Zoeken naar zuig mij

Uw zoekactie voor zuig mij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Peter 49 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Gehuwde bi pijpslet
Hallo ik zoek een 55+ die goed geschapen is met een stevige dikke worst die ik mag verwennen, ik zuig graag en slik alles. 50/176/85/16 en 69 kan ook. Fotos op reply. Ik verplaats.  
Geile pijper 35 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie zuig ik anoniem
Verzorgde man kan nu discreet ontv. Voordeur op kier, je komt binnen neemt de trap naar boven. Ik wacht je op in donkere kamer waar ik je afzuig en je vertrekt terug. Graag vermelding van volledige stats en cm en wanneer je in Walem kan Zijn  
Pijpdate 52 jaar Antwerpen - Retie
pijpdate gezocht
Welke man wil verlost worden van zijn volle ballen. Ik ben geil opgestaan en heb behoefte aan vers zaad. Ik zuig je lekker tot je diep in mijn keel spuit of je ballen over mijn gezicht / body leegt. Meerdere pikken of ander scenario zeker een optie. Ik 52, verzorgd, schoon, hygiënisch , normaal postuur, niet rokend. Jij.. intiem geschoren, niet rokend en een lekker stevige pik. Ik verplaats regio Mol, Turnhout, Kasterlee en Geel. ( ik doe geen buitendates ! ) Reageer met duidelijke omschrijving en bijvoorkeur voor snel contact !  
Pijpslet 42 jaar Antwerpen - Hemiksem
PijpSlet zoekt harde geile lul
Heel simpel: alles ANONIEM en discreet!!! Je komt binnen in mijn garage, ik wacht op mijn knieën en zuig als een echte hoer je lul helemaal leeg. Zonder woorden, alles anoniem en discreet. Eens je die hele lading hebt achtergelaten vertrek je terug zonder 1 woord te hebben gezegd. Wil je meer en mijn hoerenkut neuken terwijl je me voorovergebogen op de motorkap van de auto legt, zeg dat er dan zeker bij als je reageert. Maar prioriteit is dat ik als een hoer zuig en pijp tot je klaarkomt!  

PijpSlet zoekt harde geile lul
Double suck 57 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Double suck
Gaykoppel 57 45 reg dendermonde lebbeke geile zuigteefjes zoeken gasten met volle ballen zaad die cumface nipleplay voetlover spanking en bottom bij klik geven Beartype hairy tatoos uniform klusjesman......max 50j stuur stats met foto aub, wij ontvangen!  
Geile pijper 35 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie zuig ik anoniem klaar nu?
Verzorgde man kan nu discreet ontv. Voordeur op kier, je komt binnen neemt de trap naar boven. Ik wacht je op in donkere kamer waar ik je afzuig en je vertrekt terug. Graag vermelding van volledige stats en cm en wanneer je in Walem kan Zijn  
Nick 32 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Wie zuig ik leeg?
Bij wie mag ik langskomen om een lekkere pijpbeurt te geven? Outdoor is ook mogelijk. Jijzelf blijft hierbij passief. Ik kom bij jou binnen, neem je lul vervolgens in mijn mondje en laat je heerlijk genieten tot je al je zaad in mijn mondje spuit. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Kan enkel verplaatsen. Een foto van je pijpmateriaal is een pluspunt.  
Zuiger 25 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Deze middag zuigen
Ik ben 185/72/21, wie kan deze middag ontvangen in de buurt voor wat zuigplezier (+ misschien neukplezier als het klikt)?  

Deze middag zuigen
Wie zuig ik 41 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Wie zuig ik? Wie domineert?
40m m81 81kg Onderdanig zuigsletje wil lekkere pik leegzuigen... Centrum roeselare  
Blower 47 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Echte tops?
Waar zitten hier de echte viriele harige mannen die kunnen genieten van een lekkere zuigbeurt of een kontje om je gang in te gaan regio tussen dendermonde aalst opwijk en discreet  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10