Zoeken naar ben

Uw zoekactie voor ben leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mike 34 jaar West-Vlaanderen - Ieper 0476065354
We zien wel .
Hallo, Ik ben een sociale,sportieve verzorgde man van 35.1m75 80kg bruine ogen bruin haar licht baardje kan natuurlijk geschoren worden. Ik zou graag een jongedame,huismama of wat oudere dame willen leren kennen om mee aftespreken en leuke zwoele momenten mee te beleven en meerdere malen mee aftespreken.alles gebeurt discreet en met alle respect .ik kan mij gemakkelijk verplaatsen. Interesse stuur gerust een mailtje of WhatsApp en we kunnen elkaar al wat leren kennen en ontdekken x  
Rud 59 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Hot date
Goede morgen ben bi gast 59j ik kan ontvangdn in deerlijk of ik verplaats iemand zin om samen lekpker te stoeien stuur maar graag reaktie met foto grts tot hoors  

Hot date
Woensdag 19/06 26 jaar Antwerpen - Zoersel
Bare met creampie deze woensdag
Hey droom je ervan om een creampie te ontvangen van een jonge geile heer. Ik ben sportief met een goede uithoudingsvermogen. Graah neem ik je mee tot in alle hoekjes van men kamer of uw kamer hebben gezeten! Geen enkel hoekje blijft ongedeerd. Verlang je naar zaad? Puur genot. Samen uitkijken naar die creampie! Ik kan deze woensdag middag ontvangen en ik kan ook verplaatsen. Veel kan en mag! Zelf ben ik 1m87 licht gespierd en goed voorzien, wie weet tot dan! Ben van sint antonius. P.s. Ik spuit hard en veel.  

Bare met creampie deze woensdag
Bert 53 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Glad kutje
Hey Ik ben Bert , ben jij het vrouwtje met een glad kutje , en heb je zin voor een lekkere 69 en heb je zin om mijn pik volledig op te eten dan zorg ik voor je nat glad kutje die ik volledig ga uitzuigen . Andere lekkere standjes vinden we wel zeker samen . Geen extreem , onderdanig mag zeker maar met respect voor elkaar . Mooie verzorgde man , netjes geschoren ,geil en met aangenaam humor . Ben jij die vrouw met geil met stijl dan hoor ik je graag . Afspreken discreet met respect . Vrouwtjes met gepast lingerie krijgen voorkeur . In de regio graag . Bert .  
Tom 29 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Mijn ultieme fantasie
Dag dames, al enkele jaren is mijn ultieme fantasie om eens een erotisch avontuur te hebben met een rijpere ervaren dame, hoe ouder hoe liever. Sta jij ervoor open om mijn fantasie werkelijkheid te laten worden? Je zal het je zeker niet beklagen. Ikzelf ben een alledaagse blanke man met bruin kort haar, 1m80 en +- 70kg. Hopelijk tot snel, groetjes tom  
Dimi 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vandaag Seksdate of cardate
Hey ben een man van 29j, 1m87 85kg blauwe ogen en kort bruin haar. Ik zoek alleen dames/meiden of studenten. Ik zoek seksdate,cardate of een fwb. Hygiene en discretie is belangrijk. hopelijk vind ik hier een leuke dame/meid  
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Man zoekt vrouw om te daten met een koppel.
Hallo, ik ben een man van 56 jaar uit Waregem en zoek een vrouw om te daten met een koppel. Ik ben 1m75, 86kg kort grijs haar, blauwe ogen, geen tattoos, geen piercings en niet-roker. Iemand interesse? Alles eerlijk, discreet en in wederzijds respect. Stuur gerust een mailtje met enkele woordjes uitleg en hopelijk tot snel. Groetjes!  
Steve 49 jaar Oost-Vlaanderen - Zwalm
GRANNY
Hallo, Ik ben slanke sportieve eind veertiger met niveau en wens graag een stijlvolle dame te neuken met ruim wat lentes meer dan mij. Mijn voorkeur gaat naar een slanke tot maatje meer zestiger-zeventiger dame met glad poesje. Ik wil jouw mature stem horen kreunen en u lekker horen klaarkomen..... U kan rekenen op niveau, netheid en discretie.  

GRANNY
Jeroen 31 jaar Limburg - HASSELT
Geile milf gezocht?!
Hallo, Ik ben Jeroen 31 uit hasselt, atletisch gebouwd en 1m80. Ik zoek een leuke meid tussen de 20 en 45 jaar voor spannende dates. Dus welke dame het ziet zitten om lekker hard genomen te worden stuur mij een mailtje om verder kennis te maken. Grtjs Jeroen Alleen serieuze reacties!!  

Geile milf gezocht?!
Ikke 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Friends With Benefits.
Ben man verzorgd type en ik zoek een vrouw voor fwb wandelen, terrasje,koffietje,ergens gaan eten Uw leeftijd maakt niet zoveel uit,ook een massageke en een potje sex moet kunnun, uiterlijk maakt niet zoveel uit en 60+ mag ook reageren.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10