Zoeken naar te laat

Uw zoekactie voor te laat leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lucas 47 jaar Antwerpen - Puurs
Laat snel van je horen
Hoi welke jonge gast wil je weekend goed afsluiten ben versa er kan meer grt tot zo  

Laat snel van je horen
41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
Peter 59 jaar Vlaams-Brabant - Keerbergen
Jonge (18+) gast gezocht
Ik ben een bischierige hetero en zoek een jonge (18+), slanke, onbehaarde liefst onervaren gast die kan ontvangen voor ruk en/of soft date. Gasten die eens een ander willen aftrekken wil ik helpen :-) of wil je zelf eens gerukt worden dan doe ik dit met veel plezier. Wederzijds rukken kan ook. Maar indien je heel rustig wil beginnen en eerst zelf niets laten zien of doen wil ik me voor je aftrekken. Wil het ook geblinddoekt doen indien je dit zou willen voor je privacy. Ook enkel jij mij rukken kan zonder dat jij iets laat zien. Verder in voor samen naakt, samen douchen, eikels tegen elkaar, pikken en ballen op elkaar en met 1 hand rukken of ik jou en jij mij, jouw voorhuid over mijn eikel. Eventueel tongen, pijpen. Hiervoor sta ik open, moet zeker niet (heb ook nog niet alles gedaan waar ik voor open sta). Dokterspel kan ook, waarbij ik je heel nauwkeurig onderzoek of jij mij onderzoekt. Wil je eens met een besneden (kale) pik spelen, dan kan ik je ook helpen :-).  
Cumslet 23 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Fuck nodig
Voor welke mannen buk ik voorover? Wie laat een slet voelen?  

Fuck nodig
Marc 38 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Morgen 16u30 bij oudere man
Ik ben morgen in zonnebeke voor tot 16u30. Ik zoek om rond 16u45 bij een opa langs te mogen komen...u pijpt graag. U rimt graag. U laat zicht eventueel neuken. Graag een eerlijk antwoord. Geen fake. Graag met een foto.  
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
horny bottem 59 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
GEIL ..........WIE,,?? OMG LEDE/WICHELEN
wie zin in een lekkere geile date ,pijpen ,neuken ,poppers ,plas ,slikken ,tongen ,lingerie enz.Heb je een fantasie ? laat weten ,sta voor alles open ,ook meerderen Kan vrij ontvangen  
antoine 59 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Monday Vibes
Voor nu maandagmiddag-avond zoek ik een leuke vent Bij mij kan en niets moet, alleen ben je hygiënisch, discreet en jij ook hou niet van extreem gedoe. Wat heb jij graag dat ze met je doen. Ons lekker laten gaan tot we spuitend lekker klaarkomen en in een veilige omgeving Iets voor jou, laat het maar horen, heb je ook een foto! Bij interesse krijg je sowieso een antwoord  
Karel 52 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Soft onderdanige voor geile date met jou
Ik zou graag iemand ontmoeten waarmee ik een spannende geile date mee kan beleven. Liefst in een soort rollenspel of filmpje naspelen. Heb jij iets in gedachten of een link van een filmpje dat je met mij eens zou willen beleven, laat je dan zeker horen!(ben niet zo voor geneuk) Ik ben nette man 174 groot 80 kg geen baard of snor niet roker. Ik kan zelf niet ontvangen.  

Soft onderdanige voor geile date met jou
Wouter 42 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
kinky fantasietje
Ik kom geluierd naar je toe . Ik laat je lekker mijn luier betasten terwijl ik je uitkleed. Nadat ik me op mijn rug leg mag je me berijden en help ik je om lekker over mijn luier heen klaar te komen. Daarna help je me een handje om er mijn kwakje bij te spuiten. Leuven en omgeving. Kessel-lo, Heverlee, Herent, Lubbeek, ...  

kinky fantasietje
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10