Zoeken naar k* k*

Uw zoekactie voor k* k* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bitattood 40 jaar Limburg - Maastricht
Zoekt klassevolle man voor eerste m-m contact
Hallo geile kerels, Ben een 40 jarige man met bi gevoelens en zou nu eens willen weten hoe het is om sex te hebben met een man. Ben in eerste instantie op zoek naar een pijpdate waarbij ik je klaarpijp. Als de klik er is kan er later meer gebeuren. Ik zoek een slanke aantrekkelijke man die de nodige ervaring heeft en mij op mijn gemak en vooral geil kan krijgen. Mijn stats 1.80 69kg, licht gespierd, getint. Zoek hygiene! En discretie.  
Gewillig sletje 40 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Gewillige slet voor oudere heer (50+). Kan verplaatsen/ontvangen. Niet fake
Onderdanige en gewillige slet voor zoekt een dominante, oudere heer om te behagen. De slet verplaatst zich of kan ontvangen (deze voormiddag/middag). e kan neuken als je dat wil (met condoom), of je laten zuigen en pijpen. Mondneuken, deepthroating en brutaal kan. Je kan klaarkomen in de mond en keel en alles mooi laten inslikken. Sletje is clean en proper. Niet fake, elke reactie krijgt reactie.  
ikke 64 jaar Oost-Vlaanderen - Assenede
Heel veel gehuwde bimannen hier
Blijkbaar zijn er buiten mezelf nog heel veel gehuwde mannen die niet kunnen ontvangen en op zoek zijn naar een stek waar ze een beetje seksueel kunnen chillen en bevredigd worden en/of kunnen bevredigen. Zou feitelijk wel eens al die mannen hun fantasie willen kennen. Kijk hier nu drie maanden en zie veel de zelfde advertenties en vraag mij eerlijk gezegd af. Komen die hier dan toch nooit aan hun trekken of zijn die onverzadigbaar??? Conclusie is toch dat veel mannen thuis veel te kort komen.  
Bot B 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bot zoekt
Onervaren hetero hier met een bi-kantje, ik ben niet behaard, atletisch gebouw en gespoeld 180/75kg. Ik ben op zoek achter volgend scenario: Ik of jij komt binnen en gaat zonder iets te zeggen mee naar boven. Ik doe mijn kleren uit en ga naakt op bed liggen. Ik wil dat je me safe neukt met glijmiddel om erachter terug te vertrekken. Speeltjes mogen meegenomen worden. Ik zoek iemand die hygiënisch is, niet te oud en met uithouding of meerdere keren kan klaarkomen. Ik zoek dus geen date maar iemand die me wil neuken. Door mijn gebrek aan ervaring weet ik niet als ik wil pijpen. Reageren op deze advertentie doe je met een foto, je leeftijd, je stats en eventueel een ander scenario of wat je van mij verwacht. Goede reacties beantwoord ik met een foto van mezelf. Glijmiddel, condoom en dildo's zullen aanwezig zijn.  
Ikke 63 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zou graag een kleine pik proeven
Wie heeft er een kleine pik die hij graag in mijn mond zou stoppen, slel klaar komen is een plus. Ben gezond en wil dit zo houden. Niet jonger dan 60 aub.  
Raphael 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Waarom niet?
Graag zou ik via deze weg voor het eerst eens willen afspreken met een femboy of twink. Liefst iemand die slank en wat jonger is dan 40 jaar. Waar praten, kussen, knuffelen evenveel bijdragen als het intieme gedeelte. Waar hygiëne en respect ook sleutelwoorden zijn. Ikzelf ben een verzorgde sportief gebouwde man (1m73, 74kg) met kort geschoren haren (niet kaal). Ik ben een rustige persoon en vlot in omgang. Extremen zijn niet voor mij weggelegd en ben ik dus ook niet naar op zoek. Wel naar iemand die houdt van intense seks, van het langzaam opbouwen, het verleiden met een lang uitgebreid voorspel en van het ‘teasen’ en ´pleasen’. Wie weet tot binnenkort. Groetjes, Raphael Xxx  

Waarom niet?
Bottom 39 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Bottom zkt Top voor nu
Hey, Ik ben 39-jarige bottom uit regio Kortrijk. 1m79, 75kg, 17cm, proper, hygienisch en gespoeld kontje. Wie wil me deze middag neuken? Ik pijp je stijf, je draait me om en neemt me in mijn kontje. Ik ben onderdanig, dus je mag me gerust nemen zoals je wil. Je komt klaar waar je wil en ik vertrek terug. Cardate kan ook. Regio Kortrijk-Waregem voor nu onmiddellijk. Eerste die eerlijk reageert met beetje uitleg, kom ik af. Tot straks.  
Sletje1 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Pik en zaad gezocht
Ben nu aan de kerk van merkem....draag grijze nylon kniekousjes en ben in de kerk en wil een pik betasten en misschien zuìgen...zaad op mijn gezichtje en mondje krijgen. Nu draag ook damesstring. Voor nu..wie komt??  
Gaybottom 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Altijd zin
Gay ontvang graag heteroflexible en bi mannen die gewoon willen klaar komen in mijn mond of kontje, geen verplichtingen, afspreken genieten en weer weg. Antwerpen centrum, ik 180 64 . Stel voor wat je wil. Tot snel  

Altijd zin
10 dagen
Sander 35 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Geil kontgaatje
Ben op zoek naar een eerlijke hygh discrete top of tops voor vanavond. Ben geschoren, gespoeld knap kontje. 1m81 79 kg 16 cm. Neuken en vertrekken. Sex met cond. Kan ontvange  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10