Zoeken naar wij twee koppel

Uw zoekactie voor wij twee koppel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Likkertje 67 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Oraal verwennen
Op zoek naar een leuk, rijper koppel om beiden oraal te verwennen. Liefst indien goede klik als vaste huisvriend. Hygiene en discretie geboden en verwacht. Verdere info via mail.  
John 64 jaar Antwerpen - Antwerpen
Volslanke vrouw
Ben een man uit Deurne,opzoek naar koppel waarvan de vrouw graag verwend wordt.Kan nu ontvangen,liefst van mijne leeftijd 64j.  
BaJa 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Bull zoekt cuckold koppel
Ervaren, groot geschapen bull zoekt cuckold koppel waar de cuckoldress centraal staat.  De cuck is onderdanig aan ons en leeft voor het genot van zijn hotwife.  Liefst een koppel om iets kinky mee op te bouwen in wederzijds respect en discretie.  Ik ben een hoogopgeleide, 40-jarige slanke man, wat dominant doch respectvol.  Uiteraard staat hygiëne voorop en verwacht van jullie hetzelfde.  Reageren met contactnummer omdat ik geen goesting heb in eindeloos mailen.  

Bull zoekt cuckold koppel
Jean 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
trio
Hoi koppel, ik ben een single die graag jullie seks beleving wil verrijken. Liefst van dezelfde leeftijd. Normale seks of bespreekbaar. Ik woon Antwerpen centrum. Ik ben 62j/1m66/65k/15x4,5. Ik kan ontvangen en ook verplaatsen. Heb je vragen? Shoot! Een geile middag is niet te versmaden!  

trio
Bolleke 69 jaar Antwerpen - Ravels 0470754803
Ik ben op zoek naar een koppel of vrouw van vreemde origine liefst donker huidskleur
Ik ben op zoek naar een koppel of een vrouw met veel zin om gemasseerd te worden massage olie heb ik in huis . Dit eventueel voor morgen na 13 uur. Je kan langs komen in Weelde na een sms.je of mailtje. Zeker niets sturen vanaf vrijdag tot en met maandag.  
eric 55 jaar Antwerpen - Wommelgem
onderdanige bi zkt koppel
voor orale opdrachten, de vrouw langdurig beffen, de man stijfpijpen , onderdanig toekijken naar jullie sexspel, daarna volgespoten vagina leeglikken, ... ook plassex is mogelijk....bi 54  

onderdanige bi zkt koppel
straponbot 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Kinky koppel gezocht voor trio met strapon en bi actie
Kinksters! Voor een van mijn kinky fantasieën zoek ik een jong koppel, maar eerst, wie ben ik? Slank, verzorgde, sociaal en beleefd maar ook met een kinky hoek af. En best wel wat ervaring met allerhande bdsm en kink activiteiten. Momenteel wil ik werk maken van een trio waarbij ik als bottom dien en de dame van het stel mij neukt met mijn strapon en hij door mij gepijpt wordt en hij mij evt ook eens neukt. Hierbij wordt ik ook liefst wat dominant benaderd, hoewel je/jullie niet noodzakelijk als Meesteres en Meester hoeven op te treden hoor. Ervaring is niet van belang, sterker nog, leuk als ik jullie een eerste ervaring mag bezorgen. Wel zeer belangrijk, communicatief en respectvol zijn, slank/sportief/normaal figuur, afspraken mbt grenzen en wensen nakomen en natuurlijk een kinky mindset. Graag mensen tot 35j, ik ontvang hiervoor in Brussel. Mij neuken is altijd safe, en geen sperma in mijn mond. Heb je interesse, suggesties, vragen? Shoot! Graag met een paar regels en liefst fo  

 Kinky koppel gezocht voor trio met strapon en bi actie
Wim 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuk verzorgd koppel, ook rijper koppel welkom
Nette, zeer hygiënische single man van 60 jaar zoekt contact met leuk verzorgd koppel, ook rijper koppel welkom voor fijne geile ontmoetingen met respect. Ik kan verplaatsen en ontvangen xxx  
genietertje 52 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Trio-Cuckold
Welk koppel wil samen met mij genieten van een erotische avond met respect voor elkaars wensen? Toffe babbel , elkaar teasen , orale verwennerij , lekkere sex,.... Met 3 samen spelen of man kijkt toe. Alles is mogelijk , niets moet!  
Bull 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bull
Openminded respectvolle bull op zoek naar koppel(s) waar de vrouw(en) centraal staat. Helpt de koppel(s) in te wijden voor het verleggen van hun fantasieen, met optie voor dirtytalking en harde kinky cucking voor de advanced ones! Goede masseur die vrouw in geile mood brengt en geen klachten over ontvangen heeft. Sportief met uithoudingsvermogen om je lusten op uit te leven. Bull  

Bull
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10