Zoeken naar wie heeft nu

Uw zoekactie voor wie heeft nu leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sousou 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie heeft zin om marokaans kontje lekker te neuken
Wie heeft zin om marokaans kontje lekker te neuken te wilrijk , je neukt mij gewoon lekker in mijn dik nat marokaans kontje , lekkere paal liefst , ik ontvang in wilrijk  
Slaaf j 24 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Semi ervaren slaaf zoekt spel.
Dag beste en hopelijk dominante lezer. Hier een slaaf van 24j al vaker met Meesters afgesproken. Mijn stats zijn 1m76 76kg 17*6. Ik ben een lust slaafje die graag naakt bekeken word of mee gespeeld resent geleerd dat naakt moeten sporten heel leuk is dus wil dit zeker verder verkennen. Pijpen en neuken is bespreekbaar. Hou zelf heel hard van een goede lange milking/edging sessie. Naakt huishouden doen met edging als korte of lange pauze hoe u dat wenst. Indien u dit leest en intresse heeft in mij hoor ik graag van u en wat u met me zou willen doen. Hopelijk tot snel.  
Angel 39 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Fun
Wie heeft er vanavond nog zin in wat fun Wie wil mijn zaad .liefst onder de 35 jaar  
Ana 83 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie komt mij verwennen
He jonge mannen in Brugge , wie heeft interesse en de nood om verwend te worden en verwennen met een man met stoma . zeer hygiënisch ingesteld en geen buitensporige seks en zacht ingesteld en de wil om te genieten dat morgen namiddag te Brugge . Enkel SMS met vermelding van uw wensen en foto. Geen financiële bedoeling en eerlijk.  

Wie komt mij  verwennen
open gulp 63 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
zachte man verwend je harde in je broek
wie heeft eens wat fun in de slip of boxer nodig ik laat je klaarkomen  
Wim 45 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ontspanning voor studenten
Welke student heeft al wat ontspanning nodig? Mijn handen, mond en kontje zijn er voor jou. Ik hou van alle kleuren van de 🌈, wel graag hygiënisch en een gezond BMI. Ik ontvang vandaag, morgen en overmorgen in de studentenbuurt. Tot straks.  
Pat 50 jaar Antwerpen - Hoboken
Op de baan vanaf 14.30 uur.
Waar mag ik binnenspringen, wie heeft er een frisse zaadpaal voor mij.. 50/177/82 18*5  

Op de baan vanaf 14.30 uur.
Sirk 47 jaar Oost-Vlaanderen - Berlare
Wie komt me neuken
47j knappe bottem is op zoek naar geile top liefst groot geschapen die zin heeft om me te neuken . Ik kan discreet ontvangen en als je wilt kan ik je ook anoniem ontvangen . Dan zet ik me naakt op mijn knieën op bed met een blinddoek aan . Leg condoom en glijmiddel klaar en laat achteraan de deur los zodat je binnen kan .  

Wie komt me neuken
Lekker 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rukclub
Mij lijkt het heerlijk om regelmatig af te spreken met enkele mannen om samen te masturberen. Voornamelijk in groep jezelf rukken, eventueel ook de ander. Wie interesse heeft in zo’n jack off club rondom Gent mag zeker reageren. Leeftijd, bi, gay of hetero maakt niet uit. Geef in je reactie maar mee wat je daarvan verwacht en laat zeker weten als je zin hebt om dit mee op poten te zetten en te trekken ;)  
Tim 41 jaar West-Vlaanderen - Jabbeke
Wie pijp ik?
Ben verzorgde bikerel, discreet ( zelf relatie) maar op zoek naar kerel die zin heeft in lekkere zuigbeurt. Je blijft gerust passief en ik laat je genieten, Meer kan wel en mag, alles netjes en met respect.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10