Zoeken naar zoek ik

Uw zoekactie voor zoek ik leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Nico 46 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
Welke hetero of bi heeft een speeltje v min 16 en wil overdag eens afspreken
Hallo, Ben zelf in relatie met vrouw maar zoek soms een man en dit louter voor t sexuele (aftrekken,pijpen en me eventueel ook safe laten neuken). Welke bi of hetero met n lekker groot speeltje wil overdag eens afspreken. Ben 46j, 1,85m, 87kg, sportief gebouwd, goed uitziend, intiem geschoren 17x5, gbbs. Hygiëne, discretie en niveau geboden. Bij interesse, graag snel concreet aub en duidelijke omschrijving of beter nog foto sturen aub (mag verduisterd). Bij interesse stuur ik foto terug. Grt  
gisteren
Leffinge 40 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Pat
Bikerel, geil, pijpt graag. Zoek: verzorgde (bi) gast, discreet en die nood heeft aan lekker mondje. Blijf je passief, geen probleem. Meer kan en mag. Shoot!  
Mxmass 24 jaar Antwerpen - Brasschaat
Ik zoek knappe rimmer
Ik zoek knappe rimmer voor vandaag. Graag een foto mee versturen. Tot hoors.  

Ik zoek knappe rimmer
gisteren
zoek ervaring 59 jaar Limburg - Heerlen
getrouwde man
Ik ben een getrouwde man 185 79 kg 59, zoek een gay of bi man die mij wegwijs wil maken in seks met een man. Eventueel in de vorm van rollenspel. Mijn vrouw weet hiervan en ik kan dus vrij ontvangen, ik zoek het liefst niet voor eenmalig. Bij juiste klik wil mijn vrouw dan wel een keer kijken of zelfs meedoen. Mijn enige ervaring is een keer pijpen bij een trio met mijn vrouw erbij. Ik ben klein geschapen en heb geen haast, liever een nette kerel die ook de tijd wil nemen. Reageren zonder omschrijving hoe je eruit ziet en waar je woont heeft geen zin, een gezichtfoto is een pre.  
gisteren
Rukker 45 jaar Antwerpen - Mechelen
Soft gezocht vandaag
Verzorgde en hygienische bischierige hetero op zoek naar gelijkgestemde voor afspraakje vandaag. Samen rukken bij filmpjes en elkaar uiteraard een handje of mondje helpen bij klik. Exhibi die ik mag betasten ook welkom. Ben zelf goed gebouwd met mooie piemel. Discretie gevraagd en geboden. Koppel m-v mag ook reageren.  
Gast 29j 28 jaar Vlaams-Brabant - Begijnendijk
Zk gast
Ik ben 178 73kg sportief. Zoek een gast niet te oud (ouders mits... kan eventueel wel) Wat ik zoek is , bondage , soft cbt , blinddfold , toys vr op lul , milking , edging ,... Veel kan.Alles te bespreken. Laat me weten wat je wil doen en graag een foto AUB. Dus foto en vanwaar je ben met uitleg van wat u met me wul doen. Groetjes  

Zk gast
gisteren
john 68 jaar Limburg - Tongeren
man, vrouw koppel gezocht
Hoi ik ben John 68 jaar jong en vitaal. ik ben op zoek naar een discrete plaats om morgen bij goed weer naakt te zonnen en wie weet wat nog meer. Heb jij of jullie de mogelijkheid om aan mijn wens te voldoen hoor ik het graag. Ben zeker bereid tot een wederdienst in alle hoedanigheid. hopelijk hoor ik iet van jullie. groetjes  
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Ik pijp en/of laat me neuken. Zoek degelijk geschapen met ervaring.Ontvang.
1m85 90kg niet onknap. Ik ontvang je naakt en ga dadelijk op mijn knieën. Ik open je broek en neem je pik in mijn mondje. Dan draai ik mijn tong rond je eikel en zuig hem lekker hard. Ik kan je klaar pijpen en je mag over mijn gezicht en/of in mijn mond spuiten. Of je kan me nog stevig in mijn kontje neuken. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte pik.  

Ik pijp en/of laat me neuken. Zoek degelijk geschapen met ervaring.Ontvang.
gisteren
Erik 62 jaar West-Vlaanderen - Heuvelland
Ik zoek plezier
Ik ben een discreet en verzorgde man van 62 jaar, 1m74,85 kg, geen baard en geen snor, niet te groot geschapen en mijn speelgoed is geschoren. Ik zoek een vriend die ouder of jonger is maar wel iemand die af en toe kan afspreken overdag op weekdagen, ik ben dan op bepaalde dagen alleen thuis en liefst iemand die niet te ver woont. Het is niet de bedoeling om te neuken maar enkel leuke soft dates en geen vluggertje maar wel de tijd nemen. Reageren met stats en waar je vandaan komt.  
gisteren
marc 46 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Lekkere lading gezocht
ik zoek een geile man die voor mij een lekkere lading heeft klaar zitten, ik verwen jou harde paal met handen, lippen en tong om zo die lading eruit te krijgen....ergens iemand nog iets op voorraad?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10