Zoeken naar verwennen van

Uw zoekactie voor verwennen van leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Huisvriend 53 jaar Limburg - HASSELT 0493108153
Goed uitziende huisvriend zoekt koppel 60+
Hallo, Ik ben een goed uitziende man van 53j 185 89kg. Ben goed verzorgt en intiem geschoren. Ik ben al een tijdje op zoek naar een koppel 60+ (die mij kan ontvangen) waar ik de vaste huisvriend mag zijn om elkaar passioneel te verwennen. Indien de man van het koppel bi is heb ik er geen probleem mee met een verloren handje of mondje. Mocht je deze advertentie aanspreken aarzel dan niet om een mailtje te sturen of sms of whatsapp (geen anonieme bellers). Discretie en hygiëne staat bij mij hoog aangeschreven  
speels 57 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Vrouwtjes, Milfjes of ouder stelletje
hoi, ik ben een man van 57, 15*5 geschoren en besneden, 176 en 88kg. Ik zou graag wel eens in contact willen komen met Milfjes en oudere stelletjes om samen plezier te maken en elkaar lekker door en door te verwennen, ben ook bi-top, maar is geen vereiste, ik kan alleen in de week door de dag verplaatsen. Als jullie dit zien zitten om eens wat geils af te spreken, laat gerust op voorhand wat weten via whatsapp of mail. Een onderdanig sub sletje ook zeker welkom. Liefst met bijgevoegde foto.  

Vrouwtjes, Milfjes of ouder stelletje
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Moeder oraal verwennen
Is er een vrouw die zich aangesproken voelt om haar poesje heerlijk te laten klaar beffen met orgasme. Kom gerust eens langs.ik laat je kreunen van genot. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.  
verwennen 66 jaar West-Vlaanderen - Brugge
regelmatig afspreken
Verzorgde zestiger zoekt koppel om regelmatig mee af te spreken. Hou van strelen, masseren, rukken, beffen, rimmmen, vingeren, pijpen en neuken. Mits de juiste klik nog veel meer mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaar. Kan ontvangen en verplaatsen, geen financiele bedoelingen  

regelmatig afspreken
Xavier 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Verwennen
Wie mag ik lekker verwennen met mijn tong? Ben een vrije man discreet en hygiënisch. Veel kan, doe maar een voorstel.  

Verwennen
Erick 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Heerlijke Tantramassage
Soms heb je behoefte aan complete ontspanning. Tijdens een massage komt je lichaam tot rust, maar heb je ook gedacht aan je seksuele energie? Een tantra massage is bedoeld om deze energie te bevrijden, voor een ultiem rustgevend verwenmoment. Ik laat je genieten je van een eigen twist op de Tantra massage tijdens een Body Intensief massage. Laat je even helemaal verwennen en kom tot rust onder mijn met warme olie glijdende handen. geef gerust een seintje , Erick -gratis - verplaats,  
genieterke 62 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
BIJ WIE MAG IK KOMEN KIJKEN ?
Bij welk koppel mag ik langskomen om jullie te bekijken als jullie lekker bezig zijn met elkaar te verwennen. Dit is een leuke fantasie van mij.Kan mij enkel vrij maken gedurende de dag. Eenmaal op temperatuur kan het (mits toelating) dat ik mij naakt zet en aftrek.  
Verwenner 32 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Laat jullie verwennen
Hey, ik ben een slanke kerel met een zwak voor vollere dames. Dikke billen, zachte buik, zwaardere borsten... Vooral bij vrouwen ouder dan mezelf. Zijn er koppels waarvan de vrouw zich herkent in deze omschrijving? Zijn jullie op zoek naar een extra man in de slaapkamer? Dan stel ik me graag kandidaat. We zouden het ijs kunnen breken door te starten met een 4-handenmassage, waarna ik de vrouw een heerlijk intieme likbeurt geef terwijl zij op haar beurt haar partner oraal verwent. Zelf nog ideetjes? Laat gerust weten! Mijn focus ligt op genot, niet het harde geweld. Zelf ben ik niet-roker, normaal geschapen en intiem getrimd. Ik ben op zoek naar een koppel waarbij de focus op de vrouw ligt, maar ik ben niet vies van een verdwaalde hand. Hieronder alvast een voorsmaakje.  

Laat jullie verwennen
Rud 59 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Hot date
Hey ben rud wie wil er dit speeltje verwennen en verwend worden ben van omg harelbeke ik verplaats  

Hot date
Just4Fun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Zwanger..., (of toch niet...), lees verder...
 Hallo, ik hoop hier een zwangere dame tegen te komen. Alleen of waarbij haar partner erbij is. Is om haar te mogen verwennen en laten genieten van een heerlijke full-body massage met olie. Eventueel als jullie ervoor open staan, op het einde oraal bevredigen, heerlijk beffen dus, geen verplichting uiteraard! Jullie kiezen zelf of ikzelf volledig naakt ben om te masseren en of de dame mij zelf aanraakt, verwendt tijdens of na de massage... Geen enkele verplichtingen uiteraard, genot van de dame gaat voor, hygiene, respect en discretie uiteraard vanzelfsprekend! Verplaatsen geen probleem, over gans België. Interesse, vragen of zelf een leuk voorstel dan hoor ik het wel...;-).  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10