Zoeken naar iedereen wie wil

Uw zoekactie voor iedereen wie wil leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geilerd 46 46 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Pijpdate of meer
Welke man tussen 20 en 55j wil mij ontvangen voor pijpdate of meer. Ik hou van tongzoenen, strelen, likken, mekaar pijpen en mekaars kontje strelen en likken en als top lekker neuken,ik ben man van 46j, ben 1m70, 90kg en 17 5 cm geschapen en kan enkel verplaatsen vanaf 13u30  

Pijpdate of meer
gisteren
Hmmm 66 jaar Limburg - Genk
Soft date
Ben je slank en lekker besneden zoals ik, dan wil ik je graag ontvangen/ontmoeten voor regelmatige soft dates zonder neuken. Geen veeldaters, liefst ook onervaren. Zeker stats meegeven.  
gisteren
Bottomsletje 53 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Wil een stevige pik pijpen en mij laten neuken!Wie?
Hallo lekkere tops, ik ben beschikbaar voor een top die kan ontvangen en mij lekker wil neuken en meer. Heb weinig grenzen en hou van lekker warm zaad.Dus heb je zin in een geil onderdanig bottomsletje, reageer snel. Ik hou van pijpen,tongen,speeltjes,assplay en meer. Kan mij verplaatsen. Geen fakers aub!  
gisteren
Dirk 55 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Wie kom er langs
Wie wil er graag langskomen om een lekkere pijpbeurt te krijgen en me daarna te neuken in mijn strak kontgaatje, ben sportieve man van 54j, 186cm, 84kg en 15x5 cm speelgoed heb poppers en glijmiddel in huis  
loopse teef 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
aanhankelijke straathond op zoek naar een streng baasje
straathond van goede komaf is op zoek naar een baasje voor vele uren spelplezier. Deze hond wil streng opgeleid worden en alles doen om zijn baasje te plezieren. de teef likt graag de ballen van haar baasje en neemt zijn pik helemaal tot diep in haar keel. Ze stopt met volle toewijding haar tong diep in het gaatje van haar baasje en likt alles netjes schoon. Het zaad en de pis van haar baasje zijn een ware traktatie voor haar en ze begint te kwispelen bij het idee door haar baasje taboeloos vernederd en misbruikt te worden.  

aanhankelijke straathond op zoek naar een streng baasje
gisteren
Anoniem 34 jaar Limburg - Beringen
Aftrekken
Ik zou graag iemand van mijn regio aftrekken. Wat ik zoek is iemand van mijn leeftijd die zich eens wil laten aftrekken, eventueel ook pijpen maar dat hangt van de moment af. Wederzijds aftrekken mag altijd :) Ik kan vanavond verplaatsen. Indien wederzijdse klik eventueel meer in de toekomst. Zou iemand willen vinden die openstaat om meer af te spreken maar gewoon soft beginnen. DISCRETIE GEVRAAGD EN GEBODEN! Ik ben 34, 1m75, 80kg. Wie mag ik eens lekker laten klaar komen? Ben aan het werk momenteel ik antwoord zo snel mogelijk.  
mario 54 jaar Antwerpen - Rijkevorsel
voor vandaag of van de week welke
welke slanke of sportieve jonge/man wil eens graag gepijpt worden meer kan ook sta voor veel open ben meer bot en kan alle dagen ontv mail me met je beschrijving een foto is leuk maar hoeft ni direkt en vertel me wat je zoal zou willen geile groetjes  

voor vandaag of van de week welke
horny trav 30 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Sta open voor veel
Ik kleed me graag als elegante vrouw. En wil ook genomen worden als een vrouw en wil pijpen tot je klaarkomt in me mond. Of je mag op mijn lichaam spuiten.  

Sta open voor veel
gisteren
Quicky 39 jaar Antwerpen - Merksem
Rimmer gezocht
Ik wil nog eens lekker gelikt worden aan men kontgaatje, voorzichtig een vingertje er in terwijl je me klaarpijpt. Welke lekkere gast wil dit doen voor mij? 39/189/85 18cm.  
gisteren
sterretje 55 jaar Vlaams-Brabant - Wolvertem
wie wil mijn sterretje eens verwennen
hallo,ik ben een man van 56 /172/88 bi-bottom, steeds netjes geschoren en gespoeld. Af en toe voel ik de nood om mijn sterretje eens lekker te laten verwennen, veel kan en mag maar niets moet, ik hou ervan om me te laten rimmen, vingeren, dildo's, neuken met condoom ,enz., rukken en pijpen mag zeker ook, en doe ik ook bij jou, tepeltjes mogen ook lekker verwend worden, zelfs een beetje kinky mag ook, maar hoeft niet . ik kan niet ontvangen, wie nodigt me uit, of waar spreken we af ? groetjes  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10