Zoeken naar kunnen ontvangen

Uw zoekactie voor kunnen ontvangen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Biboy 31 jaar Vlaams-Brabant - Diest
33 Biman voor oudere daddy
Ik ben 31/176/90/16 zoek een lekkere oudere top man die samen een beetje fun wilt hebben. Je mag mijn kontje en mondje stevig gebruiken , vastbinden , lingerie laten aan doen ,veel kan maar heb ook men grenzen wel. Je moet kunnen ontvangen of kosten delen voor kamer. Interesse? Mail me met foto of anoniem Met meer dan 4 of 5 woorden. En vertel me je verlangens, wie je bent en wat je met me wilt doen. En wie weet krijgt de gelukkige die ik uit kies een leuke een mailtje terug. Met een foto en wat meer uitleg van mezelf. Liefst in de regio Diest en omstreken geen auto !  
12 dagen
Daddies 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Daddies zoeken jonge kerel
Hey gastjes, Wij zijn twee daddies, beiden begin de 40. Willen graag kennis maken met jonge kerel (-25) die avontuur zoekt. Je bent top en wil fun, ervaring opdoen, de eerste keer beleven,… veel is mogelijk in alle discretie en vertrouwen. Kunnen ontvangen / verplaatsen / je oppikken. Chems en 404 friendly. No fake.  
12 dagen
Robin 26 jaar Oost-Vlaanderen - Moerbeke
Welke oudere top wil pijpbeurt deze (na)middag?
Iemand in de buurt van Moerbeke-waas/eksaarde/wachtebeke die een pijpbeurt wil? :) je moet kunnen ontvangen, graag een mailtje met stats en waar je bent ;) tot zo?  
Zaadslet 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Cumdump
Bi 41/186/85. Ik hou van pijpen, likken, slikken, deepthroat en ondergespoten worden. Ik ben op zoek naar man(nen) die me door de week overdag kunnen ontvangen en die mijn mondje willen gebruiken en volspuiten. Ik sta voor veel open dus stuur me zeker je voorstel. Laat me graag gebruiken als sletje. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol voor me, enkel je paal interesseert me dus stuur aub een foto van je paal mee.  

Cumdump
13 dagen
Johan 54 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
zoek onervaren top
Had graag kennis gemaakt met onervaren top waarmee ik samen op ontdekking kan gaan. Graag in de regio, kunnen ontvangen, discretie en hygiëne belangrijk. Zelf ben ik bottom, 1.8m, 85kg en goed uitziend. Interesse? Stel je voor, verwachtingen en eventueel foto van speelgoed. Wie weet...mss tot later.  
13 dagen
peter 46 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
eerste keer
wie voelt zich geroepen om samen met mij te experimenteren. Ben 45, 1m75,85kg, volledig geschoren en zeer discreet. Ben op zoek naar een man liefst niet te dik geschapen om mij te ontmaagden (met condoom en veel glijmiddel) Je moet wel kunnen ontvangen en discretie is zeer belangrijk. Ik heb totaal geen ervaring, maar wil dit graag uitproberen. (liefst uit de buurt van melle)  
John 40 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Zoek versa
Hey ik 40 73kg 1.75m 17*5 zoek eerste ervaring van pijpen rimmen vingeren en elkaar neuken. Wel slank zijn bijna onbehaard en zeker discreet en safe. Moet ook kunnen ontvangen in dichte omgeving mag gay koppel zijn zolang je slank bent. Stuur je asl en foto door ik reageer als je voldoet  

Zoek versa
14 dagen
bert99 74 jaar Antwerpen - Antwerpen
oude
zoek een oudere onderdanige man van +- 72 j met een erectiestoornis om mee te spelen zonder inspraak en kunnen ontvangen in de dag meer na contact  
Rafke 65 jaar Antwerpen - Zoersel
Rijpe bi zoek jong
Wat ik zoek is niet gemakkelijk te vinden : iemand jong, discreet, smooth, lief voor regelmatige afspraakjes en vooral soft en orale sex. Kunnen ontvangen is een plus !  

Rijpe bi zoek jong
Exhibitionist 64 jaar Limburg - Overpelt
Exhibitionistische Bottom zoekt....
Ik ben een geile exhibitionistische bottom met een fetisj voor pvc, lak, leer, rubber en nylon en ik zoek een liefst oudere man waar ik in mijn geile outfit rond mag/moet lopen en waarvoor ik langdurig mijn benen en billen moet spreiden. Ik laat me graag anaal gebruiken en pijp graag een kale lul met blote eikel. Ik vind een oudere man met kale lul en blote eikel enorm geil en ben daar graag de geile slet voor. Elk scenario is bespreekbaar en bijna alles kan en mag. U moet mij wel kunnen ontvangen en liefst niet te ver uit mijn omgeving wonen en dat mag in Belgie en Nederland zijn. Bij een klik wil ik graag vaker afspreken.  

Exhibitionistische Bottom zoekt....
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10