Zoeken naar man ge

Uw zoekactie voor man ge leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Davy 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Morgenochtend mond en kont beschikbaar in het gentse
Morgenochtend breng ik iemand nr gent en rond 8u ben ik vrij en zou het leuk vinden indien er een leuke man mij kan ontvangen voor een ongedwongen sexdate. Wat kan er .... bijna alles heb een strak kontje en een pijpmondje waarin je mag klaarkomen . Mijn stats 50 j m 88 85vkg 17 x4.5 cm . Graag discreet kunnen ontvangen regio gent. Heb glijmiddel en indien nodig poppers . Hygiene vind ik belangrijk , ik ben soa vrij en wil het zo houden. Mijn kontje zal gespoeld zijn . Hopelijk tot morgen  
Roel 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar ouder (50-65 jaar)
Al een tijdje voel ik me steeds meer aangetrokken tot rijpere mannen (50-65 jaar). Nu ben ik via deze weg op zoek naar een heer of meerdere mannen in deze leeftijdscategorie die me op een discrete wijze kennis en wegwijs kan laten maken in de wereld van man-man sex. Denk hierbij aan lichte bondage, rollenspel, gedwongen pijpen, assplay en dergelijke. Zelf ben ik onderdanig ingesteld, heb een leeftijd van 39 jaar, 1m93 met een klein buikje (waar aan wordt gewerkt 🙂) en zie er niet onaardig uit zegt men. Graag wil ik iemand ontmoeten om op vaste basis mee af te spreken, en me zo ter beschikking kan stellen tot een vast lustobject. Ik kan op donderdagavond vrijblijvend verplaatsen en ontvangen (binnenstad Gent) Hygiene en discretie staan hoog in het vaandel aangezien ik ook nog in een hetero-relatie zit. Ik hoor graag van u.  

Op zoek naar ouder (50-65 jaar)
gisteren
Kim 37 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Bied mij aan
Hygiene en respect is een must ! Ikzelf een hetero man van 37 ( geen ervaring met mannen ) bied mij aan om gebruikt te worden vandaag / avond . Doe een voorstel hoe je het ziet verlopen en wat je met me zou doen ( ik kick op planning) ik reageer enkel op mails met een foto vanjezef. Discretie is een must en jij kan ergens ontvangen of je boekt ergens een kamer op jouw kosten. Tot straks ?  
Jay 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Zoek dominante man
49-1m80-69kg slank geschoren besneden 15cm , massage is zalig en/of kom bij jou binnen, kleed mij uit tot op slip, blinddoek op ... voor keuring , bondage, edging, cum control, buttplug, assplay ... verplaats, ben 100% discreet  

Zoek dominante man
gisteren
bi-raymond 59 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
pijpen en ...
kan morgen tussendoor ontvangen om man te pijpen woensdag kameren(ik betaal) wil met een top daten !!!  
gisteren
Klusser 38 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Offerte
Hallo ik man uit blankenberge 40jaar 1m65 60kg kom vrujblijvend langs voor offerte bij he en je word nog lekker verwend doir mondje ook als je geil staat wie intresse heeft laat maar horen us voir m8rgen Bij wie kom ik langs Laat maar horen sta voir veel open en ben gewillig  
gisteren
Bi bot 43 jaar Antwerpen - Merksem
Zoek oudere liefst onervaren top
Ik zou graag een vaste neuk vriend willen die regelmatig met mij wil vrijen. Jij moet wel kunnen ontvangen regio antwerpen. Jij liefst een oudere man die ook nog geen of niet veel ervaring heeft met mannen. Ik experimenteer graag.  
Pijpsletje 35 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Dinsdag: Wie wilt gepijpt worden?
Morgen, dinsdag, zou ik graag bij een leuke oudere man langsgaan om lekker te pijpen. Je mag gerust passief blijven. Facial is geen probleem. Discretie vereist, en geboden.  

Dinsdag: Wie wilt gepijpt worden?
Just me 43 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Outdoor date vanavond tussen 22 u en 24u
Wie heeft er zin om vanavond een outdoor date te ervaren met verzorgde bi hetero man . Kan enkel tussen de boven vermelde uren . Reactie met foto a.u.b.  

Outdoor date vanavond tussen 22 u en 24u
gisteren
Joris 64 jaar Antwerpen - Lille
Pijpen
Heb zin in sperma en zoek mooi geschapen en geschoren man om leeg te pijpen en te slikken... heerlijk en ben alvast naakt voor jullie. Ben slank weinig behaard intiem geschoren en zeer verzorgd....u ook ?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10