Zoeken naar minder dan 50

Uw zoekactie voor minder dan 50 leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Will 38 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie mag ik komen pijpen?
Hoi, ik rij straks van Mechelen naar Sint-Martens Latem. Bij wie mag ik op de terugweg deze namiddag langskomen om je oude, dikke paal leeg te zuigen? Jij blijft passief. Ik ben slank, verzorgd en geil. Jij liefst ouder (50+), dik of volslank en geil (uiterlijk geen belang). Hopelijk tot gauw!  
Gewillig sletje 40 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Gewillige slet voor oudere heer (50+). Kan verplaatsen/ontvangen. Niet fake
Onderdanige en gewillige slet voor zoekt een dominante, oudere heer om te behagen. De slet verplaatst zich of kan ontvangen (deze voormiddag/middag). e kan neuken als je dat wil (met condoom), of je laten zuigen en pijpen. Mondneuken, deepthroating en brutaal kan. Je kan klaarkomen in de mond en keel en alles mooi laten inslikken. Sletje is clean en proper. Niet fake, elke reactie krijgt reactie.  
Peet 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Juist vertrokken...de baan op rond Antwerpen
Waar spring ik binnen, wie verlost mij... 50/177/82 18*5 hygiëne belangrijk  

Juist vertrokken...de baan op rond Antwerpen
Yan 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Vrijdag ochtend
Vandaag - vrijdag tussen 9.00 - 11.00 uur ben ik in de buurt van Garage Midas in Sint-Niklaas. Dan ga ik me zeker vervelen. Heb jij een idee wat je dan moet doen? Ik 50. 180. 75. 17 cm. Versa pijpen en neuken. Jij het liefst ook andersom, maar niet noodzakelijkerwijs. Je hebt een normale lichaamsbouw, tussen de 20 en 65 jaar oud. Met een mooie pik en een schoon gat. U kunt statistieken en foto's verzenden. Discretie.  

Vrijdag ochtend
Matti 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dominant gezocht
Voor een specifieke fantasie ben ik op zoek nr 50+ dominant die ontvangt, bij aankomst word ik geblinddoekt en van kleren ontdaan, word ik vastgebonden op stoel/tafel, word er een grote plug bij me binnengebracht, mijn ballen afgebonden en begin je met mijn hoofd dusdanig vast te maken, dat ik niet meer kan bewegen, daarna breng je een trechter met lange tuit in mijn mond en plas je hierin, ik kan niet anders dan drinken, daarna doe je lekker met me wat je wil, graag eerlijke reacties met foto  

Dominant gezocht
John 40 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Zoek versa
Hey ik ben een onervaren man van 40 die eens wil proeven van de mannen. Drm ik iemand zoek die versa is mag koppel zijn zolang je slank bent en weinig beharing en max 50 bent en kunt ontvangen. Is wel voor int kortjes Hygiëne en respect is zeer belangrijk stuur je status met foto en woordje uitleg. Ik ben 40 1.75 en 73kg 17*5 hopelijk zie ik jou binnenkort.  

Zoek versa
10 dagen
ZeroP 65 jaar Antwerpen - Hove
Zoek intelligente 50+ naturist
Die me naakt kan ontvangen - stats: 1,8/89/16 - gbs - hygiëne en discretie belangrijk  
10 dagen
Glen 50 jaar Limburg - Beringen
Wie zin ?
Ben een 50 jarige goed uitziende hetro 1.85 m , 86 kg , normaal gebouwd . Zin om eens met een jonge man te vrijen , kan ontvangen, alleen vandaag .  
10 dagen
Waar spuiten? 59 jaar West-Vlaanderen - Sint-Andries
Zoek 50+die willen spuiten of plassen…
Je komt binnen ik pijp je en waar wil je dan spuiten. …in de lingerie van mijn vrouw. In haar gebruikte string. Op mijn kont. In mijn kont?????? Ik ben geen faker. Maar kan niet altijd ontvangen  
11 dagen
Fun 50 jaar Antwerpen - Mechelen
zoek jong bottom- of zaadsletje
Zoek een jong (20er), slank (ook skinny zeer welkom) en vooral geil bottom sletje dat zin heeft in chub bi top daddy van 50. Ik kan discreet ontvangen (Putte bij Mechelen) voor geile fun (porno filmke, betasten, tongen, rukken, pijpen, jou neuken...). Veel kan en niets moet. Discretie (stuur geen pics) en hygiëne gevraagd en geboden. Handboeien, dildo en poppers aanwezig voor andere grenzen af te tasten. Jonge koppeltjes (m/v - m/m - v/v) die is eens iets anders willen ook welkom. Heb je zelf scenario...laat maar weten. Reageer met wensen, stats en zorg dat je cam hebt voor visual check.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10