Zoeken naar reet

Uw zoekactie voor reet leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ries 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
1 + 2 = 100% genieten
Via deze voor mij ongebruikelijke weg zoek ik een gelijkgestemd koppel, dat open staat voor een onvergetelijke eenmalige ontmoeting of wellicht op zoek is naar een huisvriend. Ik ben een goed verzorgde, goed opgeleide, slanke man van 46. Discreet en respectvol maar ook een heel goed geschapen, speelse man met een hoog libido en een vrije geest. Ik sta open voor een vrouwgericht trio, cuckold / hot wife setting, etc. Niet alles laat zich in hokjes vangen en vandaar dat ik zeker open sta voor jullie (bijzondere) ideeën en fantasieën. Ik kan op weekdagen vrij ontvangen op hotel maar verplaats eveneens. Welk leuk, gezellig en sexy koppel wil samen met mij genieten? Fakers: just get a life!  
T VD 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Plezier met sympathiek koppel
Welk koppel wilt samen genieten? 31-jarige man, 1m87, 89, 19x5 en ik woon in Gent. Discreet, hygiëne, respect en vooral wederzijds plezier... Ik ben open minded, ook qua leeftijd, veel is mogelijk bij een wederzijdse klik. Laat gerust weten van waar jullie zijn en wat jullie willen doen.  
Kris 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Cuckold laat haar genieten
Middelbare blanke man, niet onknap, niet roker en een beetje te zwaar (lovehandles). Gemiddeld geschapen, intiem geschoren. Hygiënisch en discreet. Hou ervan bekeken te worden door de man als ik en zijn vrouwtje genieten. Zoek koppel dat kan ontvangen.  
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een (gelegenheids)koppel die een date, massage of een locatie zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man. Is er een gelegenheidskoppel die discreet een locatie zoekt om af te spreken? Of een koppel die bij mij eens wilt afspreken met een andere vrouw of koppel? Of gewoon een koppel die een man zoekt voor een massage of soft date? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
David 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek koppel voor overdag
Hallo welk koppel heeft extra m nodig ? 190 88 overdag in en rond antw. Kan enkel verpl. Discreet 100%  

Zoek koppel voor overdag
Dieter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe, sportieve tijger zoekt knap speelmaatje voor discrete dates overdag tijdens de week
Hallo dames! De ontluikende lente zorgt hier traditiegetrouw voor een opspelend libido. Daarom was ik op zoek naar een verzorgde knappe dame (al of niet zelf ook in een relatie) met gelijkaardig libido om - bij klik - discreet af te spreken overdag tijdens de week. Zelf ben ik een gebonden knappe dertiger, discreet, vlot in de omgang, respectvol, niveau, 1m88 groot, atletisch, sportief en groot geschapen (20cm voor de curieuzeneuzen). Zin om elkaar beter te leren kennen? ;)  

Knappe, sportieve tijger zoekt knap speelmaatje voor discrete dates overdag tijdens de week
Tim 36 jaar Limburg - Genk
Openminded
Openminded (hetero) man, donkerblond, lekker fors geschapen, kieskeurig en discreet Moeilijk om op te vallen tussen alle andere leuke en goedverzorgde profielen, toch zal ik het proberen Ik ben een goed verzorgde man, 1:83mtr, HBO, openminded, fors geschapen, discreet en kieskeurig. Ik hou van mooie en interessante mensen, waarmee een intense en heerlijke intieme connectie kan ontstaan. Lekker het leven vieren, elkaar verkennen, experimenteren en samen op ontdekkingstocht... Bij een klik is het leuker om elkaar vaker te zien, proosten op het leven...🥂🍾  

Openminded
Ontspannen date 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Trio & cuckold massage verassing cadeautje!
Openminded heel verzorgd fashioned exotic man, zeker niet ontkanp met niveau & ervaring in cuckold & trio’s & als huisvriend, op zoek naar extra fun om samen jouw partner te verwennen, maar ook samen met 3 te genieten, stats 38 173 79 17, super discreet, heel verzorgd, intiem geschoren & soa’s vrij. Into sensuele 4 handen olie massage om op te warmen, vingeren tijdens de massage, zachte kusje op de rug tot aan de poep, beentje open, gezicht ertussen te steken en heerlijk diep rimmen, 69, spanken & meer ……. Veel kan, niks moet, graag reactie met stats, foto’s & wat uitleg om verder af te spreken via whatsapp. Mss tot gauw!  

Trio & cuckold massage verassing cadeautje!
Sportief 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuk koppel voor fijne momenten
Hey Ik ben een jongeman van 27 jaar uit Gent. Ik ben opzoek naar een leuk koppel voor fijne momenten. Respect en discreet vind ik zeer belangrijk. Zelf kan ik niet ontvangen maat wel verplaatsen. Leeftijd speelt geen rol zomaar een goeie klik is. Met een gewone foto reageren zou het leuk zijn maar zeker niet verplicht. Na de reactie zullen jullie ook een foto van mij ontvangen. Groetjes  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Ik verwen koppels
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ?  Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Ik verwen koppels
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10