Zoeken naar jou vrouw

Uw zoekactie voor jou vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jef 22 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Jonge heer zoekt milf
Dag dames, Ik ben Jef 22 jaar, sportief gebouwt, slank, en 190cm en goed gechapen (20cm). Ik ben opzoek naar een echte milf die mij fantasie eens kan laten uitkomen. Ik heb altijd al eens met een dame van 40+ naar bed gegaan. Ik hou van masseren en van het verwennen van de vrouw. Alles gebeurt discreet en met respect. Wilt u mijn droom laten uitkomen en samen genieten. Stuur mij een berichtje en ik stuur je asap terug. Tot snel!  
Stef 54 jaar Antwerpen - Kapellen
Bestaat het hier?
Waarschijnlijk zoek ik op een verkeerd platform! Zou het hier te vinden zijn? Een lieve doch gebonden vrouw die ook op zoek is naar af en toe een afspraakje zonder gevaar voor de thuissituatie! Betrouwbaar, discreet en met respect.  
Johan 54 jaar Limburg - Eksel
LAT
Hallo, wellicht is dit niet de juiste plaats om een leuke vrouw te ontmoeten die ook openstaat voor een LAT relatie, maar ik probeer het gewoon... Ik ben een normale man, verzorgd, normaal postuur 1m85 groot, niet roker en verder zeker niet perfect. Ik zoek min of meer hetzelfde in een vrouw... verzorgd uiterlijk, normaal figuurtje, niet rookster, af en toe eens kunnen lachen met een flauwe mop en verder is wat imperfectie helemaal niet erg... 't gaat er immers om om je goed te voelen bij elkaar en te kunnen genieten van elkaar. Mocht er een leuke vrouw dit lezen en ook zo zien, dan zie ik je reactie graag tegemoet. Grts Johan  
Thomas 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Breek-je-week-je?
Hey jij daar, zorgt deze woensdag ook voor breek-je-week-je gevoel en afleidende gedachten? Voel je eigenlijk ook het verlangen naar wat (ont)spanning? Ben je een leuke vrouw die openstaat voor een online kennismaking met een niet onknappe, respectvolle veertiger? Hou je van een man die jouw genot en jouw verlangens voorop stelt? Stuur dan zeker een berichtje en laat ons kennismaken. Jouw uitstraling en positiviteit vind ik belangrijk. Ikzelf ben hoger opgeleid, groot van gestalte, normaal gebouwd. Een foto kan zeker na eerste kennismaking (op deze site ben ik voorzichtig wegens veel fakers) Stuur gerust een berichtje en dan zien we wel waartoe het kan leiden. Oh ja, respect, vertrouwen en discretie vind ik heel belangrijk. Jij ook? Zachte xxx van mij al, Thomas Ik ben nu al benieuwd trouwens ;)  
Patrick 31 jaar Antwerpen - Mechelen
Friends with Benefits
Ben jij die leuke vrouw die op zoek is naar een toffe man die rekening houdt met jou noden en verlangens? Ik ben een discrete verzorgde man die mijn tijd wil nemen om jou eens lekker te verwennen.Een diepe intense massage met aandacht voor jou intieme plekjes? Misschien wil je daarna wel meer of meerdere keren? Ik ben een casual geklede, niet rokende man,1m80,72kg. Laten we samen er een mooie zomer van maken..  
L<3 39 jaar Antwerpen - Mol
Second love met niveau
Hallo, Langs deze weg ga ik opzoek naar fijne en warme momenten welke ik graag deel met een gebonden vrouw. Ben jij ook opzoek naar spanning en wil jij fijne momenten beleven tussen de lakens? Belangrijk bij mijn zoektocht naar een gebonden fwb zijn: discretie, respect, verzorgd zijn en verlangen. Ben jij na het lezen benieuwd naar wie er achter deze advertentie zit dan kan ik je alvast meegeven dat ik 43j ben, gehuwd, sportief, 1.80m, goed uitziend, gevoelig en passioneel. Bij interesse lees ik graag jouw berichtje om verder af te spreken -xx-  
Mario 46 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Welke vrouw herkent dit
Je hebt een drukke relatie. En om wat voor reden dan ook is de spanning eruit. Sex is er amper. En als er eens sex is dan is het Max een kwartier. Maar jij wilt meer. Je wilt uren geile sex. Spanning. Orgasmes je wilt terug dat stukje vuur in je leven. Je wilt in bed terug dat vleugje geilheid terug. Welke vrouw herkent dit. En mist het zoals ik dit. Reageer dan. En wie weet kunnen we als het klikt samen van elkaar genieten zonder dat iemand dit te weten komt. En erna gaan we beide voldaan na huis en kijken we uit naar onze volgende ontmoeting. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Single of getrouwd mag reageren. Wie durft te reageren. Wie wilt er voor de buitenwereld een nette vrouw vrouw zijn en stiekem regelmatig gewoon geil genieten. Alle remmen los in bed. Wie is serieus en geen fake.  
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een secret date…
Ik kijk uit naar een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
Jan 67 jaar Noord-Holland - Haarlem
Ben oudere man op zoek naar vriendschap en seks
Ik zoek een oudere vrouw slank/mollig Om regelmatig mee te neuken. Ook likken van uw incontinente kut vindt ik geil om te doen. Gaat hier om gezelligheid en geilheid. Ik verwen u graag en lekker. Ben ongebonden en zie er goed uit voor mijn leeftijd 67 jaar. Zoek omg. Haarlem NH. Zijn hier nog geile dames op leeftijd. Discretie gebonden en gevraagd.  
Johan 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw wilt eens een gangbang
Ik zoek al en tijdje en pff wat heb ik de afgelopen maanden veel fakers en veel gestoorden mee gemaakt. Maar vandaag is me verjaardag en wie weet brengt dat geluk. Welke vrouw wilt al heel lang eens een gangbang mee maken maar om de ene of andere reden durfde je dat nooit. Ik begrijp dat goed want je weet nooit als vrouw waar je terecht komt en met wat voor mannen je te maken krijgt. Ik regel alles voor je Ik regel een locatie. Na een real kennismakingsgesprek zet ik een adv en kiezen we daaruit samen de mannen uit. En tijdens de gangbang sta ik in voor je veiligheid. Zodat jij zorgeloos kan genieten. Welke vrouw ziet dit zitten. Reageer dan. Single of getrouwd maakt niet uit. Ook als je dit stiekem wilt doen is je geheim veilig bij me. Want vaak kan iets stiekems veel spannender zijn. Ook ik ben geen single dus ben heel discreet. Wie is real en wie durft de stap te zetten. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Ik kijk serieus uit naar die ene vrouw die wel serieus is  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10