Zoeken naar wat zou

Uw zoekactie voor wat zou leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Naaktliefhebber 46 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zoek een katholieke heer
Ik hoop nog steeds een katholieke man te kunnen ontmoeten voor een gesprekje terwijl ik poedelnaakt ben. Een geestelijke zou natuurlijk ideaal zijn. Discretie spreekt vanzelf.  
Dirk 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Spades 4our Gent
In verband met de gay sauna Spades 4our te Gent: Er hangt nog steeds het bericht "gesloten voor onbepaalde tijd." Dit nietegenstaande er op "Tripadvisor" in april 2024 iemand meldde dat er nieuwe uitbaters zouden zijn, en de zaak na aanpassingen "binnenkort" zou opengaan. Iemand een alternatief regio gent?  
Top 22 jaar Antwerpen - Geel
Max 30 jaar
ik ben een jong van 22 uit Geel, Ik ben een beetje verlegen maar wel nieuwsgierig! Ik ben hetero maar ik zou graag eens proberen, dus het zal mijn eerste keer zijn. Ik kan gemakkelijk ontvangen maar niet verplaatsen! Ik ben slank en sportief! Ik ben top ingesteld en voorraad an femboy/tv/ts  
Slaaf j 24 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Semi ervaren slaaf zoekt spel.
Dag beste en hopelijk dominante lezer. Hier een slaaf van 24j al vaker met Meesters afgesproken. Mijn stats zijn 1m76 76kg 17*6. Ik ben een lust slaafje die graag naakt bekeken word of mee gespeeld resent geleerd dat naakt moeten sporten heel leuk is dus wil dit zeker verder verkennen. Pijpen en neuken is bespreekbaar. Hou zelf heel hard van een goede lange milking/edging sessie. Naakt huishouden doen met edging als korte of lange pauze hoe u dat wenst. Indien u dit leest en intresse heeft in mij hoor ik graag van u en wat u met me zou willen doen. Hopelijk tot snel.  
Jasper 52 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
Samen ... is zoveel leuker dan alleen
Ik zou me vanavond willen afrukken en zou het wel fijn vinden mocht er daarbij iemand willen toekijken. Een handje helpen mag en ik zal spuiten waar je het wilt. Leeftijd speelt geen rol. Elk voorstel is welkom. Stats : 52-176-67-16.  
Reetlikker 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jou kont op mijn gezicht mijn tong tussen jou billen
Welke lekkere kont komt straks op mijn gezicht zitten om diep te laten rimmen en uitlikken en spuit daarna zijn warm zaad in mijn face . Of zou ook graag eens een kont rimmen outdoor of volledig anoniem is ook heel geil  
Yves 35 jaar West-Vlaanderen - Oostrozebeke
Rijpe getrouwde vriend gezocht...
Hallo, Loop eind de dertig aan en zou nog eens willen beleven dat een daddy mij komt betasten en bevredigen ... Jij bent aangetrokken tot jonger ... en je komt bij de vrouw iets tekort Laat me weten wat... De ultieme droom zou zijn dat ik ook eens op bezoek kom bij papa en mama of opa en oma of tante en nonkel ... Jullie mogen.mij als koppel gebruiken ... Wie o wie, je leeft maar 1x ....  
cuckold 45 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Zoek een dominante Bull
Zoek voor mijn onderdanige gekooide cuckold slet ( mijn man) een dominante bi Bull, goed geschapen zijn is de voorwaarde en zeer dominant. De bedoeling is om de cuckold te vernederen in het bijzijn van mij (wie weet?) Gelieve enkel te reageren met duidelijke foto en foto van het speelgoed. Geen elle lange mail verkeer, dit zou voor zo spoedig mogelijk zijn  

Zoek een dominante Bull
Nils 37 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Bischierig
Goeiemorgen, zelf nog nooit iets met man gedaan maar het spreekt me wel aan. Af en toe kijk ik eens naar een man en denk of fantaseer hoe dat dan zou voelen. Wil veel proberen en wil me laten gaan ook. Dus geen remmingen. Wel netjes en respectvol. Ik kan naar jou toe komen (waar dat ook mag zijn) en dan kunnen we spelen. Bij mij kan eventueel ook. Heb hier echt wel zin in.  
Hello 33 jaar Limburg - Bree
M'n 1ste bottom ervaring met 47plusser?
Hi, ik ben altijd top geweest maar zou graag eens geneukt willen worden als je een niet al te grote pik hebt. M'n stats 33j 1m80 68kg besneden en geschoren kontje. Als je een berichtje stuurt, stuur je stats dan ook door aub.  

M'n 1ste bottom ervaring met 47plusser?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10