Zoeken naar zoek sint

Uw zoekactie voor zoek sint leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Peter 45 jaar Limburg - HASSELT
Massage gezocht
Hoi hoi, Ik ben op zoek naar een lieve, vrouwelijk type, onbehaarde jongen tussen 18 en 28 jaar om mij zalig te laten masseren. Dit mag je in sexy lingerie of naakt doen. Het is niet de bedoeling om sexcte hebben, maar elkaar rukken mag wel. Ik heb een massagetafel en kan ontvangen in Hasselt centrum na 20 u. Ben je ouder dan 28 of ben je behaard? Geen nut om te reageren! Tot snel? Ben je ouder  
shiny 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
cd zoekt date zondagavond 15/9
Ik ben een cd met een grote fetish voor glanzende en strakke stofjes. Ik ben helemaal gladgeschoren, draag fel blinkende nylons, hoge hakken en heb mooie grote nepborsten. Ik zoek voor ZONDAG 15 SEPTEMBER een lekkere date met een (of meerdere) mannen met lekkere pik(ken) die zich graag uitgebreid laten pijpen en die m'n mond en gezicht volspuiten. Ik verplaats enkel, dus enkel als je mij kan ontvangen of een hoteldate ziet zitten. Mannen met dezelfde fetish als de mijne en met een mooi speeltje in de broek (foto graag) krijgen voorrang. Ook fantaseer ik over een blowbang met verschillende mannen...een locatie vinden hiervoor is niet simpel, dus iemand die me hierbij kan helpen is ook welkom!  

cd zoekt date zondagavond 15/9
Lucas 22 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Jongeman opzoek naar tav
Hey, Vanavond rijd ik van Oudenaarde richting Dendermonde via Gent. Wie is er op zoek zijn naar een sportieve, hoogopgeleide jongeman voor een gezellige en leuke avond? Ik ben flexibel en kan gerust iets van mijn route afwijken. Voor wat achtergrond: ik ben 180 cm lang, weeg 65 kg, heb een slank postuur en een goed uithoudingsvermogen. Mocht je interesse hebben, stuur me dan snel een berichtje, en wie weet tot vanavond!  
Virginie 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Virginie zkt 20-44
> maandag en woensdag overdag < Jij 20-44?! Zoek zo nu en dan op zoek naar een date. Eerder momenten overdag tijdens de werk. Baardjes zijn hot, hairy ook maar geen must (but I like it a lot) en graag mannelijk (stoer?). Real, clean, safe. Bij klik kan ik discreet ontvangen. Jij stuurt foto mee? Fijn om dingen samen te ontdekken of jij die het andere eens wil leren kennen? Genieten, ontspannen zijn m’n trefwoorden maar zoek geen koffie momentje op de bank. Ik vind het heerlijk je lekker te zuigen (like deeptroath). Fuck kan ook, eerder bttm.. Kan wel een gulzig sletje zijn maar dat betekent niet ordinair. Er zijn grenzen :) Ik date niet zomaar iedereen. Soms reageer ik misschien niet (of laat?), dan is er mogelijks geen interesse of heb ik zorgvuldig nog berichtjes te verwerken. Als ik antwoord zoek ik ook degelijk, eventueel voor later. Kijk na antwoord ook eens in je spam, vaak komen berichten daar in. Jij re  

Virginie zkt 20-44
Jona 38 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Dominante top gezocht
Ik ben een slanke verzorgde crossdresser van 38j, geen veeldater(!), op zoek naar een dominante top voor vast contact en opleiding.. Over mezelf: 1m80/70kg, 16x4, 100% bottom met ervaring, weinig of geen lichaamsbeharing. Crossdresser dus geen make-up, pruik etc, heb ook wel fijn baardje (kan opgelost worden met masker(?). Zoek een verzorgde dominante top voor vast contact met enige ervaring, veel toys of eigen speelruimte. Onnodig te reageren indien je enkel wasknijpers en keukentouw hebt of "ontdekkend" bent. Ik ben into (gedwongen) pijpen, anaal (ontvangen), bondage, anal play, chastity, edging, CBT (soft),.. Heb bescheiden ervaring hierin en sta open om op een respectvolle manier alles verder te ontdekken, en opgeleid te worden tot een echt seksslaafje. Dates kunnen doorgaan op weekdagen vanaf de late namiddag, bij jou thuis, op hotel, of bij thuis op termijn. Graag reactie met meer dan 1 zin en foto van lichaam dat ik iets kan voorstellen.  

Dominante top gezocht
Nor 34 jaar Antwerpen - Kapellen
Onervaren bottom zoekt oudere man
Ik ben een jonge man bottom maar ik heb nog geen ervaring ik zoek oudere man die kan ontvangen, afstand geen problemen ik kan makkelijk verplaatsen, Wie wil vanavond met mijn kontje spelen???  

Onervaren bottom zoekt oudere man
Iris 37 jaar Antwerpen - Herselt
Mega veel zin
Al lang gedacht om af te spreken en bij deze neem ik de stap. Ik zoek een mannelijke vent om mij eens te neuken. Ik ben volledig gladgeschoren, nagellak is mogelijk, make-up en pruik ook.  

Mega veel zin
Xxx 55 jaar Antwerpen - Turnhout
Gezocht
Ben een verzorgde man en zoek iemand die mij wil opmaken als een echt travje. Graag iemand met ervaring hier in. Ik kan zelf ontvangen.  
SissyEmily 24 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Onervaren sissy zoekt gloryhole voor eerste pik
Hallo allemaal! Ik ben Emily, een 24-jarige onervaren sissy die tot nu toe enkel maar met speeltjes heeft geoefend maar toch eens snakt naar iets... lekkerder. Daarom zoek ik nu een gloryhole of gelijkaardigs waar ik lekker anoniem mijn eerste echte pik kan verkennen en verwennen. Liefst in regio Kortrijk. Denkt u dat u me daarbij kan helpen, geef me dan gerust een seintje! Geile groetjes Emily <3  
soft 39 jaar Antwerpen - Zoersel
op zoek naar trac/cd
Nette man kan trav/cd/shemale ontvangen voor leuke momenten, hou van gepijpt worden en neuken. hygiene gewenst. Geen probleem voor mensen met weinig of geen ervaring, veel is bespreekbaar.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10