Zoeken naar een roker

Uw zoekactie voor een roker leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
Diego 60 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
Een speld in een hooiberg.
Misschien niet het juiste forum voor mijn zoekertje, maar wie niet waagt niet wint. Ben op zoek naar een vaste relatie. Wie ben ik: welstellende, niet onknappe man (gepensioneerd) uit de betere kringen. Man die zijn wereld kent met normen en waarden, mee met zijn tijd. Verzorgd, empatisch, romanticus met een goede dosis humor. Goede luiseraar, respect- begripvol. Niet roker, niet drinker, geen drugs. Passie: oldtimers, reizen, sporten, tuinieren... geen kids meer ten laste. Geloof je nog in de liefde, ben je een verzorgde, sociale, europese, slanke, liefdevolle vrouw 50/60j die er nog wil voor gaan, dan hoop ik dat je me eens contacteert. Groetjes.  
Leasure 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuke meid waarvoor ik mag masturberen en klaarkomen op buik/borsten/lichaam
Ik ben op zoek naar een leuke meid of dame (eventueel die ik mag beffen en) waarvoor ik mag masturberen en klaarkomen over haar buik, borsten of lichaam. Kan ontvangen of verplaatsen. Ben 42, intiem geschoren. Niet roker. Sportief. Slank. 1m72, 72kg. Deftig voorkomen.  

Leuke meid waarvoor ik mag masturberen en klaarkomen op buik/borsten/lichaam
12 dagen
Vrijgezel 61 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Dame 50+
Vrijgezel, wens kennis te maken met Dame 50+ zonder zorgen voor vriendschapsrelatie en meer, ben niet-roker, 1m86, 90 kg, geen bierbuik, graag deftig niveau aub.  
12 dagen
Gabriël 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, zachtaardige, viriele (hetero)man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Niet roker, groot en slank, gestereliseerd. Hou van een lang voorspel, knuffelen, zoenen, strelen, massage en van goede seks zonder remmingen, geen extremiteiten. Aangezien mijn vrouw aseksueel is heeft zij nooit zin in de daad. Dit is al jaren zo, ik wil daar verandering in brengen. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben niet veeleisend maar ik val niet op volslank. Respect, begrip, hygiëne en veilig vrijen zijn een must. Ik ben geen hoereloper, hoop langs deze weg een vaste vriendin te vinden.  
Maxim 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spannend contact
Ik ben op zoek naar een extra spannende en ondeugende date, hopelijk met een klik voor leuk no strings attached regelmatig contact. Een hele leuke sexvriendin dus waar heel veel kan en niks moet. Leeftijd minder van belang, wel fysieke aantrekkingskracht. Gewoon genieten van elkaar en van de ander te zien genieten in een openminded setting. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige, passionele sex vol vonken, voorspel en afwisseling tot gevolg. Ik ben een intelligente man met deftig voorkomen, single, slank, 188cm, bruin haar, groene ogen, niet roker, intiem geschoren, en heel groot en dik geschapen (22x6cm). Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor, liefst met foto. Wie weet tot snel... -X-  

Spannend contact
12 dagen
student black 28 jaar Oost-Vlaanderen - Haaltert
Welke vrouw mag ik verwennen ?
Hallo dames, Ik zoek een leuke dame tussen 20jaar en 42jaar. Je wilt af en toe eens genieten van een een spannende avond of middag. Geen vaste afspraken, enkel in overleg wanneer je kan en wilt. Iemand die graag lingerie draagt, niet roker, je kan ook ontvangen, discreet. Ik heb een wagen dus kan wel af en toe snel weg. Stuur je mail met info van jezelf alsook een foto. Wie weet tot later  
12 dagen
Jo.d.v 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zin om te beffen
Ik hou dus enorm veel van beffen en vingeren hoe langer hoe liever. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt om haar poesje heerlijk te laten klaar beffen met orgasme. Kom gerust eens langs of ik bij U. Ben zeer verzorgde man 1.80m 72kg xl geen roker.  
12 dagen
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een vrouw of meisje die discrete soft date of een massage zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man van 56 jaar. Is er een vrouw of een meisje die eens discreet wil afspreken voor een soft date of een deugddoende massage? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
13 dagen
Dave 49 jaar Limburg - Beringen
Voel jij je aangesproken,.....?
jij? Ben jij het belgische weer ook kotsbeu? Wie voelt zich geroepen om op bezoek te komen, voor af en toe 1 week in de Costa Blanca? Je bent en sportieve vrouw die een wandelingetje wel zie zitten. En je kan genieten van een goed glas, of een lekker gerecht. Dan gaan we misschien wel een leuke week tegemoet. Ik ben een slanke sportieve man van 49j, niet roker en op zoek naar jou. Stel jezelf even voor, en wie weet tot binnenkort in de Costa Blanca Groetjes Dave  
13 dagen
Tom 46 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Vaste FWB voor leuke momenten gezocht
Hallo dames , Ik ,Tom , zoek een leuk spontane dame waar veel mee kan ,maar niets moet . Ik , 1m77 , 74kg , normale sportieve lichaamsbouw , hetero , niet roker , geniet van een drankje in het juiste gezelschap, eerder spontaan dan leven met een volle agenda . Niet opzoek naar O.N.S.,louter opzoek naar vaste sensuele slutty FWB/ sex partner om te genieten en experimenteren ( seksueel ) met elkaar , alles wat we beiden leuk vinden . Jij , sensuele uitstraling met sexy mind , lingerie & juwelen ,erotische speeltjes , sliploos & heels . Soft BDDM experimenteren. Wie zich hier in kan vinden hoor ik graag . Discretie verzekerd en foto’s en Tele Gram nadien Grtn en tot hoors  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10