Zoeken naar wij hebben

Uw zoekactie voor wij hebben leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Angelo 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar een oudere vrouw
Goede morgen dames. Ik, een man van 30 ben opzoek naar een vrouw met net wat meer lentes dan mij achter de rug om samen het bed te delen. Nu hoeft er niet enkel spanning in het bed te zijn maar kan ik ook genieten van je gezelschap waar we samen verhalen kunnen delen onder een glaasje wijn. Ben er ook van hoogte dat de meeste dames niet echt vallen voor mannen die jonger zijn dan hen en heb ik daar ook het begrip voor. Maar moest je toch interesse hebben zou ik graag wat van je horen. Verdere informatie en eventueel een foto wil ik gerust met je delen bij interesse. Bij deze wil ik u alvast bedanken de tijd te nemen mijn advertentie te lezen, en hopelijk word ik verrast door een mailtje in mijn inbox van u.  
Alleen CV 50 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Welke kinky vrouw wil samen plezier hebben
Enkele dagen aan de zee om tot rust te komen. Maar welke geile vrouw heeft zin om lekker stout te zijn ? Ik kan ontvangen en verplaatsen.  
Mystery 33 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Secret desire
Achter dees oproepje schuilt een man van 34j die thuis erg veel spanning en genot mist en deze graag is terug zou beleven op discrete locatie of prive welness. Ben 1m80, 85kg en normaal gebouwd, overal netjes geschoren en met de nodige tattoo's met leuke extra... Mocht je intresse hebben of jezelf hier ook in vinden, dan hoor ik graag nog wat van je. Grtjs  
Angelo 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar een oudere vrouw
Goede avond dames. Ik, een man van 30 ben opzoek naar een vrouw met net wat meer lentes dan mij achter de rug om samen het bed te delen. Nu hoeft er niet enkel spanning in het bed te zijn maar kan ik ook genieten van je gezelschap waar we samen verhalen kunnen delen onder een glaasje wijn. Ben er ook van hoogte dat de meeste dames niet echt vallen voor mannen die jonger zijn dan hen en heb ik daar ook het begrip voor. Maar moest je toch interesse hebben zou ik graag wat van je horen. Verdere informatie en eventueel een foto wil ik gerust met je delen bij interesse. Bij deze wil ik u alvast bedanken de tijd te nemen mijn advertentie te lezen, en hopelijk word ik verrast door een mailtje in mijn inbox van u.  
Rome 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Iedereen heeft graag seks
Laten we er geen doekjes om draaien, iedereen heeft graag seks. Dit is dus inclusief mezelf. Ik ben opzoek naar een vaste seks partner dat regelmatig wil afspreken. Kan casual of kinky ik sta open tot beide. Zelf ben ik goed in beffen en kan ook lang uithouden tijdens de daad zelf. Heb ook tijd aan mijn zijde staan en ben dus heel flexibel wanneer het komt over afspreken. Ben ook in bezit van een ruim appartement waar dit alles kan doorgaan moest je zelf niet kunnen ontvangen. Moest je interesse hebben mag je me zeker en vast een mailtje sturen en dan bekijken we daar hoe we verder gaan. Ik wil u alvast bedanken voor u aandacht en hopelijk tot binnenkort.  
Pussy lover 48 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Welke kinky jonge dame (max 30 jr) heeft zin in een intense lik beurt?
Zit je ook in een relatie waar het vuur, de passie en de opwinding plaats hebben gemaakt voor sleur en routine? Of ben je single en gewoon super geil? Verlang je naar een intense hemelse lik beurt van je natte poes waar je nog dagen van na geniet ? Laat het me weten zodat we kunnen afspreken waar en wanneer ! Alle voorstellen bespreekbaar!  
Jongeman24 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jongeman zoekt fwb
Hey! Tof dat je even mn advertentie leest! Ik ben een jongeman van 24 uit het Antwerpse; slank en lang gebouwd met de juiste verhoudingen op dat vlak ;-). Ik heb het de afgelopen periode best druk gehad maar zou graag op deze manier toch terug wat meer spanning in mn leven willen. Het lijkt me fijn om elkaar eerst even wat te leren kennen, te kijken of er een eventuele klik is, mocht dit zo zijn is er veel mogelijk! Ik zou het zelf fijn vinden mocht er naast het (evt) seksuele ook ruimte zijn voor een goeie babbel, een uitstapje hier en daar, etc. Mocht je interesse hebben mag je me altijd iets laten weten met wat meer info van jezelf & wat jij hoopt te vinden. Enkel reageren indien je een single vrouw bent vanaf +-25 jaar. Hopelijk tot snel!  

Jongeman zoekt fwb
Wilfried 63 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Op zoek naar speld in hooiberg
Bij deze zoek ik een vrouw voor vriendschap, intimiteit en gezelligheid (rang of stand, religie, etnische afkomst, leeftijd, al dan niet in relatie zijn allemaal ondergeschikt) Wat ik zoek is een dame voor vast contact. Ik heb niet een specifieke type waar ik op val. Je hoeft echt geen babe te zijn, ook een maatje meer mag. Wel val ik op vrouwen die er verzorgd en vrouwelijk uitzien. Ben je het zoeken zat, wil je eindelijk je eigen FWB/Lover hebben ? Aarzel niet en stuur aub een bericht voor een vrijblijvende kennismaking. Ik ben 100 % discreet.  

Op zoek naar speld in hooiberg
Frans 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nymphomane? Exhibitioniste? Onderdanig?
Hey daar, Ben jij de vrouw die meer zoekt dan thuis mogelijk is? Wil je je tonen? of sta je altijd heet? of wil je in de auto? of in de natuur wat wandelen? of onderdanig zijn? of zonder slipje lopen? of gloryhole? of de slet uithangen? of clubbezoek? of, .... Zeg maar, misschien hebben we elkaar gevonden om gelijk welke spelletjes uit te proberen. Graag een berichtje en we zien wel verder. xx Frans  
Nicolas 32 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Genieten
Hoi, ik ben sportieve uitdagende man. Altijd gesport als jongere gast maar daardoor een beetje vergeten te ontdekken. Ik ben iemand die heel graag laat genieten. Zachte lippen stevige handen. Heb nu al wat ervaring bij, maar heel openminded en wil dit nog verder gaan ontdekken. Hiervoor vind ik leeftijd echt niet belangrijk. Gewoon samen genieten en leuke tijd hebben.  

Genieten
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10