Zoeken naar jou mondje

Uw zoekactie voor jou mondje leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rik 44 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
Leegzuigen
Deze slanke sportieve gast met 20cm paal en 2 volle ballen zoekt voor vandaag overdag een mondje om hem leeg te zuigen. Maak mij goed geil en steek dan ook jouw paal in mijn mondje. Ik zuig hem goed hard en nat en dan steek je hem zachtjes in mijn strak kontje. Ik ontvang niet en verplaats regio Antwerpen linkeroever/ Zwijndrecht/ Beveren en directe omgeving.  

Leegzuigen
pijper 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
vaste spuiter gezocht
hallo ben 56 en ben opzoek naar een vaste spuiter dat zich laat pijpen en zaad in mijn mondje spuit regio Dendermonde verder blijf ik passief ( gelieve geen fakers te reageren )  
Loewis 56 jaar Antwerpen - Kapellen 0468267639
Verwennen
Hoj is er nog een lekkere man die graag mijn mondje wil vullen of eventueel meer. Kan zeker  
Mark 30 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Anoniem pijpen
Jij komt binnen in mijn compleet donkere halletje waar ik al op mijn knietjes klaar zit. Ik doe je broek naar beneden en stop je lul in m'n mond en zuig je heerlijk af tot je spuitend m'n mondje vult. Zonder verder iets te zeggen vertrek je weer. Lijkt dit je wat? Email je leeftijd, piklengte en fotootje en wie weet zuig ik je binnenkort leeg. Ontvangst in Leuven. Minimaal 20cm (!) en vrij van ziektes.  
bi boy 49 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Lekker spuiten na massage
Ik ben een versa mannelijke bi man en zkt een idem bi man die mij een heerlijke massage kan geven waarna je mijn dick, ballen en kontje mag gebruiken. Graag speel ik ook met jouw lolly en laat hem krachtig spuiten op mijn lichaam, ook neem ik hem graag in mijn mondje. Ik ben slank, niet roker, intiem geschoren, besneden lolly, lekker kontje. Jij bent intiem geschoren, fris gewassen, mannelijk, niet roker, kan ontvangen. Date is niet voor vandaag maar voor de komende dagen/weken. Reactie met foto en fijne beschrijving/voorstel=antwoord.  

Lekker spuiten na massage
Wim 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wij zoeken 2de top
Straks rond 20u komt mijn vast pijpsletje (30j) langs. Wij zoeken nog een tweede top die zijn lading graag in het mondje dumpt. Wij ontvangen in de studentenbuurt. Hygiëne en discretie zijn belangrijk. Wie komt meedoen?  
41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
Thomas 19 jaar Antwerpen - Wilrijk
19jarige student zoekt binnen een uur!
Het is nu 14:00, ik vertrek om 15:00 weg naar Station. Voordat ik ga zoek ik zo snel mogelijk iemand die mijn geile harde pik eens goed wilt leegzuigen. Graag met je eigen stats vermelden. Ik wil passief blijven, enkel snel in iemands mondje klaarkomen  
Jef 46 jaar Limburg - HASSELT
Lekker pijpen
Ik pijp je lekker klaar en jij spuit in mijn gezicht of mondje  
Vrijdagsgeil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Pijpdate vanaf 14u30
Ik zoek een lekkere lul om zalig klaar te pijpen en alles in mondje te krijgen en te slikken. Afspreken, broek open en ik begin eraan. Niet teveel gebabbel. Ook cardate mogelijk.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10