Zoeken naar zijn vrouw

Uw zoekactie voor zijn vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Fabian 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Sugar Mommy gezocht…
Hallo laten we eens de rollen omdraaien, ik ben opzoek naar een geile Sugar mommy die me kan ontvangen. Ik verwen je naar behoren, ik hou ervan om een vrouw te laten genieten te horen kreunen, voelen klaarkomen op mijn tong of pik. Alles gebeurt naar jou wensen. Zeg me wat je verlangt en ik breng je naar de zevende hemel. Veel bespreekbaar en zelf voor veel te vinden. Discretie en safe penetratie. Leeftijd speelt geen rol voor mij. Zelf ben ik slanke man, 1,85m, goed voorzien, blauwe ogen en kort bruin haar. Mss tot gauw Sugar baby….  
Wtent 30 jaar Limburg - Hechtel
Classy, zomers, sexy,... 200 euro
Jongeman zoekt dame die zich in verschillende outfitjes wil tonen. Wat ik verwacht? Dat jij een leuke normale vrouw bent, wat verwacht jij van mij? :) Ik betaal u met plezier 200 euro als je mijn fantasie kan waarmaken :) Graag reactie met een duidelijke omschrijving, uit welke regio je komt en evt wanneer je kan afspreken. Ik verplaats me en kan ontvangen. Tot snel?  
Thom 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik betaal 200
Hey, Welke vrouw wilt zich laten domineren? Tegen werken tot je te moe bent en u dan laten doen. 200 voor 30 min. Graag een foto via mail indien interesse. Groetjes  
Niels 31 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Voor mij is zowel de gezellige babbel belangrijk alsook wat we tussen de lakens zullen beleven.
Ik ben op zoek naar een leuke studente of vrouw om een gezellige afspraakje mee te hebben. Ik heb dan wel een hoog libido maar ik ben niet iemand die zomaar met eender wie naar bed gaat dus ik probeer via deze weg iemand te vinden waar ik echt een klik mee heb, zowel op persoonlijkheidsvlak als seksueel vlak. Leeftijd is wat mij betreft onbelangrijk. Ik hou het graag heel discreet omwille van mijn persoonlijke leefomgeving vandaar dat ik niet zomaar foto’s van mijn gezicht zal delen. Als je interesse hebt en je aangesproken voelt kan je me een mailtje sturen met een foto van jezelf zodat ik al een eerste indruk van je kan waarnemen. Als dit positief is volgen er ook foto's van mij. Groetjes en wie weet tot snel x x  

Voor mij is zowel de gezellige babbel belangrijk alsook wat we tussen de lakens zullen beleven.
Robin 29 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Ben jij 30+ ? Heb je geen problemen dat ik jonger ben ? stuur me dan gerust even een mail !
Je hoord het goed, ik ben op zoek naar een vrouw van min 30j. Het is al een lange tijd dat ik fantaseer om eens het bed te kunnen delen met een vrouw van toch wel 30+ . Ik verwacht niks extreem, alleen normale sensuele seks waar we beide van kunnen genieten in volledige privacy! Verder ben ik een lieve,slanke,verzorgde jongen. Dus lieverd, heb jij hier interesse in ? laat dan snel wat weten en wie weet liggen wij elkaar binnekort te verwennen! Iedere reactie met foto krijgt respons.;)  
Meneer 60 jaar Antwerpen - Antwerpen
Alleenstaand en onderdanig
Ben jij een alleenstaande vrouw die best wat steun en hulp kan gebruiken ? Ben jij van nature onderdanig en wil je dit tonen aan een dominant ? Wil je een veilige sfeer en bescherming rond jou ? Wil jij je goed voelen en genieten ? Indien ja,reageer dan en we praten verder... Leeftijd heeft geen belang,wel eerlijkheid !  
Frank 40 jaar Limburg - Tongeren
Amateur vrouw gezocht...
Ik droom ervan om eens klaar te komen op een vrouwengezicht. Ik heb dit nog nooit gedaan. Welke AMATEUR vrouw uit Limburg doet mijn droom uitkomen? X  
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben gewone vrouw geen prof en zoek voor zondag voormiddag een geile date cardate ofzo alleen serieuze reacties geen fakers en fotojagers!  
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben een gewone vrouw geen prof en zoek voor maandag in de voormiddag geile date,cardate ofzo alleen concrete voorstellen van respectfulle mannen. Geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
Latexshantie 54 jaar Brussel (gewest) - Etterbeek
Lekkere milf huisvrouw
Hey lieverd heb je zin in een lekkere MILF die lief sociaal is met tattoos en piercings die je wel wil uitdagen om lekker te genieten en me proberen te laten squirten durf jij dat aan ALLES MET CONDOOM hou van latex kom me uitdagen als je durft wacht op je discreet xxxx  

Lekkere milf huisvrouw
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10