Zoeken naar versa voor nu

Uw zoekactie voor versa voor nu leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

DATE VANDAAG 47 jaar Antwerpen - Wuustwezel 0476929044
DATE VANDAAG
47j /slank/blond/hoog libido/180gr/75kg/pik 20x6 gr/versa/onbehaard lichaam/chems vriendelijk/hou van lange sessie/ook trio/homo koppels/meerdere gasten/vreemde origine welkom/slaafjes en sletjes/ik kan ontvangen en verplaatsen/ik zoek voor nu /namiddag en avond/reageer met je leeftijd en foto van je lichaam en stijve pik,via mail of whats app,geen privé nummers  

DATE VANDAAG
Jeff1972 51 jaar Antwerpen - Ravels
Zoek versa of top voor vanavond
Welke versa / top heeft er nog zin om vanavond lekker samen de jacuzzi in te gaan en van daaruit lekker op te bouwen naar heerlijk wederzijds genot. Ben sportief gebouwde man. 51-183-83-15. Ben zelf versa en hou van pijpen, rimmen, neuken........ Hygiene en discretie gevraagd, dan is er veel mogelijk. Hopelijk tot straks nog.  

Zoek versa of top voor vanavond
manuel 35 jaar Limburg - HASSELT
op zoek naar fun -25 jaar
Hoi, Ik ben een jongeman van 35 jaar en ik ben op zoek naar iemand om vaker seks mee te hebben. Ik val meer op jongens die jonger zijn dan 25,licht gespierd,hygiënisch, en respectvol. Wat ik wil doen is zeer ruim.Ik ben zelf versa, maar meer bottom. Zolang ik je aantrekkelijk vind en er een klik is, is er veel bespreekbaar. Als je een vraag hebt voor mij, vraag maar. ik bijt niet. enkel reageren met een foto anders krijg je geen reactie afstand maakt mij niet zoveel uit :)  

op zoek naar fun -25 jaar
Geil in Gent 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geil vannacht?
Geile gast op zoek naar idem, 44 186 88 17*5 Zoek iemand die liefst ook van Gent is voor een date vannacht. Ben versa/bott, dus jij liefst een top of ook een versa. Voor veel te vinden zolang het leuk, geil en safe is.  
Bi versa 56 jaar Limburg - Sint-Truiden
deze avond/vannacht ....
Ben een verzorgde bi 56 180 84 17 gbbs, licht behaard int geschoren. Verzorgd, gesteld op hygiëne en discretie! Zoek een date met een gelijkgestemde. Veel kan en mag, geen extreme dingen. Kan ontv.  
Ken 36 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Trioke
Wij koppel man/man zoeken een derde man voor een trioke liefst niet ouder dan 45j. Wij kunnen ontvangen vanaf nu tot laat. Versa top 38 177 62 Versa bot 36 176 76 Hoor het wel Groetjes  
Bifun! 58 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie weet te vinden.
Ik zoek iemand met een stevige pik voor vannamiddag, alles kan,ben versa.  
peter 53 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
ik ontvang
hey,ben 53/185/78 versa gbbs ontvang slanke jongen -30 gbbs,speeltjes kunnen gebruikt worden indien je dit wenst.  

ik ontvang
Sexmaat 53 jaar Limburg - Alken
Vaste behaarde vent voor vaste FWB
Goede middag. Is er geen enkele behaarde man die open oprecht is en zeker wekelijks wilt. Zelf single gay 53 170 72 Gbbs Broske behaard Donkere ogen versa in bed. Groetjes  
Geile groepsfun 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Nu 21u tot 3u
Vanavond, vrijdag en zaterdagnacht. Hier lekker relaxen op het matrasje, met alles erop en aan. ik zoek nog wat geil volk erbij. Enkel sportief gebouwd en van 38 tot 59. Zelf ben ik bottom dus , liefst enkel tops en versa. Ik zoek ook geen Zaadslet die iedereen wil pijpen. Ik zoek actieve mannen/koppels. Vertel wie je bent (voor nu en morgen . Niet voor later. Wie komt meerelaxen en geilen. Veel kan.  

Nu 21u tot 3u
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10