Zoeken naar vandaag worden

Uw zoekactie voor vandaag worden leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Johan 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nieuwsgierig opzoek naar m'n fantasie
Al een tijdje houd ik (M, 34, 1.82, 85) deze site in de gaten en heb uiteindelijk besloten ook zelf eens opzoek te gaan middels een advertentie. Het is voor mij nu de tijd, na m'n beëindigde hetero relatie, om ook eens iets te proberen met een man. Bij voorkeur een bischierige hetero / iemand die geen ervaring heeft met mannen. Mijn fantasie is om eens een mooie piemel in mijn mond te krijgen en rustig in mijn mond gepenetreerd te worden, evenals heerlijk in 69 positie te genieten van elkaars piemel, tot spuitens toe. De laatste tijd trek ik mezelf steeds vaker af bij die fantasie en wil deze stiekem graag in het echt beleven op discrete en uiterst hygienische manier. Ik heb wat fotos toegevoegd van de momenten waarop ik enorm geil in de weer was met mijn 16cm speelgoed. Heb ik interesse gewekt? Stuur dan even een wat uitgebreider mailtje. Een foto erbij 'mag', dat vindt ik wel geil!  

Nieuwsgierig opzoek naar m'n fantasie
pijper 63 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
wie wil er nog lekker gepijpt worden?
Wie wil er vanavond nog lekker gepijpt worden omgeving oostduinkerke? reageren met stats en foto, anders geen reactie...  
Rino 18 jaar Antwerpen - Geel
Cardate
Iemand zin om leeggezogen te worden stuur dan maar voor cardate rond geel ik 18 j 1m89 70k  
Peter 30 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Bottom zoekt top
Om mijn strak kontgaatje te neuken. Ik ben 1m85, 83kg,slank,15cm besneden en O behaard langs achter met mooie kont. Dit kan anoniem indien gewenst. Indien je hier voor open staat kan dit ook anoniem gefilmd worden. Ik verplaats enkel. Bij interesse stuur gerust een berichtje. Dan stuur ik ook een foto mee  
Tom 37 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Onderdanige sub gezocht om mij te pijpen en te rimmen
Op woensdagnamiddag wil ik gerimd en gepijpt worden.Enkel in mijn regio.Ik kan ontvangen maar niet grote verplaatsingen doen wegens tijdsgebrek.Ander scenario ook mogelijk als je maar onderdanig bent.Eventueel wil ik je ook neuken.  

Onderdanige sub gezocht om mij te pijpen en te rimmen
BETASTEN RUKKEN 60 jaar Limburg - Leopoldsburg
BEKIJKEN BETASTEN RUKKEN
Grote zak wil graag betast en leegerukt worden door jonge gast18 jr die graag eens een ouder man wil betasten. Ouder ook welkom. Kan niet ontvangen dus bij u thuis en enkel leopoldsburg dan. Cardate in leopoldsburg ook mogelijk  

BEKIJKEN BETASTEN RUKKEN
Hot dick 56 jaar Antwerpen - Beerse
Geil spel regelmatig, kan nu ook
Ik zoek iemand die mij kan ontvangen op regelmatige basis om zo een steeds verder gaand rollenspel te kunnen opbouwen. Ik fantaseer er al langer van om rechtstaand vastgebonden te worden, armen omhoog, benen gespreid en dan gerukt te worden, misschien meerdere keren. Dit terwijl ik vernederend toegesproken word. Later kan ik dan gebruikt worden als pijpslet en neukslet, nadat je me anaal ontmaagd hebt, want dat ben ik nog. k zoek dus iemand die ik kan vertrouwen en die dit met mij wil opbouwen. Als je zelf een Trav, CD of lingeriedrager bent is dat zeker een plus. Ben zelf weinig behaard en intiem geschoren. Zoek dus ook iemand die weinig behaard is en intiem geschoren. Discretie en hygiëne worden gevraagd en geboden. Enkel reageren als je echt interesse hebt en kan ontvangen. Ben 56, 175,78, 16x4.  
joketravje 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
u laten pijpen door travje
wie zin voor vandaag of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

u laten pijpen door travje
Slikkend keeltje 38 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Slikkend keeltje
Iemand geil veel zin om zijn warme geile zaad diep in m’n keeltje te spuiten ? Stats looks en foto worden beantwoord . P.pp.rs aanwezig indien gewenst . Tot geils boy’s .  

Slikkend keeltje
Thomas 48 jaar Noord-Brabant - Bergen op Zoom
Bi bottem zoekt dominante man .
Hallo ik ben een biman met onderdanige gevoelens en pijpervaring en wil nu bare geneukt worden in kont en mond als je wil drink ik ook je pis. Vastbinden,blinddoeken en gebruiken jij alleen of meerdere. Ik kan ontvangen op Tholen of bij jou. Ook moslims of zwarte mannen. Reageer met stats ,foto van speeltje en wat je wil doen.  

Bi bottem zoekt dominante man .
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10