Zoeken naar ook normaal

Uw zoekactie voor ook normaal leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
Steve 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Daddy
Goed lezen aub. Ik (47j, normaal gebouwd, getrouwd) zoek een daddy (55+ of nog beter 60+), mooi geschapen, goed uithoudingsvermogen, hygiënisch en verzorgd, die mij morgen rond de middag bij hem thuis ontvangt. Jij gaat rechtstaan voor de zetel, ik haal je lekkers uit je broek, en trek er een condoom over. Dan ga je in de zetel zitten, ik kom tussen je benen op de grond zitten, en geef je een heerlijke pijpbeurt tot je het condoom volspuit. Ik kijk je begerig in de ogen als je klaarkomt. Niks anders, niks meer, niks minder. Wie heeft hier zin in?  
11 dagen
Babe 60 jaar Vlaams-Brabant - Wilsele
pijpsletje zoekt...
Ik zoek iemand zoals ik in een relatie, zodat discretie een evidentie is. Liefst iemand uit de buurt zodat regelmatig afspreken vlot kan. Dus geen veeldaters of om maar één keer af te spreken. Iemand die me wil gebruiken als zijn pijpsletje: "Hoofdpijn" is geen excuus om niet te pijpen, dat ik slik vind je maar normaal. Je hebt er geen probleem mee nadat jij aan jouw trekken bent gekomen om me zonder orgasme terug naar huis te sturen. Quickies vind je best OK, daarvoor zijn er dan ook pijpsletjes. Maar soms maken we tijd om iets langer te "spelen". Ik ben 1m93, slank, gespierd, 60j 19cm, mannelijk. Maar je vind het leuk om mij als jouw "vrouwtje" te behandelen, bv. je verwacht dat ik kanten slipjes voor je draag. Bij voorkeur ben je kleiner en jonger dan ik zodat het contrast uitgesproken is. Een kinky mind is zeker een plus. Antwoord met meer dan één zin wordt geapprecieerd.  
steve 46 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Ik zoek geile senior vanaf 60 j.
Graag zou ik een geile ouder persoon ontmoeten vanaf 60j. Ik val dus NIET op jonger ook niet op tatoes enof piercing,zelf draag ik het ook niet. Uw uiterlijk niet belangrijk dus volslank buik beharing of niet is prima. Ik sta voor veel open en ben licht onderdanig ingesteld, pijpen of wil je dat ik rim is prima. Graag iemand met een dikke pik of dikke eikel. Ben 1m73, 85kg. Gbbs. Men pik normaal formaat en spuit goed zie foto. Bij voorkeur een vast contact. Ik reageer op duidelijke mail met meer dan 1 zinnetje en foto van je pik zou leuk zijn. Gfb.  

Ik zoek geile senior vanaf 60 j.
11 dagen
Steven 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Is ergens iets te doen, te beleven?
Goeiemiddag, Voor straks ben ik op zoek naar een softe date, elkaar pijpen, ... Ik ben 49 182 87 en normaal geschapen. Is er iemand van max 55 jaar en max 90 kg die ontvangt, die eventueel ergens gaat (cine, ....) die ook zin heeft in een softe date? Graag dan een mailtje, ik kan me onmiddellijk verplaatsen in de regio van het Gentse tot het Waregemse.  
11 dagen
Bi bottom 31 jaar Limburg - Overpelt
Bi bottom zoekt potznte top die hem volspuit
Ik ben 1m85 83kg en normaal vlaamse man. Ik zoek een top die mijn mond en kont wilt vullen. Ik ontvang en verplaats  
Coolbeans 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Gay zoekt hetero play mate
Vraag me niet waarom, maar mijn beste seksuele avonturen in het leven zijn altijd met jongens en mannen die als hetero door het leven gaan. Er is dan een element van spanning, ontdekking, nieuwsgierigheid, en langzame opbouw in het spel dat ik enorm opwindend vind, en dat mee aantrekt. Zelf ben ik een gay gast en ik zit heel goed in mijn vel, ben in gelukkige en open relatie, fijn professionele actviteiten en om mijn avontuurlijke flank af te dekken zoek ik dus af en toe een ervaring met een hetero bro. Ik zie er zelf goed en verzorgd uit, ben slank en sportief, goed geschapen ook, normaal behaard, 42j en zoek een kerel die mijn hetero tegenbeeld is: sportief, mannelijk, behaard, jonger dan 42j en met niveau en goesting in de broek om daar af en toe ook iets mee te doen. Er zijn geen verplichtingen of verwachtingen, alleen wederzijds respect en een begin van lichamelijke aantrekking, en praktische beschikbaarheid vereist. Ik kan vaak ontvangen. Stuur een reactie met body pic.  

Gay zoekt hetero play mate
12 dagen
Geil 35 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
M zkt M
Iemand deze avond nood aan een lekkere blowjob? Ik 35, normaal gebouwd, goeie pijper :). Graag iemand tussen 18 en 55, enkel regio.  
12 dagen
discreet 44 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
zoek softdate met student / jonge man. elkaar verwennen of ik blijf passief
Ik zoek een SOFTDATE met een jonge man of student. wederzijds verwennen kan ofwel blijf ik volledig passief. jij < 30 jaar. slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan verplaatsen naar jou of ik kan ontvangen in alle rust en discretie. Ik ben 44J 88KG 174 16, niet besneden, zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. soa-vrij (getest), safe. Discretie verzekerd. Anonieme date kan.  
12 dagen
Hetero pijpzin 31 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Hetero wil pijpfantasie herbeleven
Toen ik jonger was, heb ik eens stiekem een dominante vriend van mijn vader bij hem thuis oraal bevredigd. Hij had een XL, was intiem kaal en neukte m'n mondje in alle standjes tot hij m'n face volspoot. Het bleef bij 1 keer, maar ik fantaseer er soms nog over en wil het nog eens beleven. Indien het leuk is, mag het vaker en later ook eens in m'n mondje ;-) Mijn stats: 1m81 groot, slank tot mager gebouwd en normaal geschapen (17x5). Jij: XL, respectvol en intiem kaal/geschoren. Graag foto van je speeltje en enkel xl. Ik verplaats.  
Sam 35 jaar Antwerpen - Hoboken
Blowjob
Iemand zin om mij te pijpen ? Kan ook wederzijds. Niet meer of minder. Mijn stats 35 182 normaal gebouwd  

Blowjob
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10