Zoeken naar je genieten

Uw zoekactie voor je genieten leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geert 53 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Fwb
ik ben een verzorgde man in een seksloze relatie en daarom op zoek naar een maatje om elkaar af en toe te ontmoeten als friend with benefits. Elkaar verwennen en heerlijk genieten van elkaar met respect maar zonder de verdere verplichtingen. Wie is er ook op zoek naar iets gelijkaardigs?  
Matt 38 jaar Limburg - Peer
FWB
38 jarige, eerlijke, romantische, atletische gebouwde, verzorgde man met een hoog libido. Ik zoek een leuke vrouw voor fwb. Iemand om samen op alle vlakken lekker mee en van te genieten. Wederzijds respect en discretie is zeker van toepassing. Ben jij die leuke vrouw met dezelfde interesse en gedachte stuur dan een berichtje ;)  

FWB
Elias 44 jaar Antwerpen - Mechelen
Samen genieten
Hallo, Ik heb geen enkele behoefte aan oppervlakkigheid. Ik zoek een vrouw die weet wat ze wil en dat kan communiceren. Ik zoek een vrouw die mij laat doen wat zij wil. Jij hebt de controle; ik doe wat jij vraagt. Ik ben onderdanig, geduldig, volhardend. Ik heb magische vingers en een volleerde tong. Waar jij van wil genieten, doe ik. Ik ben een normale, rustige, lieve man. Ik zie er goed uit, kan een conversatie voeren die langer dan 10 minuten duurt, en ik ben respectvol en 100% durver. Ik rook niet, ben 1m74, normaal gebouwd. Fotos op eenvoudige aanvraag bij interesse  
Jean 47 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Eenzaam in mijn huwelijk
Ik ben Jean, een ambitieuze man met een goed gevoel voor humor. Ik heb een drukke job, maar in mijn vrije tijd probeer ik een maximum te genieten. Ik heb 2 toffe kinderen. Spijtig genoeg ben ik niet gelukkig in mijn huwelijk. Van liefde en passie is er al lang geen sprake meer, in tegendeel enkel ruzie, verwijten of beeld zonder klank. Misschien is dit niet het juiste kanaal, maar ik zou graag een vrouw met een positieve levensfilosofie ontmoeten met de nodige humor en charme. Uiterlijk is niet belangrijk. Eerst wat mailen of telefoneren met elkaar. En bij een toffe klik, kunnen we elkaar ontmoeten. Hopelijk tot binnenkort. Groetjes.  
koppok 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Happy single en zin in een gezellige, vurige connectie
Hey! Ik ben op zoek naar iemand om op regelmatige basis mee te stoeien. Samen lol trappen, babbelen, wat speels plagen.. En iets opbouwen tussen de lakens, ontdekken hoe elkaar helemaal gek te kunnen maken en tot het einde van de regenboog brengen :) Ik ben niet into extreme dingen. Gewoon passievol genieten, lichamen samen laten smelten. Geniet enorm van massages uitwisselen. Wel één kink.. ik hou ervan om mijn bedpartner te laten squirten ;) Maar laat ons vooral beginnen bij een fijn gesprek. Als je interesse hebt, laat gerust iets weten, met een foto ook graag x  

Happy single en zin in een gezellige, vurige connectie
Zin in jou! 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Verlang je net als ik naar die passionele momenten en de intense seks?
Dan wil je misschien mijn fwb worden. Ik ben een sociale en ondernemende man. Een open boek. Niet soft maar ook niet macho. Ik ben verzorgd. Ik wil met jou ongeremde en fijne momenten beleven. Van samen genieten van een koffie, een gezellig etentje tot stomende avonturen. Ik geef je al mee dat ik heel graag en lang kus. Gewoon genieten en onszelf zijn. Herken je jezelf hierin? Ik kijk uit naar je berichtje zodat we mekaar kunnen leren kennen. Ik bezorg je dan ook wat foto’s.  
SWEET 48 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Knappe vrijgezel zoekt leuke dame voor (ont)spannende afspraakjes
Op zoek naar een deftige madam die net als ik nood heeft om op regelmatige basis af te spreken om te ontspannen en te genieten van wederzijdse verwenning... Ben je vrijgezel of in een relatie die je geen voldoening schenkt op intiem vlak en zoek je ook een vast maatje, laat dan gerust iets weten en we maken even beter kennis. Zelf ben ik vrijgezel, netjes en discreet en dat verlang ik ook van jou... Regio West- en Oost Vlaanderen  
Saunaganger 50 jaar Antwerpen - Herentals
Saunamaatje
Wie wil me zaterdag 1 juni vergezellen in de sauna. Ik kijk uit naar openminded dame voor een respectvolle gezellige dagje samen genieten van een fijne babbel, de opgietsessies, een glaasje wijn, een etentje, enz. Na de sauna ieder weer zijn eigen weg naar huis. Bij interesse, mail me vrijblijvend ter nadere kennismaking. Groetjes!  

Saunamaatje
eddy 64 jaar Vlaams-Brabant - Lennik
Samen Genieten
Welke dame of jonge dame wil deze namiddag langs komen voor een paar uurtjes puur plezier met alles erop en eraan. Heel discreet en met respect horen ,zien en zwijgen. Heb nog supergoeie uithouding met zalige hoogtepunten. Wil je een vluggertje onder middagpauze ook welkom. Kom maar langs in alle discretie  
Nice2u 57 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Geil maatje meer...
Ik hou van een maatje meer en kijk uit naar een vrouw die blij is met haar lijf. Die zich sexy voelt en ook gedraagt. Die zich met overgave kan laten gaan, terwijl haar lijf gekoesterd wordt. Wanneer begerige handen zich een weg banen aan haar lichaam. Haar borsten vastgrijpt, en innig en opgewonden haar tepels likt en zuigt. Een vrouw die, liggend op haar rug, zachtjes haar benen spreiden gaat. Wijd. Nog wijder. Om mij daar te ontvangen. Die haar yoni wil laten masseren. Traag, diep, intens. Haar g-plekje. Squirtend klaarkomt, en meteen klaar is voor een volgend hoogtepunt. Een vrouw die dat met al haar zijn intens kan beleven. Gelikt worden, gestreeld worden. Me in zich wil voelen, opbouwend, speels. Een dame die laat horen dat ze ligt te genieten. Je bent occasioneel vrij overdag, je bent uit de regio. Je bent verzorgd en vooral discreet. In een relatie of ook niet. Je libido is hoog. Geen eenmalig contact, maar met enige regelmaat.Ben niet van Tienen, dient als indicatie.  

Geil maatje meer...
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10