Zoeken naar veel oudere

Uw zoekactie voor veel oudere leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

spuiter 62 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
oudere man
welke oudere man wil myn kontje komen neuken, ik ben 1.68 80kg,zwart kort haar,grysgroene ogen,penis 15x3 besneden en intiem geschoren.ik kan lingerie dragen indien je dat wenst,stuur je reactie met sexy foto van jou eventueel ook in lingerie en dan by contact stuur ik foto van my terug. alvast geile groetjes.  
Dany 54 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Wie komt klaar in mijn mondje
Pijpsletje zoek pik met volle ballen om leeg te slikken , ik pijp , lik je ballen en slik …..oudere zeker welkom , hygiene vereist , je moet kunnen ontvangen ! Ik kan vlot verplaatsen  
Senoir 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Senior(s)
Welke rijpere man (senior) kan ontvangen voor lekkere seks ? Of weet iemand een groep waar seniors samenkomen om te daten ? Ik net 60, hou van veel, vrij ruimdenkend, op zoek naar oudere mannen om mee af te spreken en die kunnen ontvangen. Regio Turnhout, Mol, Geel, Retie  
biboy 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bi bttm voor Top
Hey, Ik ben een bi bttm man en onderdanig. Volledig kaal geschoren (ja ook mijn hoofd). Op zoek naar een vaste Fwb. Dit is zeker niet voor éénmalig dus liefst een vast persoon om af en toe te daten Graag een oudere persoon. Zelf hou ik van pijpen en geneukt worden. (ben 100% bttm). Hou van lingerie. Ik hou niet van kussen.Ik kan niet ontvangen enkel verplaatsen. stuur wel een foto mee. (en nee ik ben ook niet perfect....)  

Bi bttm voor Top
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Ik pijp en laat me neuken door oudere, degelijk geschapen,ervaren man. Ontvang.
Ik ontvang je naakt, ga dadelijk op mijn knieën, open je broek en neem mijn pik in mijn mondje. Ik draai mijn tong rond je eikel tot die lekker hard wordt. Dan mag je me stevig in mijn kontje neuken. Spuiten kan over mijn gezicht of in mijn mond. Ik kan ook heel onderdanig zijn en dingen zeggen zoals ik ga graag op mijn knieën voor u meester of ik besta om uw pik te zuigen. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte pik.  

Ik pijp en laat me neuken door oudere, degelijk geschapen,ervaren man. Ontvang.
Ftm 44 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wie zin om te komen neuken
Trans van vrouw naar man,volledig geopereerd. Opzoek naar oudere behaarde top met lekkere stevige pik voor mond en/of kont Bij intresse stuur foto mee.  

Wie zin om te komen neuken
Bi bot 42 jaar Antwerpen - Merksem
Iemand ouder zin om te sexen?
Zijn er nog oudere mannen regio antwerpen die kunnen ontvangen en die zin hebben om te vrijen? Liefst 65+ top  
Thomas 38 jaar Limburg - Genk
Onvervaren bttm voor lieve oudere top
Ben een beetje chubby 173/86/15 maar wel super clean en onbehaard. Zoek een lieve oudere man, ik kan verplaatsen dus moet niet uit de buurt zijn :)  

Onvervaren bttm voor lieve oudere top
Waas 27 jaar Oost-Vlaanderen - Moerbeke
Oudere top gezocht
Zoek iemand die vrij kan ontvangen, liefst niet verder dan 1u rijden van Moerbeke-waas. Mag gerust dik en oud zijn, zolang je speelgoed maar werkt ;p stats en locatie in mailtje, foto mag ook! Ik verplaats, pijp graag, neuken kan bij klik  
martin 56 jaar West-Vlaanderen - Beernem
masturberen en bekijken
hoi bij wie liefst oudere man mag ik komen om wat naakt te zijn en te masturberen, wat affectie, een badje samen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10