Zoeken naar lat*

Uw zoekactie voor lat* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bart 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vandaag pijpen
Hey, Wie op Antwerpen linkeroever kan mij ontvangen op mijn weg naar huis voor een vlugge pijpbeurt? Niet te veel gebabbel, gewoon pijpen en laten pijpen. Grtjs, Bart  
didier 46 jaar West-Vlaanderen - De Panne
senioren gezocht
wie komt op woensdag 12 om zich te laten pijpen? meer staat ook op het programma naargelang uw wensen. pijper 48 178 115 pijpt de aanwezige senioren en laat met kontje spelen... wie komt?  
Peter 44 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Bekeken worden en soft
Ben verzorgde man en wil me graag laten bekijken en alles moeten tonen terwijl ik met mezelf speel. Als je wil verwen ik jou ook soft. Verplaatsen in ruime regio is geen probleem en mag ook ergens buiten of aan de auto. Wie heeft voorstel of opdracht?  
Bram 23 jaar Antwerpen - Malle
Jong sletje wilt mannen pijpen
Dag heren, vandaag ben ik enorm geil en heb ik zin om mij eens goed te laten gebruiken. Ik ga dus vandaag zoveel mogelijk mannen pijpen! Als je in de buurt van Malle woont en kan ontvangen stuur maar een reactie! Ik ga vandaag niemand afwijzen dus als je stuurt zal ik je sowieso komen pijpen! Tenzij je te ver woont natuurlijk. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, enkel fris gewassen zijn! Wanneer we afspreken kom ik naar je toe, kleed ik me helemaal uit en ga ik braaf op mijn knieën en neem ik je heerlijke lul in mijn mond! Dan pijp ik je klaar en mag je op mijn gezichtje spuiten! Als dat je goed klinkt laat maar weten! Ik kan niet wachten om al die heerlijke lullen te proeven vandaag! Tot zo x  
Ken 37 jaar Limburg - Genk
Pijpgeil vandaag
Wie mag ik leegzuigen … geen gedoe je gewoon lekker laten pijpen door mij. Ik doe wel geen blinddates, dus foto bij je reactie a.u.b. tot straks? Ik kan ontvangen.  
SKippy 37 jaar West-Vlaanderen - Menen
Hallo wil wil nu naar mijn komen
Hallo ik ben een botten in gestelde bi man van 36 j uit Menen en ik wil graag eens vrijen met een man alle mij eens laten nemen in alle standjes  

Hallo wil wil nu naar mijn komen
Xxx 52 jaar Antwerpen - Turnhout
Deepthroaten!
Ik wil deepthroaten,vind het lekker om mij te laten mondneuken en vol te laten spuiten. Ik kan ontvangen.  
Frank 61 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Top gezocht voor slet wekelijks te neuken .
Op zoek naar een top om mij wekelijks te gebruiken,neuken tijdens de week bij mij thuis,verplaatsen kan ook! Je ballen helemaal leeg te spuiten. Kont, mond vol te pompen met geil.zuig dan het laatste zaad uit je pik. intiem geheel glad. Nauw kutje maar gewillig die stevig opgerekt gevingerd mag worden om mij later te fisten.  

Top gezocht voor slet wekelijks te neuken .
Zuigjelekker 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik zoek een slanke man vanaf 50+ die zich wil laten zuigen
Is er hier een slanke sportieve oudere man van rond de 55 die zich wil laten zuigen door een sportieve kerel. 1m85 73kg. Zelf mag jengeheel passief blijven.  

Ik zoek een slanke man vanaf 50+ die zich wil laten zuigen
Justme 46 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Newbie
Verzorgde man zoekt leuke date om samen te ontdekken of te laten ontdekken. Ik kan verplaatsen onder de middag of na 17u, regio Zaventem-Diegem of Max 20 km verder. Eventueel kan ik ontvangen aparthotel. Mijn ideale date is een gast tussen 24 en 45, maar waag vooral je kans als je niet tot deze leeftijdscategorie hoort. Rustige opbouwen, verzorgd, liefst geschoren..Tot gauw?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10