Zoeken naar je broek

Uw zoekactie voor je broek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Kutfakers 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bende kutfakers en broekschijters
Wim wim is een dikke klote faker Doen alsof ze daar zijn en een uur met u kloten rammelen in de regen . Typische fakers mentaliteit wachten tot ze een excuus hebben om jou dan de schuld te kunnen geven voor hun lafheid bende fucking rakkers hier zinder ballen aan hun lijf . Het is de laatste keer dat ik nog op dit klote afspraakjes kom . Wim wim ik ooit vind ik u en kom ik je tegen . Ik duw de grootste dildo zo diep in je gat dat de shit uit je bek komt . En kap u zielig piemeltje eraf  
11 dagen
Steve 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Daddy
Goed lezen aub. Ik (47j, normaal gebouwd, getrouwd) zoek een daddy (55+ of nog beter 60+), mooi geschapen, goed uithoudingsvermogen, hygiënisch en verzorgd, die mij morgen rond de middag bij hem thuis ontvangt. Jij gaat rechtstaan voor de zetel, ik haal je lekkers uit je broek, en trek er een condoom over. Dan ga je in de zetel zitten, ik kom tussen je benen op de grond zitten, en geef je een heerlijke pijpbeurt tot je het condoom volspuit. Ik kijk je begerig in de ogen als je klaarkomt. Niks anders, niks meer, niks minder. Wie heeft hier zin in?  
11 dagen
sletti 28 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
pijper zoekt mannelijk/bi
Ik ben student in Leuven, slank, vrij onderdanig en ik pijp erg graag. 178cm 64kg, discreet, niet erg ervaren. Ik wil op mijn knieen gaan, jouw broek laten zakken en dan jou laten genieten. Heb je interesse, laat me zeker iets weten en tot binnenkort! (21-43j met pic aub).  
Coolbeans 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Gay zoekt hetero play mate
Vraag me niet waarom, maar mijn beste seksuele avonturen in het leven zijn altijd met jongens en mannen die als hetero door het leven gaan. Er is dan een element van spanning, ontdekking, nieuwsgierigheid, en langzame opbouw in het spel dat ik enorm opwindend vind, en dat mee aantrekt. Zelf ben ik een gay gast en ik zit heel goed in mijn vel, ben in gelukkige en open relatie, fijn professionele actviteiten en om mijn avontuurlijke flank af te dekken zoek ik dus af en toe een ervaring met een hetero bro. Ik zie er zelf goed en verzorgd uit, ben slank en sportief, goed geschapen ook, normaal behaard, 42j en zoek een kerel die mijn hetero tegenbeeld is: sportief, mannelijk, behaard, jonger dan 42j en met niveau en goesting in de broek om daar af en toe ook iets mee te doen. Er zijn geen verplichtingen of verwachtingen, alleen wederzijds respect en een begin van lichamelijke aantrekking, en praktische beschikbaarheid vereist. Ik kan vaak ontvangen. Stuur een reactie met body pic.  

Gay zoekt hetero play mate
Genieter 52 jaar Vlaams-Brabant - Opwijk
Bi top FIETSER met zin nu
IK slanke gladgeschoren Bitop 170 63 gaat sebiet fietsen met koersfiets en broek vol zin , wie kom ik tegen of waar halte om lekker te genieten van sex .Laat vlug iets na want vertrek om 10 uur  

Bi top  FIETSER met zin nu
14 dagen
Mark 30 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Anoniem pijpen
Jij komt binnen in mijn compleet donkere halletje waar ik al op mijn knietjes klaar zit. Ik doe je broek naar beneden en stop je lul in m'n mond en zuig je heerlijk af tot je spuitend m'n mondje vult. Zonder verder iets te zeggen vertrek je weer. Lijkt dit je wat? Email je leeftijd, piklengte en fotootje en wie weet zuig ik je binnenkort leeg. Ontvangst in Leuven. Minimaal 20cm en vrij van ziektes.  
14 dagen
Zaadgeil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Nog maar eens proberen
Ik zoek een lekkere lul om zalig klaar te pijpen en alles in mondje te krijgen en te slikken. Afspreken, broek open en ik begin eraan. Niet teveel gebabbel. Ook cardate mogelijk.  
14 dagen
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Wie komt nu mijn pik tot het eind leegzuigen? Ontvang.
1m85 90 kg niet onknap. Ik zoek iemand die bij binnenkomst dadelijk op zijn knieën gaat, mijn joggingbroek naar beneden trekt en mijn pik leegzuigt. Reactie met volledige stats.  
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Ik pijp en laat me neuken. Zoek oudere, degelijk geschapen man met ervaring. Ontvang.
1m85 90kg niet onknap. Ik ga dadelijk op mijn knieën, open je broek en neem je pik in mijn mondje en zuig hem lekker hard. Daarna mag je me stevig in mijn kontje neuken. Je mag spuiten waar je wil ook in mijn mond of over mijn gezicht. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte pik.  

Ik pijp en laat me neuken. Zoek oudere, degelijk geschapen man met ervaring. Ontvang.
15 dagen
Zaadgeil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Vanaf 23u00
Ik zoek een lekkere lul om zalig klaar te pijpen en alles in mondje te krijgen en te slikken. Afspreken, broek open en ik begin eraan. Niet teveel gebabbel. Ook cardate mogelijk.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10