Zoeken naar basis

Uw zoekactie voor basis leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

14 dagen
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Dame verwennen op maat
Hallo ben zeer verzorgde sportieve man die er enorm van houd om een dame oraal te verwennen. Zeer veel kan, jij vraagt en ik verwen. Intieme scheerbeurt, Massage van jou borsten, voetjes, jou hele lichaam, jou oraal likken waar je wil, ook verwenning met allerhande speeltjes, ik doe alles wat je wil met de bedoeling jou maximaal te laten genieten en ongeloofelijk te laten klaarkomen tot je niet meer kan of volledig bevredigd bent. Ook sm kan, heb ervaring, heb jij geen ervaring of gewoon nieuwschierig, geen enkel probleem. Welke dame wil eens echt verwend worden, 1 adres. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, jou genot is het enige dat telt. Respect hygiëne en discretie gegarandeerd, kan verplaatsen en ontvangen. Kan zeker ook op regelmatige basis. Ps heb je zelf suggesties? Laat maar weten hoor.  
14 dagen
Dimi 29 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
Leuke man zoekt dame of student voor leuke tijden te hebben
Hey ik ben een man van 29j. Ik ben 1m87, 84kg slank en ik heb bruin kort haar en blauwe ogen Ik zoek iemand die kan seksdaten, cardaten of die een fwb wilt worden. zonder verplichtingen. Als het klikt kan het op regelmatige basis. Hygiene en respect zijn belangrijk en discretie kan ook x  
14 dagen
Grey 46 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Fwb vriendin gezocht
Alleenstaande man van 45 jaar oud uit de omgeving van brugge is opzoek,naar een aangename gelijkgestelde vrouw,die zoals ik iemand zoek om plezier te beleven samen,zonder de poespas van een relatie met de nodige respect, waardering en vertrouwen voor elkaar. Liefst op regelmatige basis en iemand uit de omgeving van brugge en dichte omtrek. Ikzelf ben een normaal gebouwde man ,175 ,82 en blauwe ogen. Foto wordt na contact gemaild,om fotojagers en fakers uit te sluiten. Gráág iemand die ook normaal of slank gebouwd is en tussen de 28-52 jaar oud  
15 dagen
Arctic 48 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Genieten
Hallo,ik zoek een meisje/dame die graag wil verwend worden evt op regelmatige basis.ik ben 175/69 sportief geb,kan ontvangen,discretie verzekerd Hopelijk tot binnenkort (veel kan niets moet)  
15 dagen
Lover 57 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Fwb
Heel hygiënisch slanke man 1.78.72..intiem geschoren en niet roker singel vrij in doen en laten zoekt warme Dame die houd van knuffelen wat volume mag zeker dit alles met het nodige respect en discrietie..bij klik op vaste basis...  
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek verzorgde vrouw om uitgebreid klaar te likken
Hey, ik zoek een eerlijk verzorgde vrouw om liefst op regelmatige basis af te spreken. Ik hou van uitgebreid beffen, strelen, vingeren, … Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik ben 48 single eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Kan ontvangen en verplaatsen.hygiëne en discretie geboden. Veel kan niets moet!  

Zoek verzorgde vrouw om uitgebreid klaar te likken
16 dagen
Dimi 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke man zoekt dame of student voor leuke tijden te hebben
Hey ik ben een man van 29j. Ik ben 1m87, 84kg slank en ik heb bruin kort haar en blauwe ogen, heb 14cm. Ik zoek iemand die vanavond kan seksdaten, cardaten, FWB... kies maar zonder verplichtingen. Als het klikt kan het op regelmatige basis als je wilt. Hygiene en respect zijn belangrijk en discretie kan ook x  
Toyboy 49 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek dame voor regelmatig contact.(FWB)
Hallo ik ben een slanke sportieve single man van 49 jaar uit de regio Mechelen.Ik ben 1m78 groot,76kg,slank onbehaard lichaam,mooi geschapen en intiem geschoren.Ik zoek een leuke dame voor regelmatig contact(Friends With Benefits)Op regelmatige basis afspreken voor een lekkere sexdate,massage,sauna,...Kortom een date waar veel kan maar niets moet.Ik sta voor veel open maar ben niet op zoek naar extreme dingen.Hygiene,discretie en wederzijds respect vind ik belangrijk.Dames met ernstige interesse mogen steeds reageren.  

Zoek dame voor regelmatig contact.(FWB)
16 dagen
Gert 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Anale seksdate
Ik hou er enorm van Om vrouwen anaal te nemen en ben er zeer ervaren in. Langs deze weg zoek in een meisje of vrouw die ik eenmalig of op regelmatige basis anaal mag neuken. Kan me zowel verplaatsen als ontvangen. Wil je dit doen maar heb je geen ervaring om in je kontgaatje genomen te worden dan heb ik genoeg ervaring om je anale ontmaagding aangenaam te laten verlopen zodat dit voor herhaling vatbaar kan zijn. Indien interesse... stuur gerust een mail.  
Tom 44 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
oefenpersonen massage
Tijdens opleidingen van verschillende massage technieken zoek ik personen die graag gratis massage willen. Reeds ervaring met verschillende basis massages (ontspanning/hoofd/nek/drukpunten) alsook gerichte massages (migraine/hoofdpijn/rugpijn/menstruatie/...). Massages kunnen volgens eigen voorkeur (tafel/futon/gekleed/ongekleed/met olie) en kan verder besproken worden voor extra's Geen andere verwachtingen of verplichtingen. Liefst personen voor maandelijkse massage en met goede communicatie.  

oefenpersonen massage
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10