Zoeken naar wij kunnen

Uw zoekactie voor wij kunnen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mattiaz 40 jaar Antwerpen - Geel
Zoek een dame voor regelmatige ontmoetingen.
Zoals veel mannen hier ben ik op zoek naar een vrouw voor regelmatige ontmoetingen. Ik ben gehuwd en dat wil ik ook zo houden. Dus geregelde afspraakjes, meestal door de dag met de nodige discretie voor beiden. Leeftijd heeft voor mij geen belang. Wat wel van belang is, verzorgd zijn, hygiënisch, discreet en zich vrij kunnen maken door de dag. Optimaal zou zijn als je in de buurt van Lommel,Mol, Geel, Meerhout, Dessel woont maar is zeker geen must. Verplaatsen is voor mij geen probleem aangezien ik zelfstandig ben en mijn uren zelf kies. Ik ben zelf een man van 40, 178, 85 kg, gespierd, verzorgd, intiem geschoren, baardje, kort haar,... Wanneer je een berichtje stuurt volgt er zeker een foto. Wie is net als ik op zoek naar weer wat spanning in zijn leven? Tot snel!  
Passion 48 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
1 LEUKE VASTE DAME GEZOCHT
Hey Herken je het gevoel er te weinig geleefd word buiten onze dagdagelijkse sleur Vorm van erkenning, passioneel tekort in je eigen relatie De juiste klik en vibe terug te willen voelen Bij deze zoek ik een gelijkgestemde dame die connectie/ niveau , zonder platvloerse toestanden hoog in het vaandel dragen Zelf ben ik zeer sportief, slank, niet rokende jongeman 1.80 m- 76 kg Graag een duidelijke foto met wat korte uitleg over jezelf Hopende hier m’n vast dekseltje dan te kunnen vinden Liefs  
Mike 35 jaar West-Vlaanderen - Ieper 0476065354
We zien wel .
Hallo, Ik ben een sociale,sportieve verzorgde man van 35.1m75 80kg bruine ogen bruin haar licht baardje kan natuurlijk geschoren worden. Ik zou graag een jongedame,huismama of wat oudere dame willen leren kennen om mee aftespreken en leuke zwoele momenten mee te beleven en meerdere malen mee aftespreken.alles gebeurt discreet en met alle respect .ik kan mij gemakkelijk verplaatsen. Interesse stuur gerust een mailtje of WhatsApp en we kunnen elkaar al wat leren kennen en ontdekken x  
Frans 37 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Oudere vrouw
Hallo ben frans en zou graag afspreken met een ouder vrouw mag zeker 60+ zijn om elkaar te verwennen! Zou leuk zijn om iemand hier te vinden. Moest je skype hebben kunnen we elkaar wat beter leren kennen en foto uitwisselen.  
Frans 37 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Oudere vrouw
Hallo ben frans en zou graag afspreken met een ouder vrouw mag zeker 60+ zijn om elkaar te verwennen! Zou leuk zijn om iemand hier te vinden. Moest je skype hebben kunnen we elkaar wat beter leren kennen en foto uitwisselen.  
Jeroen 35 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Op zoek naar fwb
Ik ben 35 jaar en ik zou via deze weg graag in contact willen komen met een gezellige leuke dame. Dit om op regelmatige basis te kunnen afspreken. We kunnen eerst elkaar leren kennen en kunnen dan samen onze wensen, noden en fantasieën volledig vervullen. Uiteraard niets moet, maar ook veel kan. Wederzijds vertrouwen en discretie staan op de eerste plaats. Leeftijd is onbelangrijk, zolang de juiste klik er is.  

Op zoek naar fwb
Tijd 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wil mijn vriendin bedriegen
Goede avond iedereen. Ik ben al een tijd hints aan het laten vallen dat het niet echt meer werkt tussen ons maar ze blijft maar doen alsof er niets aan de hand is. Heb het ook al recht in haar gezicht gezegd, maar ze lacht het gewoon weg alsof het een grap is. Bij deze ben ik dus opzoek naar een vrouw dat mij wil helpen haar te bedriegen. Nu weet ik nog niet hoe exact ik het duidelijk kan maken dat ik vreemd ben gegaan, maar denk dat we wel iets kunnen vinden. Heb al wel enkele ideeën, maar die zal ik met je delen als je interesse hebt. Uiteraard mag je zelf ook altijd met een voorstel afkomen. Hoe dan ook hoop ik van u te mogen horen en hopelijk ben ik binnenkort van haar vanaf.  
massageman 55 jaar West-Vlaanderen - Brugge
woensdag massage en ontspannen
Zo zou het kunnen zijn... Jij belt aan zoals afgesproken, ik doe de deur open, je komt binnen, en loopt gelijk door naar boven.. je gaat de slaapkamer binnen en wacht even. Je ontdoet je van je kledij en gaat op bed liggen. Ik schenk je ondertussen een glas bubbels in en neem De warme olie erbij.... Bij een fijne babbel mag jij genieten van een zalige zachte massage (relax, sport, ontspannend,... ) ... Hoever die gaat bepaal jij en deze ervaren man met zachte handen begrijpt nog altijd een neen... net zoals ik ook gepast reageer op andere hints en sturing... concrete grenzen, wensen en verlangens kunnen we alvast vooraf bespreken maar dat neemt niet weg dat JIJ altijd de touwtjes in handen hebt en het stopt als jij dat wil... Andere voorstellen ook welkom, deze goed gebouwde verzorgde en intiem geschoren niet roker kan verplaatsen en ontvangen  
guy 49 jaar Limburg - Heusden-Zolder
wie heeft verborgen verlangens
Dames , ik zoek nog iemand om deel te nemen aan erotisch avontuur . Wie wil samen club of xcinema bezoeken . Geen verplichtingen , je doet waar je zin in hebt Wie heeft verborgen verlangens ? Contacteer me aub , dan kunnen we er samen op uit. dame van koppel kan eventueel ook .  
Johan 42 jaar Antwerpen - Boechout
Friends With Benefits
Welkom vrouw wil een fijne vriendschap beleven met een niet onknappe man? Misschien kunnen we deze samen invullen... Ik hou ervan om naar de sauna te gaan, massage te geven en te ontvangen. Knuffelen, likken, enz. Ik verlang al naar jou....Oudere, volslanke of verlegen huisvrouwen mogen ook reageren maar zie uit naar jou reactie...Tot zo?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10