Zoeken naar iets vrouw

Uw zoekactie voor iets vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Meneer 60 jaar Antwerpen - Antwerpen
Alleenstaand en onderdanig
Ben jij een alleenstaande vrouw die best wat steun en hulp kan gebruiken ? Ben jij van nature onderdanig en wil je dit tonen aan een dominant ? Wil je een veilige sfeer en bescherming rond jou ? Wil jij je goed voelen en genieten ? Indien ja,reageer dan en we praten verder... Leeftijd heeft geen belang,wel eerlijkheid !  
Paulien 30 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Geile date
Ik ben een gewone vrouw,geen prof en zoek geile date cardate ofzo ik kan me ni verplaatsen en niet ontvangen alleen reacties van respectfulle mannen of vrouwen.geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!!!  
Daddy 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek kinky vrouw; in ruil 300 euro voor half uur
Wens een date met een jonge kinky en taboeloze jonge vrouw voor een spannende date/rollenspel van ongeveer een half uurtje en dit in ruil voor een vergoeding tot 300 euro. Je bent ruimdenkend, houdt van spanning. Je bent ook (een beetje) onderdanig en vindt het dan ook geen probleem om met een licht dominante daddy te daten. Geen extremen, eerder een erotisch spel met opdrachtjes en uitdagingen. Zin in spanning en tot 300 euro te verdienen in een half uurtje? Graag een bericht met je gegevens, een woordje uitleg over jezelf en een gewone (niet naakt dus) foto.  
Peter 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Welke jonge vrouw wil tot 200 euro voor softdate van 20-30 minuten
Is er hier een jonge vrouw die tijd en zin heeft in een softdate zonder neuken van 20-30 minuten en dit in ruil voor een vergoeding tot 200 euro? Snel en makkelijk verdiend, kan regelmatig indien gewenst. Date kan vandaag nog in de namiddag als je tijd hebt. Graag je voorstel en dan spreken we af.  
Ikke 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke jonge vrouw heeft zin in soft? Zonder intiem!
Welke jonge vrouw heeft zin in een soft date waarbij je je uitkleed voor mij en je je laat bekijken terwijl je met jezelf speelt? Dit in ruil voor een vergoeding. Meer moet zeker niet maar meer mag altijd... hoe meer hoe meer centjes voor jou... maar intiem hoeft zeker niet. Interesse gewekt? Stuur je gegevens, eerste voorstel en wanneer je kan. Afspreken kan op korte termijn gebeuren.  
Stiekem ;-) 50 jaar Antwerpen - Herentals
Enkel voor dames die kunnen genieten van...
Goede dag, ik zoek geen relatie, wel een vrouw die kan genieten van een seksie afspraakje, heb jij geile fantasietjes, wil je graag eens betaald worden ? Afkomst, uiterlijk of leeftijd zijn niet belangrijk als je maar geil bent en zin hebt ;-) Ik ben een slanke good looking man, vriendelijke groeten,  
Fabian 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Sugar Mommy gezocht…
Hallo laten we eens de rollen omdraaien, ik ben opzoek naar een geile Sugar mommy die me kan ontvangen. Ik verwen je naar behoren, ik hou ervan om een vrouw te laten genieten te horen kreunen, voelen klaarkomen op mijn tong of pik. Alles gebeurt naar jou wensen. Zeg me wat je verlangt en ik breng je naar de zevende hemel. Veel bespreekbaar en zelf voor veel te vinden. Discretie en safe penetratie. Leeftijd speelt geen rol voor mij. Zelf ben ik slanke man, 1,85m, goed voorzien, blauwe ogen en kort bruin haar. Mss tot gauw Sugar baby….  
Wtent 30 jaar Limburg - Hechtel
Classy, zomers, sexy,... 200 euro
Jongeman zoekt dame die zich in verschillende outfitjes wil tonen. Wat ik verwacht? Dat jij een leuke normale vrouw bent, wat verwacht jij van mij? :) Ik betaal u met plezier 200 euro als je mijn fantasie kan waarmaken :) Graag reactie met een duidelijke omschrijving, uit welke regio je komt en evt wanneer je kan afspreken. Ik verplaats me en kan ontvangen. Tot snel?  
Thom 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik betaal 200
Hey, Welke vrouw wilt zich laten domineren? Tegen werken tot je te moe bent en u dan laten doen. 200 voor 30 min. Graag een foto via mail indien interesse. Groetjes  
Niels 31 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Voor mij is zowel de gezellige babbel belangrijk alsook wat we tussen de lakens zullen beleven.
Ik ben op zoek naar een leuke studente of vrouw om een gezellige afspraakje mee te hebben. Ik heb dan wel een hoog libido maar ik ben niet iemand die zomaar met eender wie naar bed gaat dus ik probeer via deze weg iemand te vinden waar ik echt een klik mee heb, zowel op persoonlijkheidsvlak als seksueel vlak. Leeftijd is wat mij betreft onbelangrijk. Ik hou het graag heel discreet omwille van mijn persoonlijke leefomgeving vandaar dat ik niet zomaar foto’s van mijn gezicht zal delen. Als je interesse hebt en je aangesproken voelt kan je me een mailtje sturen met een foto van jezelf zodat ik al een eerste indruk van je kan waarnemen. Als dit positief is volgen er ook foto's van mij. Groetjes en wie weet tot snel x x  

Voor mij is zowel de gezellige babbel belangrijk alsook wat we tussen de lakens zullen beleven.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10