en ik ben niet bi of gay geen mannen enkel vrouw gericht en gsm nummer door geven om afspraak te bevestigen xxx  

een echte geile hete 20x6 cm
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10