Zoeken naar ne

Uw zoekactie voor ne leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Peter 52 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
gebonden man op zoek naar soulmate
Hoi , zit jij ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail , en misschien vinden wij elkaar ?  

gebonden man op zoek naar soulmate
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
Robert 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vrouwelijke Studente die Ontspanning Zoekt
Ervaren en zachthandige man geeft een gratis intieme body massage aan een vrouwelijke studente die graag eens wil ontspannen tijdens het drukke studeren. Discretie en hygiëne. Stuur een bericht met je beschikbaarheid als je interesse hebt.  
Borsten Lover 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek een "Rubens" Dame
Ik zoek een wat vollere dame met ronde vormen die graag eens zou intiem gemasseerd en gelikt worden. Respect en hygiëne gevraagd en geboden  
Borsten Lover 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ben jij een Volle Dame die wil verwend worden?
Ik zoek een volle dame met ronde vormen die kan ontvangen en graag eens zou intiem gemasseerd en verwend willen worden met respect. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden  
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
Filip 48 jaar Antwerpen - Aartselaar
Dominant vs onderdanig
Zoals de titel vermeld zoek ik een onderdanige VROUW om op regelmatige basis af te spreken. Ik zelf ben 48 jaar 172 normaal postuur, kaal. Kan ontvangen en verplaatsen. Hygiëne en discretie gegarandeerd! Voor we afspreken eerst video bellen via WhatsApp om fakende mannen tegen te gaan. Die hebben eigenlijk hun eigen kanaal om elkaar voor de gek te houden maar kunnen het niet laten om de hetero's lastig te vallen. Dus ben je een ECHTE vrouw neem gerust contact op. Leeftijd en afstand is onbelangrijk.  
Kevin 45 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Gezellig samen zijn
Dag dames, ik ben een respectvolle, rustige en gelukkige 45-jarige single man. Het enige wat in mijn leven ontbreekt is intimiteit. Ik ben dus op zoek naar iemand waarmee ik op regelmatige basis kan afspreken. Ik hou er enorm van om een dame te plezieren en vind het belangrijk dat we de tijd nemen voor elkaar: een lang en uitgebreid voorspel waar we zorgen dat beide partijen heerlijk verwend worden. Indien het klikt zou het leuk zijn dat we ook samen uitstapjes doen (weekendje weg, welness, citytrip,...)maar indien dit geen optie is dan is dat ook geen probleem. Ik kan mij verplaatsen of bij mij thuis ontvangen of op hotel. Indien ik je interesse gewekt heb hoor ik graag van je terug. Je vind bij mij discretie, respect, hygiëne,... Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontmoeten!  

Gezellig samen zijn
Speld 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Klassedame (30+) voor duurzame erotische verhouding
Gegroet. Ik stel mezelf even kort voor. Ik ben een jeugdige sportieveling (1m81/67kg) die al een poosje hunkert naar een passionele erotische relatie met een stijlvolle dame (30+). Kernwoorden: wederzijds respect en vertrouwen, emotionele klik, (ont)spanning. Ben jij een verzorgde klassedame en fantaseer je af en toe over een potente, charmante jongeheer die jou intens fysiek genot bezorgt en jou jouw hoogtepuntjes gunt? Word je graag diep en lang verwend op jouw ritme en volgens jouw wensen? Aarzel dan niet om een berichtje te sturen. Wie weet pas ik in jouw plaatje. Tussen de lakens ben ik een gever die de spanning weet op te bouwen en het spel van zacht en ruw écht onder de knie heeft. Ik ben spontaan in de omgang - niet te braaf, niet macho - ga steeds goed gekleed de deur uit en ben erg gesteld op hygiëne. Ik zoek iemand waarmee ik een vertrouwensband kan opbouwen en die wekelijks, tweewekelijks of maandelijks kan afspreken...  
witte 54 jaar Vlaams-Brabant - Merchtem
milfje of oudere dame gezocht van 50j tot.......
Hallo langs deze weg zoek een dame voor stiekeme dates. Ik hou van voorspel en gewone sex maar sta open voor nieuwe dingen. Ouderdom en uiterlijk speelt geen rol wel eerlijkheid, hygiëne en privacy. Zelf ben ik gehuwde man van 54j. Liefst Londerzeel,Buggenhout, Merchtem, Opwijk , Puurs enz  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10