Zoeken naar zoek naar jou

Uw zoekactie voor zoek naar jou leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dirk 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zuigen
Op zoek naar een zuigsletje die me lekker wil laten klaarkomen met haar gulzige mondje. Iemand zin?  
Beau 47 jaar Antwerpen - Westerlo
Hallokes allemaal
Goedendag, Ik ben op zoek naar een vrouw, mag in een relatie zitten, die net als ik zoekt naar aandacht en tederheid. Ik ben getrouwd, 27jaar ondertussen maar de laatste 7 jaar is compleet sexloos, ik ben niet op zoek naar sex persee, maar is welkom natuurlijk, ikzelf ben een lieve man, al zeg ik het zelf,😂, soms grappig en zacht van aard. Ik ben 47 jaar, iets zwaarder gebouwd ook wel, en zoek dus een vrouw, die discreet is , voor de rest heb ik geen eisen qua uiterlijk of leeftijd Moest je daar zin in hebben, stuur me dan een berichtje en dan praten we verder. Groetjes en mss tot hoors x  
Bas 42 jaar Limburg - Bilzen
Minnares gezocht.
Dag dames, ik ben een niet onknappe man van 42 uit Bilzen. Ik ben op zoek naar een leuke gebonden/gehuwde vrouw om samen spanende tijden te beleven. Leeftijd is niet belangrijk. Ben je de sleur van het dagelijkse leven ook beu? Verlang je ook naar spanning en passie? Laat me dan snel iets weten. Discretie verzekerd.  
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
JnE 29 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
2 sportieve mannen ontvangen
2 sportieve mannen ontvangen zaterdagvm/ middag. Op zoek naar leuke dame of koppel voor plezier met 3/4, veel is mogelijk. Plezier dame staat centraal Indien er nog een extra man meekomt extra mogelijkheden (1 vd 2 hier is bi). Reageren met foto dame en beschikbare uren. Tot snel? GEEN MANNEN ALLEEN WELKOM, gelieve ook niet te reageren.  
Peter 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
gebonden man op zoek naar soulmate
Hoi , zit jij ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail , en misschien vinden wij elkaar ?  

gebonden man op zoek naar soulmate
Ward 45 jaar Limburg - Bilzen
Zachte man op zoek naar intieme date vandaag of morgen
Slanke hoger opgeleide man op zoek naar een intieme date. Ik heb enkele zware weken achter de rug. vandaag en morgen verlof genomen en op zoek naar een lieve dame die net zoals mij op zoek is naar intimiteit (knuffelen, voorspel) en optioneel orale seks. Ik kan me makkelijk verplaatsen. Hotel kosten neem ik voor mijn rekening natuurlijk. Iedere leeftijd en lichaamstype welkom. Een spontane persoonlijkheid is een plus.  
Chris 65 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene 0497667908
Erotische wederzijdse tantra-ervaring
Hallo. Ben je op zoek naar een fijne ervaring in alle rust en tederheid en met wederzijds respect voor wensen en grenzen, dan vind ik het fijn als je zou reageren. Ikzelf ben bio-ingenieur en heb daarnaast een opleiding in bonding en tantra gevolgd. Momenteel hou ik me vooral artistiek bezig met muziek (gitaarimprovisaties) en digitaal tekenen. Je hoeft zelf geen ervaring met tantra te hebben. Bereidheid tot emotionele en fysieke openheid zou ik heel erg waarderen. Warme groet!PS op kortere termijn kan ik ontvangen.  

Erotische wederzijdse tantra-ervaring
ward 45 jaar Limburg - HASSELT
Morgen of vrijdag zin in intimiteit en oraal
Slanke hoger opgeleide man op zoek naar intimiteit en oraal (likken). Ik heb enkele zware weken achter de rug. Morgen verlof genomen en op zoek naar een lieve dame die net zoals mij op zoek is naar intimiteit (knuffelen, voorspel) en optioneel orale seks. Ik kan me makkelijk verplaatsen. Hotel kosten neem ik voor mijn rekening natuurlijk. Iedere leeftijd en lichaamstype welkom. Een spontane persoonlijkheid is een plus.  
Bart 45 jaar Limburg - HASSELT
Verzot op lichaamssappen!
Ik ben verzot op alle sappen van een vrouw. Plas, spuug, kutsap, ... op zoek naar een geile dame die met mij haar sappen wilt delen. Mag ik dominant zijn. Ik ben 46 jaar, slank, hoger opgeleid, verzorgd. Alle leeftijden welkom  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10