Zoeken naar gewoon alles zonder

Uw zoekactie voor gewoon alles zonder leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

vdv 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
fwb
Op een zoektocht naar een vaste fwb met het nodige respect en vertrouwen voor elkaar en in elkaar. Iemand die open staat voor passie, iets meer kink gericht of gewoon samen nieuwe dingen ontdekken. Belangrijk blijft dat we beiden kunnen genieten en er ons goed bij voelen, eens weg te zijn van de dagelijkse sleur. Graag iemand die wat ruimte heeft in de agenda om daar tijd voor vrij te maken. Leeftijd of een maatje meer, is van weinig belang zolang het leuk en gezellig is. Zelf ben ik een verzorgde single man van 33 kan gemakkelijk ontvangen of verplaatsen in de ruime regio Brugge. Spreekt u dit aan of is uw nieuwsgierigheid geprikkeld stuur dan gerust een berichtje.  
failip 57 jaar Antwerpen - Antwerpen
gewoon beetje mailen
Hallo, mijn naam is Filip, ben een 57er uit Antwerpen en op zoek naar een fantasierijke vrouw die graag haar ervaringen, wensen en fantasiekes wenst uit te wisselen met mij... Volgens mij moeten er toch vrouwen zijn die daar, net als ik, plezier in kunnen vinden. Over van en ik wacht vol ongeduld en spanning Dames...Interesse ? Aarzel niet en laat me aub iets weten dan. Alvast bedankt !  
RaarMaarWaar 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik wil mijn vriend uitlenen/delen.. Misschien iets voor u??
Hoi, ik ben Sandra, de vrouwelijke helft van een gewoon, alledaags koppel en wil via deze weg mijn vriend, Chris, lenen aan/delen met andere vrouwen (vanwege zijn hoge sexdrive). Hij is een charmante kerel doch op sexgebied n tikkeltje dominant/bulltype, zeer slank, m79, tattoo en groot/stevig geschapen; een gedreven/bedreven beffer/potente neuker. Afspreken mag bij ons thuis, bij jou, op kamer. Dus, ben jij een geile vrouw met zin in ongeremde sex, enkel de lust niet de last, dan zal mijn vriend jou graag plezieren! NO FAKE!!  
Peter DW 53 jaar Antwerpen - Mortsel
geile oma
Is er hier een oudere vrouw te vinden van wie ik de minnaar mag worden ? Gewoon van elkaar genieten zonder verplichtingen.... wat vinden we beiden leuk ? Laat me alvast jouw wensen of fantasieën weten.  
Steven 38 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
Cardate gezocht
Ik ben een man van 38. Ik ben lief en zelf wat verlegen. Ik zou graag met een meisje of dame afspreken dat zelf wat verlegen is en niet goed durft voor een cardate. Of meisjes of dames die twijfelen aan zichzelf. Daar ik zelf wat twijfel en verlegen ben, kan ik de juiste persoon op de juiste plaats zijn. We kunnen gewoon wat babbelen of meer. Figuur of afkomst maakt voor mij niet uit. Iedereen heeft zijn behoeftes xx  
Kogelvisje 47 jaar Antwerpen - Westerlo
Hallokes allemaal
Goedendag, Ik ben op zoek naar een lieve vrouw die net als ik aandacht te kort heb in mijn relatie. Één vrouw die zin heeft om te chatten en mss later eens af te spreken Ik ben een zachte lieve man van 47,iets zwaarder gebouwd maar das gewoon meer zachtheid :) Leeftijd of afkomst is totaal onbelangrijk :) Met vragen stuur je maar he Wachtend op een antwoord Groetjes  
Mulatto 37 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Amandsberg
BBW, Thick, volslank, gewoon liefhebber vn pure robuuste vrouwen.
37j sportieve man 1m84 groot zeer mooie gezichtje uit regio Sint-Amandsberg opzoek naar een echte vrouw volslanke bbw's vrouwen hebben voorrang. Ik zoek iemand uit regio Gent voor een FWB relatie. Mocht er iemand geïnteresseerd zijn wil gerust deftige foto's sturen. Mvg, mulatto  
Fotograaf 54 jaar Antwerpen - Geel
Shoots
Beste dames,ik heb er dit jaar reeds een paar mooie shoots erop zitten, en ben steeds op zoek naar dames die eens een fotoshoot willen doen. Kan gewoon bij u thuis, bij mij of buitenshoot. Hoeft zeker niet naakt te zijn, sta open voor alles. Als je iets in gedachte hebt dat je wil uitwerken, dan hoor ik het graag. Heb je vragen mag je mij zonder verplichtingen contacteren. Foto’s krijg je natuurlijk. Ik ben eerlijk en zeer discreet. Mvg H.  
Fwb 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Afspraakje
Hallo welke dame uit de wijde omgeving is opzoek naar een leuke man? Ik ben 34jaar ongeveer 85kg en één meter 78 groot. Ik verwen je van kop tot teen op voorwaarde dat je mijn aanwijzingen volgt. Ik doe zeker geen extreme zaken, ik heb gewoon graag de touwtjes in handen. Ik begeleid je vooral. Als je dit ziet zitten stuur mij dan een bericht om verder af te spreken  

Afspraakje
Zin in jou! 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Verlang je net als ik naar die passionele momenten en de intense seks?
Dan wil je misschien mijn fwb worden. Ik ben een sociale en ondernemende man. Een open boek. Niet soft maar ook niet macho. Ik ben verzorgd. Ik wil met jou ongeremde en fijne momenten beleven. Van samen genieten van een koffie, een gezellig etentje tot stomende avonturen. Ik geef je al mee dat ik heel graag en lang kus. Gewoon genieten en onszelf zijn. Herken je jezelf hierin? Ik kijk uit naar je berichtje zodat we mekaar kunnen leren kennen. Ik bezorg je dan ook wat foto’s.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10