Zoeken naar ook klaar

Uw zoekactie voor ook klaar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

St91 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Senior gezocht
Hallo, Ik zoek een oude man die graag jonger heeft en mij klaar wil trekken regio gent, buiten in de natuur. Met de ballen spelen en mij doen spuiten als ik volledig bloot en heet sta. Liefts 60+ Tot heel snel vandaag?  
Boyke 48 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Goed lezen
Al eens aan het uit kijken voor morgen namiddag welke man kan mij iets vollere hetero man ontvangen en mag ik eens zen sletje spelen zou als volgt zijn je ontvangt me naakt op bed zetel of zo ik lik je volledige paal daarna wip ik je genadeloos klaar ook kan als je enkel gepijpt wilt worden je doet open in kamerjas of handdoek om je heen eens binnen bied je mij je lul aan en zuig ik je af ander scenario ook mogelijk en liefst nie te ver van hulste xx  
Mark 30 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Anoniem pijpen
Jij komt binnen in mijn compleet donkere halletje waar ik al op mijn knietjes klaar zit. Ik doe je broek naar beneden en stop je lul in m'n mond en zuig je heerlijk af tot je spuitend m'n mondje vult. Zonder verder iets te zeggen vertrek je weer. Lijkt dit je wat? Email je leeftijd, piklengte en fotootje en wie weet zuig ik je binnenkort leeg. Ontvangst in Leuven. Minimaal 20cm (!) en vrij van ziektes.  
Wouter 28 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Jongeman heeft een geile fantasie
Hallo iedereen, Ik ben een hetero jongeman van 28j, slank en sportief enkel ervaring met vrouwen. Ik heb een aparte fantasie die ik graag werkelijkheid zie worden. Komende maandag om 12u bij jouw op locatie. Ben opzoek naar iemand die mij kan ontvangen en meerdere mannen/vrouwen ook. Het scenario zou als volgt zijn. Ik kom toe op de locatie hellemaal alleen. Ik ga naar de betrokken kamer. Waar ik mij uitkleed en blinddoek mij. Daarna kom jij me halen en bind je mij vast. Je gebruikt speeltjes en je komt klaar op mij. Je gaat de andere mannen en vrouwen gaan halen. Waarbij jullie samen mij gebruiken via alle manieren. Alles moet met respect en plezier voor elkaar gebeuren. Wanneer hier iedereen voldaan, vertekken jullie. Kleed ik mij aan en vervoegen we terug het normaal leven. 
Heb jij een locatie waarbij je mij kan ontvangen in de regio super! Ben jij een slanke,geschoren heer of dame, die wilt deelnemen en reageer met onherkenbare foto. Discrectie is belanrijk!  
Jef 46 jaar Limburg - HASSELT
Lekker pijpen
Ik pijp je lekker klaar en jij spuit in mijn gezicht of mondje  
Vrijdagsgeil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Pijpdate vanaf 14u30
Ik zoek een lekkere lul om zalig klaar te pijpen en alles in mondje te krijgen en te slikken. Afspreken, broek open en ik begin eraan. Niet teveel gebabbel. Ook cardate mogelijk.  
Kerel 36 jaar Limburg - Tessenderlo
Me Laten Pijpen
Hoi, ik zou eens graag gepijpt of klaar gelukt worden door een geile biman. Terwijl ik geniet van je mondje of handje laat je me geilen op foto's, gedragen lingerie of hakjes van je vrouw of vriendin. Ik wil jou ook gerust aftrekken.. ik verplaats regio tessenderlo..  
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
Tim 43 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek een strak kontje
Hoi Ik bi 43/180/89/17×4 zoek een lekker strak kontje. Wie ontvangt me regio Mechelen? Jij laat de deur op een kiertje en zit naakt klaar op je knieën. Ik neuk je safe en ben daarna weer weg. Eerlijk en safe. Geen gedoe. Kontje neuken en weer weg. Meer kan. Ander voorstel welkom. Groet Tim  

Zoek een strak kontje
Spermasmoel 50 jaar Antwerpen - Deurne
Wie spuit anoniem mijn mond vol zaad?
Ik zit gemaskerd klaar om te pijpen en zaad te slikken. Ook volgespoten condooms zijn welkom. Sint Rochusstraat m, Deurne Zuid. Ook bereikbaar via Whatsapp en Telegram als je wil.  

Wie spuit anoniem mijn mond vol zaad?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10