Zoeken naar welke wil

Uw zoekactie voor welke wil leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Jan 46 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Welke dame wil me leren kennen?
Hallo, Ik ben een lieve tedere man uit Oostende en zoek discreet een dame die ervan geniet om eens geheel vrouwvriendelijk verwend te worden. Ik ben heel respectvol, verzorgd en geniet er enorm van om de ander te laten genieten. Ik masseer ook heel graag. Stuur gerust een mailtje als je zoiets ziet zitten. Liefs x Jan  
gisteren
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW, BLANK, AZIATISCH OF ZWART VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Zoek een vrouw, Blank, Aziatisch of Zwart 20j-65j voor relatie, samen wandelen, iets gaan drinken, over alles praten, erotiek! Maar...ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Samenwonen is mogelijk als het klikt! Dit is een serieuze advertentie! Dus.. ik wil GEEN FAKERS!  
gisteren
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verwennen
Op zoek naar een geile meid die haar borsten wil laten masseren en haar poesje laat likken. Ik geniet ervan jou te horen kreunen van genot als ik je klitje stimuleer. Iemand zin?  
gisteren
Fotograaf 54 jaar Antwerpen - Geel
Shoot
Beste dames, heb reeds een paar mooie shoots erop zitten, en ben steeds op zoek naar dames die eens een fotoshoot willen doen. Kan gewoon bij u thuis, bij mij of buitenshoot. Hoeft zeker niet naakt te zijn, sta open voor alles. Als je iets in gedachte hebt dat je wil uitwerken, dan hoor ik het graag. Heb je vragen mag je mij zonder verplichtingen contacteren. Foto’s krijg je natuurlijk. Ik ben eerlijk en zeer discreet. Mvg H.  
gisteren
Wim 56 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Dominante maîtresse 60+ gezocht voor vriendschap en spanking
Mijn ideaal scenario? Ik kom binnen en je zet me eerst even in de hoek. Daarna broekje naar beneden, over jouw knie voor een flinke bestraffing op mijn blote billen. Tot slot moet ik je masseren, beffen en eventueel neuken zoals jij het wil. Andere wensen of scenario's zijn zeker bespreekbaar. PS.Ik ben een geweldige, professionele masseur.  
gisteren
Steven 61 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
Schaamhaar
Welke vrouw heeft een natuurlijk bosje, streepje of toefje schaamhaar en is daar trots op? Als je het graag toont wil deze mature, verzorgde, vriendelijke, discrete en respectvolle man graag komen kijken (en jij mag dan van mij ook alles zien natuurlijk).  
Rome 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar friends with benefits
goede avond iedereen. simpel gezegd ben ik opzoek naar een friends with benefits. heb al verschillende apps geprobeerd, en hoewel ik er succes vind wilt zo goed als iedereen een relatie beginnen. nu ben ik daar niet per se op tegen, maar is niet iets wat ik op dit moment zoek. dit gezegd zijnde hoop ik via deze weg iemand te leren kennen dat hetzelfde zoek dan ik. ben niet naar iemand specifiek opzoek, leeftijd, gewicht, lengte,... is niet echt van belang. zolang je ook een FWB wil zou ik graag een mailtje van je ontvangen. ik ben zelf in bezit van een locatie waar we het bed kunnen delen en beschik ook over vervoer moest je liever hebben dat ik mij verplaats. allesinds zijn er genoeg mogelijkheden waar we ons toe kunnen wenden. als laatste wil ik je bedanken de tijd te nemen mijn oproep te lezen en wil ik u alvast nog een fijne avond toewensen.  
Peter 54 jaar Limburg - Beringen
Welke meid,vrouw wil er eens iets anders voelen.
Welke meid,vrouw wil er eens iets anders voelen. Een andere hand vingers die in je slipje voelen, aan je borsten voelen, een andere pik die harder wordt in je hand,mond, die in je kutje stoot,.... Zin, mail en tot binnenkort. Discretie, in de regio of directe omgeving.  
Masseur 45 jaar Antwerpen - Antwerpen
Volle dame
Hallo, ik ben op zoek naar een volle dame die eens wil genieten van een heerlijke massage. Leeftijd en uiterlijk onbelangrijk. Gewoon zalig genieten van een deugddoende massage. Groetjes xxx  
verjaardag 61 jaar Antwerpen - Grobbendonk
verjaardag
Is er een vrouw die me wil plezieren op mijn verjaardag gezellig samen genieten is de boodschap  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10