Zoeken naar ontvangen van

Uw zoekactie voor ontvangen van leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Boy 53 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk 0477212089
Nog iemand die zijn zaad wil lozen???
Ben verzorgde gast 53j/1m81/75kg/17x4..uit kortrijk. Indien nog iemand zijn zaad wil lozen? Ik kan ontvangen na 23.00hr (zaterdagnacht).jij beslist waar en hoe je het mij heeft!  
gisteren
Paul 54 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Wie is er nu nog vrij
Hallo ik ben 54 177 87 15 x 5 en ik wil nu nog een een patiënt zijn van een dokter die mij grondig onderzoekt en of een massage met happy ending krijgen bij mij thuis ik kan discreet ontvangen als je wil mag je een foto van gezicht mee sturen dan krijg je er 1 van terug belooft ik ben geen foto jager misschien tot straks Grtjs xxxx  
gisteren
Bottom56jrGent 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent 0470013354
Welke gast laat zich nog leeg zuigen vanavond??
Ik ben Bottom en 56jr br hr m80 94kg gbbs en ik pijp graag lekkere lullen !! Liefst rond de 40jr en max 45jr (studenten ook welkom) ik laat zelf niet pijpen en ik kan enkel ontvangen in Gent omgeving Brugse Poort  
gisteren
Kevin 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Fun tijdens fietstocht
Hoi, ik zoek iemand die ik af en toe eens mag komen pijpen en/of rukken of een massage met happy end mag geven. Ik ga elke zondagmiddag fietsen, vertrekkende vanaf Kontich. Jij moet kunnen ontvangen. Ik zoek iemand die slank of normaal gebouwd is, geen of weinig behaard is en zeer hygiënisch is.  
gisteren
Fidus 33 jaar West-Vlaanderen - Anzegem
Gezellige top zoekt fun (ontv-verpl)
Hey! Ben een 33 jarige top die op zoek is naar een leuke kerel die eerder bottom ingesteld is. Leeftijd niet zeer belangrijk maar deel dit wel mee in je reactie, je weet toch ook graag hoe rijp je wijn is? :) Zelf besteed ik graag voldoende tijd aan hygiëne en bij een date hoop ik dat dit wederzijds is. Ben niet de magerste, niet de dikste, gewoon mezelf en dat is al een grote uitdaging tegenwoordig. Ik kan ontvangen maar ik kan ook verplaatsen in aangegeven regio. Discretie uiterst belangrijk. Heel graag had ik gehad bij een reactie dat deze meer dan één zin bevat, niet meteen de vraag naar foto's en dat je niet de bedoeling hebt om me aan het lijntje te houden. Misschien ontmoet ik hier wel iemand die echt is? Groetjes!  
gisteren
discreet 44 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
zoek pijpdate voor nu.
ik kan enkel nu ontvangen. wie heeft zin om mij nu te pijpen ? ik blijf passief of ik pijp jou ook. jij verzorgd hygiëniscch en discreet. 44j 1M74 88 16 niet besneden, intiem geschoren, intiem fris gewassen, soa-vrij getest  
flx 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
chill fun gent
Ik ben een pijpgeile bttm van 31 184 68. Ik kan ontvangen in Mariakerke bij Gent voor softfun of geile fuck. Reageer met je stats en foto!  

chill fun gent
gisteren
Thomas 49 jaar Antwerpen - Antwerpen
Soft fun, maybe more
Ik heb best zin om lekker te genieten, kussen, pijpen, likken,... Kan niet ontvangen. Verplaatsen niet te ver. Wie heeft er zin en doet een leuk voorstel?  
lovebi 52 jaar Limburg - As
Wederzijds lekker zacht likken en zuigen met spuiten in mondje...
Ben 52j bi man uit de buurt van Genk. Heb zin om lekker zacht aan ballen en pik te likken en te zuigen!! Wil zelf ook heerlijk gepijpt worden! Zou graag in mekaars mondje willen spuiten... Kan ontvangen en verplaatsen... Reageer liefst met foto van je harde pik aub. Tot strakjes? Tot straks?  

Wederzijds lekker zacht likken en zuigen met spuiten in mondje...
Mon 54 jaar Antwerpen - Olen
Top zoekt bttm
Hi, ik Bitop 54j m75 65k 17c opzoek naar een bttm die kan ontvangen, ik houd van voelen, strelen, pijpen, rukken, neuken, discrete en hygiëne, reactie met stats en foto aub  

Top zoekt bttm
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10