Zoeken naar alles zien

Uw zoekactie voor alles zien leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nudist 37 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Naakte avond
Ik ontvang op vr 21/7 20u mannen voor een naakte avond. Als iedereen er is gaan de kleren uit en drinken we wat, praten wat. Een avond op café maar dan bloot en zonder gêne. Een stijve hoef je niet te verbergen en af en toe kijken we wel eens naar elkaar. Op het einde van de avond rukken we samen tot we klaarkomen. Mannen die meer willen of een snelle rukdate moeten niet reageren. Discretie staat voorop, ik verwacht van iedereen een facepic en stuur er een van mij terug. De anderen en jij dus ook krijgt op voorhand enkel mij te zien. Enkel tss 30j en 50j, slank of klein buikje. Ik ben 36j 1m90 80kg  

Naakte avond
KRIS 56 jaar Limburg - HASSELT
WELKE TOPPEN KOMEN DUMPEN ?
superglad bottomkontje ontvangt alle lekkers in mond keel en kutje. als je dat geil vind ontvang ik je graag geblinddoekt en in doggy, face down en kutje omhoog. Ik vind het supergeil als ik enkel kan voelen wat lekkers er binnenschuift. Ik wil wel bij je reactie een foto van je gerief zien!  

WELKE TOPPEN KOMEN DUMPEN ?
Gers 34 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Goeiemiddag
Wie zin vanamiddag kwil lekkere groote lul zuigen mmmm en ook zelf eens lekker gepijpt worden we zien wel als het klikt samen geil komen jointje roken wel buitendate ergens bos of langs kanaal izegem ingelmunster liefst nie te oud of als je groote hebt mag je me sturen we zien wel tot pijps of iemand die kan ontvangen in de regio  
Yannick 30 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Op zoek naar verzorgde versa/top
Hey, ik zie mezelf als een versa/bottom (denk ik) en ik ben op zoek naar een verzorgde heer, ouder dan mezelf, die meer versa/top is. Op vlak van seks heb ik vooral ervaring met vrouwen i.p.v. mannen, maar na jarenlang nieuwsgierig te zijn, wil ik mijn horizon eens verruimen. Ik sta voor veel open, op de klassieke extremen zoals pijn, bloed, feces en urine na. Zelf heb ik al wat ervaring met speeltjes en ik beschik over condooms en glijmiddel. Jij bent bij voorkeur iemand die kan ontvangen (ik kan verplaatsen), die intiem getrimd of geschoren is. Hygiëne en discretie worden geboden en gevraagd. Zelf ben ik slank gebouwd, intieme getrimd en normaal geschapen. Ik zal ook zorgen dat ik gespoeld ben, mocht er interesse zijn om anale seks te proberen. Laat gerust weten hoe jij een eventuele ontmoeting zou zien. In bijlage alvast een voorsmaakje, laat jij ook al iets zien?  

Op zoek naar verzorgde versa/top
johan 38 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
mollige bottom ontvangt/verplaatst vrijdag overdag
Ik ben 1m88, mollig gebouwd, baard, snor, kaal, klein geschapen. 100% bottom onderdanig ingesteld, jouw plezier komt voorop. Ik kan vrijdag overdag ontvangen in Sint-Niklaas, of verplaatsen in de regio. Ik hou van pijpen, deepthroat, facefuck, geneukt worden, slikken. Spuiten doe je waar je wil. Ik heb poppers, toys, wat vrouwelijke kledij indien gewenst. Ik kan ook een gloryhole opzetten (niet op verplaatsing) om te pijpen, of ik lig op mijn rug op een tafel, een gloryhole met een grotere opening zodat je enkel mijn kontje kan zien/gebruiken. Of ik leg me op bed, bind mijn benen omhoog zodat mijn kontje gebruiksklaar is. Voorstellen welkom, graag reactie met wat info over jezelf en wat je graag wil doen, foto mag steeds.  
Man zoekt 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Groot geschapen
Verzorgde discrete man zoekt man indien mogelijk groot geschapen die ik mag zien spuiten  
10 dagen
Ikke 46 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Ben opzoek naar een groepje
Geile mannen (top) die op regelmatige basis willen afspreken voor geile sex. Alles kan en mag met het nodige respect. Ikzelf ben een openminded bottom gast en zoek dus al een tijdje leuke geile top of versa mannen om samen een whatsapp groepje te starten en regelmatig real af te spreken. Kan zelf wel niet ontvangen dus als er 1 iemand bij is die dit wel kan is dat super. Dates zouden liefst doorgaan op een vrijdag avond of zaterdag/zondag overdag. En dit in een straal van 30km rond zottegem. Pijpen, tongen, rimmen, neuken (ook bare) is mogelijk. Meer bespreekbaar. Ik stel me op als een echt bottom lust sletje en zaad mag in mond en kont terecht komen. Size van speeltjes liefst 15cm en groter en liefst mooi geschoren. Welke geile heren hebben er zin? Mijn stats 46/180/86/16*4 lul en bellen geschorens. Laat wat van je horen en dan zien we of we een geil groepje kunnen samen stellen Ps er is al 1 top en 1 extra bottom. We zoeken dus enkel nog geile top mannen.  
10 dagen
Geile jongen 34 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Wil groote lul zuigen
Wie zi om eens af te spreken vanamiddag ergens buitendate we zien wel als het klikt samen mekaar oijpen rukken iets drinkn geil komen wil ng eens iemand neuken wel safe of iemand die kan ontvangen liefst in de regio of buitendate bos izegem of ter borcht of langs kanaal ergens liefst nie te oud of als je een lekkere groote hebt  
Vriend 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekker lul
Aftrekken en likken en zuigen tot die lekker zaad spuit. Spellen met je lul en je ballen lekker geil leeg maken . Wie kn deze nacht omtvangen of verplaatsen in Gent ? Je mag pasief blijven . Ik ga je lekekr vervennen en kan porno kijken . Je spuit op mijn gezicht en tong ! Catdate of outdoor kan ook . Op verstopte plek . Ben 30j m80 87kg 13cm bi . Discreet en higienish en momenteel met beetje baard . Omgeving Dampoort en centrum . Ik ben beschiekbaar voor leuke fun . Laat een berichtje achter en we zien wel 😀. Mis een foto kan ook ze .  

Lekker lul
11 dagen
Ikke 46 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Ben op zoek naar een groepje
Geile mannen die op regelmatige basis willen afspreken voor geile sex. Alles kan en mag met het nodige respect. Ikzelf ben een openminded bottom gast en zoek dus al een tijdje leuke geile top of versa mannen om samen een whatsapp groepje te starten en regelmatig real af te spreken. Kan zelf wel niet ontvangen dus als er 1 iemand bij is die dit wel kan is dat super. Dates zouden liefst doorgaan op een vrijdag avond of zaterdag/zondag overdag. En dit in een straal van 30km rond zottegem. Pijpen, tongen, rimmen, neuken (ook bare) is mogelijk. Meer bespreekbaar. Ik stel me op als een echt bottom lust sletje en zaad mag in mond en kont terecht komen. Size van speeltjes liefst 15cm en groter en liefst mooi geschoren. Welke geile heren hebben er zin? Mijn stats 46/180/86/16*4 lul en bellen geschorens. Laat wat van je horen en dan zien we of we een geil groepje kunnen samen stellen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10