Zoeken naar 75*

Uw zoekactie voor 75* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

John 40 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Zoek versa
Hey ik ben een onervaren man van 40 die eens wil proeven van de mannen. Drm ik iemand zoek die versa is mag koppel zijn zolang je slank bent en weinig beharing en max 50 bent en kunt ontvangen. Is wel voor int kortjes Hygiëne en respect is zeer belangrijk stuur je status met foto en woordje uitleg. Ik ben 40 1.75 en 73kg 17*5 hopelijk zie ik jou binnenkort.  

Zoek versa
Bottom 39 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Bottom zkt Top voor nu
Hey, Ik ben 39-jarige bottom uit regio Kortrijk. 1m79, 75kg, 17cm, proper, hygienisch en gespoeld kontje. Wie wil me deze middag neuken? Ik pijp je stijf, je draait me om en neemt me in mijn kontje. Ik ben onderdanig, dus je mag me gerust nemen zoals je wil. Je komt klaar waar je wil en ik vertrek terug. Cardate kan ook. Regio Kortrijk-Waregem voor nu onmiddellijk. Eerste die eerlijk reageert met beetje uitleg, kom ik af. Tot straks.  
Paul 53 jaar Oost-Vlaanderen - Nevele
Heb dringend nood aan zaad ... wie helpt mij ?
1m75 75kg en 16x4 Glad geschoren Lieve opa type Mail met stats en foto aub  
10 dagen
Boy 32 jaar Antwerpen - Nijlen
Vanavond
Hey, iemand nog zin om met elkaar wat fun te hebben? 32,177,75,16  
Bi55 54 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Zoek vaste bi of gay voor vriendschap geen relatie lees goed voor je reageert
Hallo ik ben een zacht aardig type die van soft hou.ben 1.80/75 15/4 intiem kaal geen baard en snor ben eerder top ingesteld indien je dit wenst ik hou van een babbel strelen en tasten pijpen rukken en samen experimenteren met ons lichaam wat we graag hebben geen extreme omstandigheden ik ben wel een roker maar kan mij aanpassen wat zoek ik een singel of ge-out persoon bi of gay die ook idem het zelfde wil die ook geen baard of snor geen en niet behaard die bttm ingesteld is of versa die normaal geschapen is zoek geen grote dikke penis normaal of klein mag ook geen drugs toestanden leeftijd is te zien maar ook niet te jong uiterlijk is niet van belang innerlijke wel spreekt dit jouw aan mail me als je ge-out bent of singel reageren met foto penis mijne staat hier ook online leeftijd van waar je bent waar je van hou en je moet zeker kunnen ontvangen ik kan niet ontvangen voor date PS.elkaars privacy respecteren is de boodschap bij klik Whatsapp  

Zoek vaste bi of gay voor vriendschap geen relatie lees goed voor je reageert
Rowald 28 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Blowjob
Wie heeft er zin in wat outdoor plezier. Ik ben met de fiets in Onze-Lieve-Vrouw-Waver, enkel in de buurt dus. 29/1m80/75/18  

Blowjob
10 dagen
Dimi 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy voor jonger
Ik zoek 20-35, slank en in voor soft. Hygiëne en discretie zijn belangrijk. Ik ben 61/184/75, niet behaard. Ik kan discreet ontvangen en ook verplaatsen. Regelmatig kan bij klik. Wie wil graag gezellig van elkaar genieten?  
10 dagen
Karel 48 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Wie wil er een date
Hallo. Heb zin in lekker date sta voor veel open wie kan mij ontvangen of cardate ben eerlijk geen faker meter 79 75 kg .geen bla bla maar doeners pijp neuk en weg .dat is een date .ik hoop op iets te vinden .tot wederhoor .ik zen altijd terug .  
11 dagen
Avondje 49 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Avondje
De dag bijna voorbij en ik heb fantasie om eens anders piemel te voelen strelen en zachte sex te hebben proper en verzorgd zijn en mij kunnen vanavond ontvangen, ben na mailke beschikbaar , 170 75 16  
11 dagen
Dimi 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt jonger
Ik zoek 20-35 slank en in voor soft. Hygiëne en discretie zijn heel belangrijk. Ik ben 61/184/75 niet behaard. Ik kan discreet ontvangen en ook verplaatsen. Regelmatig kan bij klik. Wie wil gezellig van elkaar genieten.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10