Zoeken naar de reacties

Uw zoekactie voor de reacties leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Frits 48 jaar Antwerpen - Mol
Wie zin om klein piemeltje klaar te pijpen
Wie wil er mijn klein dun besneden piemeltje laten spuiten? Ik kan ontvangen. Jij komt binnen pijpt me klaar en vertrekt terug. Liefst zojong mogelijk. Ikkan ontvangen hygiëne en discretie geboden. Ik reageer enkel op reacties met je Stats vanwaar je bent en gewone foto heeft voorrang.  

Wie zin om klein piemeltje klaar te pijpen
10 dagen
kust 50 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
date volgend weekend
Verblijf van vrijdag tot zondag aan de kust. Zoek leuke man die kan ontvangen, voor nog leukere xdate. Ben 49, 172, 74, gn bbs. Voor veel te vinden, volgens het "veel kan, niets moet principe". Pijp heel graag en ben bottom (safe). Hygiene, respect en beetje niveau graag. Leeftijd speelt minder een rol, liefst ouder. Wel graag niet roker. Graag enkel serieuze reacties.  
10 dagen
Ikke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Wie heeft onderbroekjes...
uit de wasmand van vrouw, vriendin of (stief)dochter en mag ik eens discreet gebruiken om op te geilen? In ruil ruk of melk ik jou tot je spuit. Iemand? Enkel ernstige reacties! Reageer met foto van een slipje. Ik verplaats en ontvang. Alles eerlijk, discreet en in wederzijds respect.  
Tom 29 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Tom Zoekt
Hoi, Ik ben Tom, een jongeman van 29 jaar oud. Ik ben 1.84m groot, weeg 78kg en heb kort bruin haar... Ik ben soft-bi en heb al enige ervaring met pijpen... Ikzelf ben onderdanig ingesteld en hou van me verkleden als meisje. Intiem ben ik mooi glad, maar de rest van m'n lichaam niet (geen baard/snor), draag altijd nylons, rokje, kniekousjes.... Wat zoek ik? Iemand die (licht) dominant is en me gebruikt als pijpsletje... maar ook andere opdrachtjes (bv huishouden) kunnen. Ik wordt graag geblinddoekt, vastbinden kan ook, lichte tikjes met zweepjes en andere opdrachtjes zijn zeker ook welkom. Je mag natuurlijk ook met mij spelen, maar ik wil wel pas op het einde klaarkomen, als je m'n gezichtje volgespoten hebt. Zoek iemand voor meerdere keren en om ook verder op te bouwen. Als je meerdere keren kan klaarkomen, super. Reacties met lichaamsfoto hebben voorrang. Reacties met meer dan 1 zin! Ik verplaats ik in antwerpen, limburg en vlaams-brabant en oost vlaanderen.  

Tom Zoekt
Jan 38 jaar Antwerpen - Berlaar
Wie pijpt mij klaar en filmt daarna als ik je klaar pijp?
Ik ben 38/175/80/16. Jij bent max 44j en je mag mij oraal uitleven op mijn piemel tot ik lekker klaarkom! Het enigste dat ik vraag is dat je mij daarna filmt met mijn gsm terwijl ik je klaar pijp! Plas mag ook! Ik ontvang meestal vanaf 23u, discretie vereist! Verplaatsen kan ik zelden. Reacties met foto krijgen voorrang.  

Wie pijpt mij klaar en filmt daarna als ik je klaar pijp?
11 dagen
reismakker 49 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
reismaatje gezocht met dat extraatje meer
Hallo, ben biman op zoek naar een leuke reismaat voor de periode tussen 21 juli en 15 augustus om enkele dagen samen op stap te gaan. Dat hoeft niet ver te zijn (België of buurlanden) en zowel interesse voor natuur als cultuur. Bij klik kan er ook op seksueel vlak genoten worden. Ben bi versa 49 179 65 14. Ik sta op goede hygiëne, discretie en vlotte communicatie en garandeer dit ook. Liefst ben jij versa of top, mannelijk en met brede interesse zodat we ook onze babbel hebben op vakantie. Het is dus niet enkel voor seks, maar echt wel een goede maat om samen mee op stap te gaan. Bij interesse, laat weten hoe jij het ziet, wat je voorkeur is qua reizen en waar je zin in hebt. Ik hoop op deftige eerlijke reacties.  
Jan 38 jaar Antwerpen - Berlaar
Wie pijpt mij klaar vanavond en filmt daarna als ik je klaar pijp?
Ik ben 38/175/80/16 en ontvang je vanaf 23u discreet bij mij thuis. Jij bent max 44j en je mag mij oraal uitleven op mijn piemel tot ik lekker klaarkom! Het enigste dat ik vraag is dat je mij daarna filmt met mijn gsm terwijl ik je klaar pijp! Plas mag ook! Reacties met foto krijgen voorrang.  

Wie pijpt mij klaar vanavond en filmt daarna als ik je klaar pijp?
12 dagen
--------- 68 jaar Antwerpen - Mechelen
jonger
Ben op zoek naar jongeling of jonge man die zich graag voor mij en/of voor twee andere mannen wenst te masturberen. Als er iets meer gebeurt dekken we het toe met de mantel der liefde. Leeftijd voorkeur voor < 50 bij wijze van ruime raming. Bij goed gevoel mogelijkheid voor herhaling.Ik wacht de reacties af alvorens te reageren.  
12 dagen
Ikke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Wie heeft onderbroekjes...
uit de wasmand van vrouw, vriendin of (stief)dochter en mag ik eens discreet gebruiken om op te geilen? In ruil ruk of melk ik jou tot je spuit. Iemand? Enkel ernstige reacties! Reageer met foto van een slipje. Ik verplaats en ontvang. Alles eerlijk, discreet en in wederzijds respect.  
13 dagen
Schorpioentje 53 jaar Antwerpen - Edegem
Leuke date gezocht
Hoi ik ben een lieve zachte rustige tedere discrete betrouwbare 53jarige bi man.Ik hou van de zachte rustige opbouw elkaar wat beter leren kennen met een praatje iets drinken strelen knuffelen tongzoenen wederzijds pijpen rukken en ik verwen heel graag een lekker gespoeld kontje.Ik zoek bij deze naar een eveneens lieve zachte rustige tedere man met weinig of geen lichaams beharing voorkeur gay maar bi cd travje mogen ook gerust reageren.Ik hou op een afspraakje van tederheid genegenheid zachtheid gezelligheid en vind respect discretie vertrouwen en hygiène belangrijk op een afspraakje.Ik ben niet type rap rap gedoe en ook geen voorstander van poppers date sm bondage en van die toestanden en laat me niet neuken en ook niet klaarkomen in mijn mond of aangezicht.Ik zou kunnen afspreken deze avond morgen zaterdag zowel overdag als avond en zondag in de voormiddag.Dit is een real contact en hoop dan ook op eerlijke oprechte reacties en wie weet tot snel xxx  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10