Zoeken naar dominante ik

Uw zoekactie voor dominante ik leverde 77 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

19 dagen
David 52 jaar Antwerpen - Turnhout
Pee voyeur zoekt
Ik ben een nette gebonden dominante man die discreet op zoek is naar een onderdanige volle of dikke vrouw die het opwindend vindt om schaamteloos te moeten plassen. Dit kan echt overal zijn, maar het liefst in RDV hotel zonder enige schaamte Kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Respect en hygiëne zijn een must Duidelijke afspraken wat je wel en niet wil. Ben 1,89 105 kg donker kort haar, 17 x 6 cm kaal en ik heb weinig taboes. Ook als je onzeker of onervaren bent. Ik kick op vrouwen boven de 120 kg. Gewoon een leuke natte tijd beleven, liefst voor vaker  
BSP 50 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BDSM veilig ontdekken?
Dominante man van kinky koppel (50/28) zoekt vrouw die BDSM wil ontdekken onder zijn leiding. Meer dan 20j actief als dominant/meester/Daddy/sadist en open voor nieuwe ervaringen. Niet op zoek naar relatie maar wel leuke vriendschap en spelmomenten met mogelijke uitbreiding met mijn partner indien bi interesse. Alles gebeurt binnen een veilig kader en volgens afspraak. Grenzen worden altijd gerespecteerd tenzij anders afgesproken. Voorkeur voor regelmatig contact bij goeie connectie. Ik sta open voor veel vormen van BDSM dus graag beschrijven wat je fantasieën zijn, je grenzen, je eventuele ervaringen al, enz Ik heb weinig taboes dus ook perverse fantasieën kunnen aan bod komen. Ik ben man, slank en sportief gebouwd, verzorgd, tattoo, niet roker. Jij slank tot normaal gebouwd, verzorgd en open om te experimenteren. Streek rond Leuven. Graag foto bij je antwoord.  

BDSM veilig ontdekken?
22 dagen
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Op zoek naar beginnende sub (v)
Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominante man biedt jou je eerste ervaring met (soft)bdsm. Leeftijd (18+), ras of uiterlijk zijn van minder belang; je motivatie, zin voor het avontuur en je wil om te dienen wel. Hygiëne, respect en absolute discretie gegarandeerd. Vragen ? Interesse ? Stuur me een gepast mailtje; altijd antwoord. Cuckold- of onderdanige koppels mogen zeker ook reageren.  
23 dagen
Seppe 29 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Zoek een dominante bDSM meester liefs ouder
Jonge onderdanige gast zoek naar oudere bdsm meester voor volledige overgave Veel kan ballbusting,sounding,fisting Plas seks, vastbinden,neuken en nog zo veel meer  
23 dagen
koppel 55 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Lovers zoeken dominante dame.
Wij zijn een kinky en ruimdenkend stel, zij 45 en hij 55. Hij is een masochistische pleaser, maar zij heeft het er moeilijk mee hem te pijnigen. Daarom zijn we op zoek naar een dominante dame die aandacht heeft voor zijn tepels, cbt en ballbusting. Aangezien dit een ernstige oproep is kan dit zowel als koppel, (zij is dan discreet aanwezig) of met de man alleen. Een koppel mag ook reageren voor gedwongen biseksualiteit tussen de mannen. Wij kunnen ons verplaatsen in West en Oost Vlaanderen.  
23 dagen
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek oudere dominante man zijn sletje te zijn
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
John 21 jaar Noord-Brabant - Geldrop-Mierlo
Dominate vrouw gezocht voor JOI
Het onervaren jonge man hier. Ik zou het enorm geil vinden om een kerk of instruction via spraak of video bericht te krijgen van een ervaren dominante vrouw en deze dan te bevlogen tot op het kleinste detail.  

Dominate vrouw gezocht voor JOI
23 dagen
Kurt 36 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Onderdanig
Niet onknappe discrete onderdanige gast zonder ervaring op zoek naar een dominante persoon. Ik hoor graag uw wensen. Mvg Kurt  
seksdienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
seksdienaar zoekt geile oudere dominante man die kan ontvangen
In alle onderdanigheid schrijf ik deze oproep naar een geile, dominante oudere man die vlot in de regio kan ontvangen. U wenst dat ik luister en uw bevelen uitvoer. Dat kan betekenen u te gehoorzamen wanneer u me opdraagt me voor keuring uit te kleden. U spaart mijn billen niet met tuchtiging en verder kunnen pijpen op bevel en indien u dat wenst ook mijn kontje voor u open,houden zodat u het kan neuken op het programma staan. Ik moet uw zaad ontvangen waar u dat wenst. Wie reageert snel zodat ik mij kan aanbieden? Discretie verzekerd. Ik ben 55 182 81 en alleen op uw genot gericht.  

seksdienaar zoekt geile oudere dominante man die kan ontvangen
Koppel (41-19) 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Koppel zoekt dominante man (bull) / dominante dame / dominant koppel
Wij zijn een koppel waarvan hij een 41-jarige Belgische cuckold en zij een 19-jarige Aziatische Godin en we zijn op zoek naar een dominante man, dominante dame of koppel waarvan minstens een van de twee partners dominant is om haar langdurig te verwennen. Grootgeschapen zijn is een voordeel. Reacties met foto's krijgen voorrang. Ook even aangeven of je recente soa test heb omdat dan veel meer mogelijk is.  

Koppel zoekt dominante man (bull) / dominante dame / dominant koppel
  1   2   3   4   5   6   7   8