Zoeken naar hetero uiteraard

Uw zoekactie voor hetero uiteraard leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Biman 54 jaar Oost-Vlaanderen - Ronse
Zoek gelijkgestemde voor discrete dates
In heterorelatie opzoek naar een vast iemand in zelfde situatie. Daten kan tijdens de week overdag. Van soft tot.. we zien wel. Geen fakers aub  
Wim 57 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
Wie zoekt een buddy om over de drempel van een eerste maal saunabezoek te stappen?
Hier een verzorgde getrouwde hetero/licht bi, regelmatige bezoeker van publieke sauna. Ik lees hier soms wel eens dat mensen dat graag ook eens zouden doen, maar de stap niet durven zetten omdat ze niet goed over de drempel heel geraken. Als je op zoek bent naar gezelschap om je te begeleiden, wil ik graag met je afspreken. Van goed sociaal niveau, beleefd, respectvol en met de nodige humor en vlotheid. Laat gerust van je horen als je graag eens zou afspreken. Seks is niet de eerste bedoeling, de klik is belangrijk.  
41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
Seppe 44 jaar Antwerpen - Antwerpen
bukkake zaadslet
Voor een duo of meerdere mannen samen die me vastbinden en me helemaal in gezicht en mondje mogen volspuiten. Ik kan hiervoor verplaatsen. Ben zelf een sportieve verzorgde goeduitziende bi gebonden in een hetero relatie dus het moet wel discreet gebeuren.  
Daddy 39 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Daddy zkt jong
Ik ben een zeer sportieve daddy van 39 (Leuven), hetero look en hetero in dagelijks leven, zin in jongen tot 30 om discreet van te genieten. Jij bent onderdanig en doet graag wat er van je gevraagd wordt. Verlegen is een pluspunt, ik zeg wel wat ik van je verwacht en bouw alles rustig op. Alles gebeurt safe en discreet. Knap kontje krijgt voorrang ;-).  
Gloryhole 30 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Gloryhole suck
Ik zoek lekkere kerels (gay, bi, hetero, black, eerste keer, …). Lekkere kerels die zin hebben in een anonieme, discrete, zalige zuigbeurt door mijn gloryhole. We spreken een concreet uur af na een duidelijke dickpic. De deur zal dan op een kier staan en de gloryhole is de gang. Je steekt (liefst slap) je piemel door het gat en ik laat je zalig genieten van een lekkere pijpbeurt tot je lekker spuit! Discretie en hygiëne is gevraagd en geboden! Ik ben een dertiger met zalig pijpmondje! Hopelijk tot snel!  
bertje 58 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
tot 17.00 u Discreet, Verlost u zaad s'middags in de week zingem
no blabla,no fake gedoe. Aan alle bi's, hetero's en gays... In alle discretie, verlost u zaad in mijn beide gaatjes. Ontvang te kruisem of, verplaats me in omgeving. Ben 50ger, m70,75kg, geen snor of baard en altijd proper overal en gespoeld. Stuur me zo spoedig mogelijk terug om juist af te spreken..Geen eindeloos mailen gedoe maar,DIRECT  

tot 17.00 u Discreet, Verlost u zaad s'middags in de week zingem
Geile straight 30 jaar Limburg - Opglabbeek
Geil voor lekkere lullen
Ik ben een man van 30 jaar. Status zijn 192,79,17. Hetero, maar ik word helemaal van geil van een lekkere lul. Daarom zou ik graag eens willen pijpen. Maar ik zou ook gepijpt willen worden. Wie ziet dit zitten? Liefst rond mijn leeftijd. Max 35.  

Geil voor lekkere lullen
Rukker 45 jaar Antwerpen - Mechelen
Soft gezocht vandaag
Verzorgde en hygienische bischierige hetero op zoek naar gelijkgestemde voor afspraakje vandaag. Samen rukken bij filmpjes en elkaar uiteraard een handje of mondje helpen bij klik. Exhibi die ik mag betasten ook welkom. Ben zelf goed gebouwd met mooie piemel. Discretie gevraagd en geboden. Koppel m-v mag ook reageren.  
Steven 48 jaar Limburg - Maasmechelen
Welke 70 plusser wil mij lekker pijpen?
Hallo, ik ben een hetero en wil een keer gepijpt worden door een oudere man (70 plus). Ik heb geen grote pik (denk ongeveer 13/14 cm). Ik kan niet ontvangen maar wel verplaatsen rond Lanaken/Maasmechelen. Wie wil mij eens heerlijk geil pijpen tot ik mijn warme zaad loos? Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Mail me.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10