Zoeken naar heel de nacht

Uw zoekactie voor heel de nacht leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pol 58 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Wa ouder
Verzorgde heer..heel hygiënisch ´niet roker knuffelaar ´´discreet en respect vol´´zoekt leuke Dame matuur met erotische dromen ´´soft of wat meer bij klik..ontvangen verplaatsen  
Dave 49 jaar Limburg - Beringen
Top Discretie
Top discretie is heel belangrijk voor mij en jou. Daarom kunnen we ons niet op andere sites zetten zoals tinder,....Herken jij het ook? Je wil je relatie niet opgeven om diverse redenen, maar meer aandacht krijgen van een iemand anders zou je goed doen. Af en toe afspreken om elkaar op te laden, of zeg ik beter ,, ontladen,, ;), een babbel, knuffel, zoen, streling,.... Zie jij het ook zo, dan hoor ik graag wat van jou.Top Discretie gegarandeerd! Ben een slanke sportieve man,.... Groetjes Dave  
Heel gewoon 46 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Zoek discrete dame.
Hoi, ben 46j man in sexloze relatie. Ik verlang naar een beetje intimiteit. Ben jij tussen 55 en 73j,met nog af en toe eens goesting? Stuur me gerust. Ben geen adonis maar heel respectvol. Je hoeft geen "vamp" te zijn. Je mag liefst volslank zijn. Discretie gevraagd en geboden.  
Ward 58 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Vrouwen met zware boezem
Ben op Zoek naar vrouwen met een zware boezem , mogen ook afhangen , die ik mag betasten, masseren , kussen enz ..niets meer ..ben heel vriendelijk en verzorgd , leeftijd geen belang , enkel overdag , ook vrouwen met een beperking ..ik hou me aan de gemaakte afspraken ..ben gewoon zot van borsten ..  
Peter 53 jaar Antwerpen - Mechelen
auditie rollenspel
Wie wil volgend scenario verder uitwerken : Jij doet auditie . Ik zit gekleed en stel je vragen vraag waar je ervaring mee hebt, waarvoor je openstaat, of je iets wilt tonen, speeltje proberen, ... Ik ben heel galant, indien je iets niet wilt , ga ik over naar de volgende vraag. Vragen worden steeds intiemer,. Je hebt steeds de volledige controle over het verhaal, steeds weer vraag ik je iets , jij beslist waar je wel of niet op ingaat. Embarrassed nude female thema, ik zit rustig gekleed , jij staat voor me en geeft je beetje bij beetje bloot. Gaat me om het mentale, de spanning van de ontmoeting met een vreemde,... Ik zoek geen sexdate. Als je denkt, mmm tja misschien is dat wel iets. Dan hoor ik je graag en kijken we of we samen tot een uitvoerbaar scenario kunnen komen. Groetjes Peter  
Wim 27 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Mature dame 50+ met voorkeur voor jonger…
Hallo dames, ik ben een 28 jarige sportieve jongeman die na lang aarzelen toch eens een advertentie zet hier. Daar ik een duidelijke voorkeur heb voor vrouwen die een pak ouder zijn dan mezelf en dit in 'real life' toch niet zo simpel aan de vrouw te brengen is, waag ik hier m'n kans eens. Naar verluid zijn er heel wat vrouwen die wel eens een ‘groen blaadje’ lusten, hopelijk ook op deze site. Wat heb ik te bieden? Eerlijkheid, tederheid, humor, respect en aandacht voor het vrouwelijk geslacht,... Denk je dat deze advertentie wel iets voor jou is en wens je meer persoonlijke informatie over mij? Aarzel niet en laat van je horen ;-)! Tot binnenkort! Liefs, Wim.  
Dave 49 jaar Limburg - Beringen
Top Discretie
Top discretie is heel belangrijk voor mij en jou. Daarom kunnen we ons niet op andere sites zetten zoals tinder,....Herken jij het ook? Je wil je relatie niet opgeven om diverse redenen, maar meer aandacht krijgen van een iemand anders zou je goed doen. Af en toe afspreken om elkaar op te laden, of zeg ik beter ,, ontladen,, ;), een babbel, knuffel, zoen, streling,.... Zie jij het ook zo, dan hoor ik graag wat van jou.Top Discretie gegarandeerd! Ben een slanke sportieve man,.... Groetjes Dave  
Luca 36 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
Onervaren of verlegen gezocht
Hey, Ben je nog maagd of heel onervaren. Of ben je gewoon verlegen en durf je niet de stap zetten om iemand te verleiden? Wil je op ongedwongen en zonder verplichtingen gewoon is genieten? Maak de sprong en wie weet spreken we af en genieten we snel van elkaar. Ik doe er alles aan om jezelf op je gemak te doen voelen. Je uiterlijk, gewicht of leeftijd is minder van belang, eerder je wil om jezelf los te gooien. Ik ben zelf 35 jaar, 1m77, 75 kg, sportief gebouwd en mag gezien worden. Stuur gerust ook een (onherkenbare) foto mee en vertel me uitgebreid over jezelf, je wensen en je verlangens.  
Kijker 49 jaar Limburg - As
Ervaren man met warme, zachte stem in jouw oor.
Dag warme vrouw, laat me je slaapkamer binnenkomen via de telefoon. Met mijn warme zachte stem neem ik je mee in een fantasie, net alsof ik echt bij je ben. Geen haastwerk, wel complete lust. Vertel me je fantasie en ik maak ze waar.Ik ben hier heel ervaren in. Je zal zalig dromen achteraf. Ook voor verlegen vrouwen die de stap naar een erotische date niet durven zetten. En voor koppels die altijd al een fantasie gehad hebben over een extra man die de vrouw verwent maar nooit de stap durven zetten. Tot snel! P.S. IRL afspreken ook mogelijk.  
Zin in jou! 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Verlang je net als ik naar die passionele momenten en de intense seks?
Dan wil je misschien mijn fwb worden. Ik ben een sociale en ondernemende man. Een open boek. Niet soft maar ook niet macho. Ik ben verzorgd. Ik wil met jou ongeremde en fijne momenten beleven. Van samen genieten van een koffie, een gezellig etentje tot stomende avonturen. Ik geef je al mee dat ik heel graag en lang kus. Gewoon genieten en onszelf zijn. Herken je jezelf hierin? Ik kijk uit naar je berichtje zodat we mekaar kunnen leren kennen. Ik bezorg je dan ook wat foto’s.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10